Nákup v HobbyKingu
Re: Kdy zase bude fungovat HK
Nemel by ses radsi ptat u nich? Jak myslis, ze to budeme vedet? Bez urazky, ale tohle je naprosto zcestny dotaz 
-
Jebediah11
Re: Kdy zase bude fungovat HK
Měl jsem pocit že jsem o tom nedávno od někoho z fóra slyšel, ale bohuže už nevím v v jakém tématu.
Je tady spousta modelářů, přecejen by někdo mohl mít informace. 
Re: nákup v HobbyKingu - i po změně !!!
Hned na titulní stránce je celkem otevřeně přiznáno, že jim po změně designu nechodí zdaleka vše optimálně atd. - asi tři hodiny stará aktualizace.
Prostě to poněkud posrali - ostuda, ale stane se, nejsou první a určitě ani poslední, komu se redesign úplně nepovedl.
Tady je skutečně zcela nesmyslné otvírat dotaz, problém je naprosto jasný a řešení je jen a pouze na HK. Snažit se určitě budou, hrozící újma na pověsti a odliv zákazníků je zcela reálný problém...
Prostě to poněkud posrali - ostuda, ale stane se, nejsou první a určitě ani poslední, komu se redesign úplně nepovedl.
Tady je skutečně zcela nesmyslné otvírat dotaz, problém je naprosto jasný a řešení je jen a pouze na HK. Snažit se určitě budou, hrozící újma na pověsti a odliv zákazníků je zcela reálný problém...
ano presne tak ako pise tomashr
najskor ma prekvapilo ze nefunguje hk, potom siel podivne a nakoniec som tam hned objavil tento text:
Big Changes Ahead At HobbyKing
27th October 2016
The HobbyKing site has undergone a major site refresh!, This is to ensure that we’re delivering you the best possible customer experience.
One of the major changes that you may notice is that you can now buy from both your local warehouse and our international warehouse in one order!
We have some other big changes coming, which we are excited to share with you.
Please bear with us as we embark on this journey to make the HobbyKing site even better! We promise you’ll love what’s in store!
Make sure to share your feedback with us, as ultimately we’re a site that is shaped by you.
Thanks, HobbyKing Team!
preklad googla, ja som lenivy .)
Veľké zmeny pred seba na HobbyKing
27. októbra 2016
Namiesto HobbyKing prešiel výraznou miesta obnovenie!, To má zabezpečiť, že budeme poskytovať tie najlepšie možnú zákaznícku skúsenosť.
Jednou z hlavných zmien, ktoré môžete všimnúť je, že teraz môžete kúpiť ako z miestneho skladu a našej medzinárodnej skladu v jednej objednávke!
Máme nejaké ďalšie veľké zmeny na ceste, ktorú sme radi, že sa s vami podeliť.
Prosím, majte s nami, ako sme pustiť na tejto ceste, aby miesto HobbyKing ešte lepší! Sľubujeme vám bude páčiť to, čo je v obchode!
Uistite sa, že sa podeliť o svoje názory s nami, pretože v konečnom dôsledku sme miesto, ktoré je formované vy.
Vďaka, HobbyKing Team!
takze dajte im cas, testery musia zazit realnu prevadzku a it-stavebnici vychytat neduhy, povodna www hk uz bol riadny zlepenec,
uz som davno cakal kedy pride vyvojova zmena
o zakaznikov nepridu, len dufajme ze vyvojovy it-team bude promtne reagovat
teraz mi to ukazuje niake cinske znaky .)
je tam este vela veci nefunkcnych, naprklad v niektorych polozkach mi nechce ukazovat cenu v euro ale iba v dolaroch,
a co nieco stalo den predtym 14e teraz stoji 19e, neukazuje subory pod tovarom na stiahnutie (manualy-obrazky) takze treba ich to nechat trochu sa s tym vytrapit, mali by mat odozvu od zakaznikov, ak najdu chybu tak poslat info a v akom OS
atd...
zaujimave co som vygooglil .)
http://hobbyking-fans.de/category/flugzeuge/
prestante sa stazovat a nechajte ich pracovat, co nevydrzite par dni? ci potrebujete surne nakupovat? nakupna horučka
ja im držim palce
najskor ma prekvapilo ze nefunguje hk, potom siel podivne a nakoniec som tam hned objavil tento text:
Big Changes Ahead At HobbyKing
27th October 2016
The HobbyKing site has undergone a major site refresh!, This is to ensure that we’re delivering you the best possible customer experience.
One of the major changes that you may notice is that you can now buy from both your local warehouse and our international warehouse in one order!
We have some other big changes coming, which we are excited to share with you.
Please bear with us as we embark on this journey to make the HobbyKing site even better! We promise you’ll love what’s in store!
Make sure to share your feedback with us, as ultimately we’re a site that is shaped by you.
Thanks, HobbyKing Team!
preklad googla, ja som lenivy .)
Veľké zmeny pred seba na HobbyKing
27. októbra 2016
Namiesto HobbyKing prešiel výraznou miesta obnovenie!, To má zabezpečiť, že budeme poskytovať tie najlepšie možnú zákaznícku skúsenosť.
Jednou z hlavných zmien, ktoré môžete všimnúť je, že teraz môžete kúpiť ako z miestneho skladu a našej medzinárodnej skladu v jednej objednávke!
Máme nejaké ďalšie veľké zmeny na ceste, ktorú sme radi, že sa s vami podeliť.
