Mikro FPV koptérky
Re: Mikro FPV koptérky
Jako ten chránič vrtulí mi přišel řádně prohnutý, ale lítat se s tím dá. Naplánovaný mám tisknutý. Co se týká vrtulí, taky žádná hitparáda. Černé běží ve stopě, bílé hrůza. 2 z nich jsem musel pojistit vteřiňákem, vylítávaly. Objednal jsem jak origo, tak jsem zkusil i jiné. Baterky s nabíječem jsou už taky na cestě. Každý den si doma frknu, ale chtělo by to ještě doladit ty PIDy, akorát jsem líný prolízat net a hledat ideální nastavení.
Nedaří se mi nainstalovat betaflight. Připojím baterku a USB, spusím BF, nastavím jednotku SPracingF3 a zaškrtnu full chip erase, nahraju poslední FW online, dám flash a napíše mi to port open failed
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
musis vyndat desku a zkratovat BOOT pady. Na trubce je navod.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
To by správně měl, ale mně to šlo i bez toho, což jsem se docela divil.
Tak sa k vam snad do konca roka pridam tiez.
Na banggood uz ide predobjednat Eachine turbine QX70
Na sklade bude ale az 21.11.2016 tak uvidime ci to stihne prist do konca roku.
Este dotaz, aku mate uspesnost s odchytenim na colnici pri tychto mikrocopterach?
Na banggood uz ide predobjednat Eachine turbine QX70
Na sklade bude ale az 21.11.2016 tak uvidime ci to stihne prist do konca roku.
Este dotaz, aku mate uspesnost s odchytenim na colnici pri tychto mikrocopterach?
me to bez toho nejde
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Vysvetli mi pls niekto preco nieje mozne nabindovat Eachine QX70 na Taranisa? Ked je ako primac mozne vybrat Frsky. :/ http://m.banggood.com/index.php?com=rev ... _id=232916
Odesláno z mého Nexus 5 a podpis odstraním
Odesláno z mého Nexus 5 a podpis odstraním
A máš zvolený D8 mód? Pokud ti nejde vybrat tak máš EU verzi FW v Taranisu, která tento mód blokuje. Nahraj neEU verzi a vrátí se ti D8.
Ten Eachine este nieje dostupny. Mam ho len predobjednany s frsky primacom. A dnes som narazil na tuto otazku a odpoved u neho. Tak sa snazim zistit ci je to pravda, z akeho dovodu a ci teda objednavku stornovat. Pretoze uplne nechapem preco by to nemalo ist nabindovat. Inak teda na taranise s eu fw D8 mod je. Je tam myslim nastaveny defaultne.
Nějaké věci na mrňavky jsou na www.Rotorama.cz
Kamery, desky, motory, baterky a budou i rámy.
Kamery, desky, motory, baterky a budou i rámy.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dejfaku, budete v tom vašem Rotorama e-shopu nabízet i příslušenství na mrňouse typu QX90 apod? Jmenovitě 8.5mm motory, nějaké kvalitnější LiPolky 500-750mAh 1S a hlavně náhradní vrtulky (tyto)?
Myslím že v nadcházející halové sezóně by o ně mohl být docela zájem
Zatím tam vidím jenom několik dílů TinyWhoop...
Myslím že v nadcházející halové sezóně by o ně mohl být docela zájem
Spousta dílů je objednaná, teď nemám přehled co všechno přesně. Ale Určitě se shop zaměřuje i na halovou sezónu a nějaké vybavení přijde.
V čera jsme testovali podobnou koptéru jako QX, akorád Rotoramáckou. A viděl jsem na ni hodně podobné vrtulky i motory. Testy prošla na výbornou.
Zkusím zjistit zda to bylo testovací vybavení, nebo už na ostrý prodej.
V čera jsme testovali podobnou koptéru jako QX, akorád Rotoramáckou. A viděl jsem na ni hodně podobné vrtulky i motory. Testy prošla na výbornou.
Zkusím zjistit zda to bylo testovací vybavení, nebo už na ostrý prodej.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Moje variace na QX95. Komponenty přibližně stejné jako u QX95, akorát kameru jsem vzal lepší. Rx pro Futabu. Zatím bez namontované kamery s Vtx. Jinak to žije s BF 3.01. Rám jsem objednal zvlášť pro QX95 a číňan dodal bez horního plata. takže jsem musel improvizovat a kreslit a vytisknout na 3D.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Hezký, jak máš v tom BF nastavené PIDy? Já jsem do svojí QX95 taky nahrál Betaflight, nastavil PIDy podle screenshotu od Marek_Km na předchozí stránce, jenže je to s nima strašně divoká bestie, pohnu páčkou o milimetr a koptéra letí jak raketa (Horizon mode). Jako na závody venku asi fajn, ale doma v bytě naprosto nelítatelný
Navíc má pořád tendenci utíkat doprava (ACC samozřejmě zkalibrován) a špatně drží v Yaw ose 
V nejhorším tam dám zpátky původní Cleanflight, s ním mi koptéra přišla taková klidnější a pomalejší, což je pro mě výhoda
V nejhorším tam dám zpátky původní Cleanflight, s ním mi koptéra přišla taková klidnější a pomalejší, což je pro mě výhoda
Tak já mám zatím docela rozpolcené pocity z letu a spíš tedy z doby letu. Lítám na tyhle baterky http://www.banggood.com/Eachine-Tiny-QX90-Micro-FPV-Racing-Quadcopter-Spare-Parts-3_7V-600mah-Lipo-Battery-p-1078258.html?rmmds=search a doba letu je tak jedna minuta a dobíjím cca 280mAh. Potom už to je neříditelné. Jinak Horizon a Angle mám nastaveny ale je to prakticky neovladatelné a tak lítam v acro mode. tam se to chová normálně. PIDy mám zatím default. Hmotnost s chráničem 61g s baterkou.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...