Čistič oken

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Shorty

Re: Čistič oken

#31 Příspěvek od Shorty »

automet píše:Najlepsi autonomny cistic okien je dobre vycvicena manzelka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Že jí to nedáš přečíst. :mrgreen: :mrgreen:
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
automet

#32 Příspěvek od automet »

Uvidim :lol: :lol: :lol:
thsoft
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od thsoft »

Hadr z mikrovláken je super ale po prvním vyprání i na 30 bez prášku z něj jdou chlupy.
Nemáte někdo zkušenost jak ho správně vyprat ?

Tomáš

dudaj píše:kup jí hadr z mikrovláken :D .
Ušetříte peníze i čas při mytí oken.
Taky váha toho hadru je o dost nižší :D .
Navíc hadr funguje i na rámy oken .
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
dudaj

#34 Příspěvek od dudaj »

thsoft píše:Hadr z mikrovláken je super ale po prvním vyprání i na 30 bez prášku z něj jdou chlupy.
Nemáte někdo zkušenost jak ho správně vyprat ?

Tomáš

Mám obavy že nepůjde o způsob vyprání, ale o ten hadr. Mě to nedělaj.
Mám dva už docela dlouho a jsou pořád dobrý.
SKAY
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od SKAY »

jsimi připomněl
mladý a starší chlap v robotě, mlady: mam novou mycku pračku sušičku mikrovlnku ..... skoro samo to děla
stary : jato dělam po staru, mám manželku.
thsoft
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od thsoft »

Jsou to asi 3 druhy hadrů a každý to postupně udělal. Vypadá to, že by to klidně mohly být chlupy
z předchozího praní nachytaný v pračce, tak to asi zkusím projet vysavačem.

Pak dám vědet.

Tomáš

dudaj píše:Mám obavy že nepůjde o způsob vyprání, ale o ten hadr. Mě to nedělaj.
Mám dva už docela dlouho a jsou pořád dobrý.
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
pepin

#37 Příspěvek od pepin »

dnes mi ten vysavač dorazil, je to víc než skvělá věc, co je alespon pro mě uplně super, když vytřu dlažbu v kuchyni, nebo v koupelně a pak ji sjedu tím odsávačem, za podstatně kratší dobu už po ni mohu chodit, aniž bych tam na tom vlkém povrchu nahamtal stopy, bo to vytáhne vodu i z poru té dlažby.

na skle a zrcadle to samozřejmě nechává po krajích tahy, stejně jako klasická stěrka, ale neodkapává šlinavá voda na stěny, když ji nestíhám odchytit při stahování klasickou stěrkou.

podle mého je to v pohodě opravdu dobrý a vhodný dárek ženský k vánocum, bo pičifuk si ženská koupí sama i tak, na to nepotřebuje vánoce, ale za tady ty hovadiny je ženskejm většinou líto ty své peníze dávat.

za mě super, fakt super.
pepin

#38 Příspěvek od pepin »

Jindra_S píše:Videl bych to tim uzitecnejsi, cim vetsi jsou okna - napr. mit doma moderni vykladni skrine, pak bychom si to nechali.

minulý týden jsem dělal v bytě, kde měli víc skel, než zdí, majitelka ten vysavač měla a zhodnotila ho jako omyl a zbytečný krám o ničem s tím, že rychleji a pohodověji ty okna stáhne klasickou stěrkou a šmouhy rozleští hadrem, bo i po tom vysavači tam ty tahy prostě viditelné jsou.
já jsem z toho vysavače na to stahování podlahové dlažby každodenně umatlané od domácích mazlíčku ale fakt nadšený--čmouhy na dlažbě neřeším, stejně to budu další den stahovat znovu, ale jak z těch poru dlažby vysaju tu vodu, hned po té podlazbě mohu chodit, aniž by tam zustávali šlápoty--klasický problém, když se vytírá podlaha.

zkoušel jsem ten vysavač vnutit ted na vánoce na okna na zkoušku manželce--tvrdě jsem narazil, letos prý rozhodně neplánuje mytí oken :lol:
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Jindra_S »

pepin píše:minulý týden jsem dělal v bytě, kde měli víc skel, než zdí, majitelka ten vysavač měla a zhodnotila ho jako omyl a zbytečný krám o ničem s tím, že rychleji a pohodověji ty okna stáhne klasickou stěrkou a šmouhy rozleští hadrem, bo i po tom vysavači tam ty tahy prostě viditelné jsou.

Tak to jen potvrzuje, že ženám se prostě člověk nezavděčí. :)
-
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“