Prosím, majte s nami, ako sme pustiť na tejto ceste, aby miesto HobbyKing ešte lepší! Sľubujeme vám bude páčiť to, čo je v obchode!
Uistite sa, že sa podeliť o svoje názory s nami, pretože v konečnom dôsledku sme miesto, ktoré je formované vy.
Vďaka, HobbyKing Team!
takze dajte im cas, testery musia zazit realnu prevadzku a it-stavebnici vychytat neduhy, povodna www hk uz bol riadny zlepenec,
uz som davno cakal kedy pride vyvojova zmena
o zakaznikov nepridu, len dufajme ze vyvojovy it-team bude promtne reagovat
teraz mi to ukazuje niake cinske znaky .)
je tam este vela veci nefunkcnych, naprklad v niektorych polozkach mi nechce ukazovat cenu v euro ale iba v dolaroch,
a co nieco stalo den predtym 14e teraz stoji 19e, neukazuje subory pod tovarom na stiahnutie (manualy-obrazky) takze treba ich to nechat trochu sa s tym vytrapit, mali by mat odozvu od zakaznikov, ak najdu chybu tak poslat info a v akom OS
atd...
zaujimave co som vygooglil .)
http://hobbyking-fans.de/category/flugzeuge/
prestante sa stazovat a nechajte ich pracovat, co nevydrzite par dni? ci potrebujete surne nakupovat? nakupna horučka
ja im držim palce
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe
Ztráta týden pro HK může být likvidační - takto žádná firma e-shop nenasazuje.
Normální stav je beta-verze do které chodí jen ti kteří souhlasí, a po otestování se nasazuje souběžně atd ...
Tento způsob znamená, že se nenaskladní od výrobců, neprodá, ... výrobci si najdou jiné prodejce, zdraží.
Bude za tím něco jiného.
Normální stav je beta-verze do které chodí jen ti kteří souhlasí, a po otestování se nasazuje souběžně atd ...
Tento způsob znamená, že se nenaskladní od výrobců, neprodá, ... výrobci si najdou jiné prodejce, zdraží.
Bude za tím něco jiného.
-
Jebediah11
Můj problém byl v tom, že se mi nedařilo v prohlížeči Chrome dát zboží do košíku. Zkoušel jsem smazat komplet historii ale nepomohlo mi to. Nedařilo se mi to ani na jiném PC. Psal jsem na online podporu která mi poradila to samé. Nakonec jsem to zkusil v jiném prohlížeči a fungovalo mi to v pořádku.
Kdyby náhodou měl někdo stejný problém jako já, toto může být řešením.
Jebediah11 píše:Můj problém byl v tom, že se mi nedařilo v prohlížeči Chrome dát zboží do košíku. Zkoušel jsem smazat komplet historii ale nepomohlo mi to. Nedařilo se mi to ani na jiném PC. Psal jsem na online podporu která mi poradila to samé. Nakonec jsem to zkusil v jiném prohlížeči a fungovalo mi to v pořádku.
No vidíš, to je přesně můj problém... nejsem schopen to hodit do košíku, vyzkouším v něčem jiném...
Díky za tip
dojebali to pěkně, už tam přikládaj tištěnou fa na plnou částku tak to celník zabavil, zkusil jsem i dhl a to samý, no holt dobře už bylo
teď studuju zda potřebuji EORI jako soukromá osoba
... international je v prdeli, jedině EU sklad snad bude fungovat.
Naposledy upravil(a) Patas_ dne úte 01.11.2016 12:56, celkem upraveno 1 x.
Patas_ píše:dojebali to pěkně, už tam přikládaj tištěnou fa na plnou částku tak to celník zabavil, zkusil jsem i dhl a to samý, no holt dobře už byloteď studuju zda potřebuji EORI jako soukromá osoba
...
Ne jen jako firma
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
tak jsem si dneska objednaval nejaky zbozi... trvalo mi to asi 2 hodiny, nez jsem to vsechno proklikal a nasel
... a muzu rict ze platba probehla v poradku
a pouzival sem prohlizec CHROM tak jsem zvedav co prijde
a pouzival sem prohlizec CHROM tak jsem zvedav co prijde
Naposledy upravil(a) Androy dne čtv 03.11.2016 10:38, celkem upraveno 2 x.
Tak ted jsem objednal gimbal pro vysilac a zadna sleva se nekonala.
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2
eddiex píše:Tak ted jsem objednal gimbal pro vysilac a zadna sleva se nekonala.
tak to byla asi chyba v matrixu, pac me to slo
ja teda z Ciny
Naposledy upravil(a) Androy dne čtv 03.11.2016 10:41, celkem upraveno 1 x.
Objednaval jsem z Ciny, nikde jinde to nemeli... a sleva nikde... Asi uz to je ted vice nez "par dni"... hahaha. A nebo se mi mozna pomstili. Nedavno jsem proti nim vyhral spor prez Paypal [ztraceny neregistrovany balik]. Haha Vratili mi penize i s postovnym....
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2
podle me jsi si to jen prehledl... porad to jde uplatnit..
Naposledy upravil(a) Androy dne čtv 03.11.2016 10:41, celkem upraveno 1 x.
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Benzinovy motor nekupis ani nahodou. Proste su to curaci. Ked mi nieco nejde , tak vratim rychlo staru verziu , aby isiel kseft. Asi nemaju zalohu.