OpenTX (Videa str.5)
Re: Open TX (Taranis + Videa)
Pls. kde se v Companion dava stahnout nocni verze, nebo kde ten aktualni bin sezenu.
dik
dik
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
nemox píše:Pls. kde se v Companion dava stahnout nocni verze, nebo kde ten aktualni bin sezenu.
dik
V Companion 2.2
Predvoľby - Nastavenie aplikácie. A potom stiahnuť. Ale neodporúčam, lepšie je počkať na konečnú - finálnu verziu. (nieje to ešte dokončené, skúšal som a vratil som sa do 2.1.9)
Najnovšia je 2.2.0N361
FrSky Tandem X20
tak proto to nemohu najit ja to tam nemam:-)
ps. nemate nekdo *.bin pro horuse verze RC9
dik
dik
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
nemox píše:tak proto to nemohu najit ja to tam nemam:-)
dik
Máš verziu Companion 2.2.1N361
Preinštaluj si Companin 2.2.0N360 tam tá možnosť je.
FrSky Tandem X20
Nainstaloval som najnovsiu verziu OpenTX 2.2.0 RC9 N361 do Taranisu Plus a stiahol na nete usporiadanie adresarov pre SD: SDcard_taranis_x9_2.2V0005.
Nasledne som pridal SK zvuky a dohral obrazky modelov do adresara IMAGES (predtym to bol adresar BMP).
Tiez som si upravil uvodne logo pri spusteni radia podla svojich predstav.
Co sa tyka stability...tak ani raz mi radio nezamrzlo, nebolo treba vytiahnut bateriu a pod.
Ovladanie v taranise je celkom svizne... Stale pocut jemny sum - brum z repro...
Co sa mi mozno 2x stalo, tak openTX stratil spojenie s SD kartou.
Predpokladam ze chybuicka sa vloudila, ked som nezaskrtol volbu pri vytvarani FW tzv. massstorage
Nasledne som pridal SK zvuky a dohral obrazky modelov do adresara IMAGES (predtym to bol adresar BMP).
Tiez som si upravil uvodne logo pri spusteni radia podla svojich predstav.
Co sa tyka stability...tak ani raz mi radio nezamrzlo, nebolo treba vytiahnut bateriu a pod.
Ovladanie v taranise je celkom svizne... Stale pocut jemny sum - brum z repro...
Co sa mi mozno 2x stalo, tak openTX stratil spojenie s SD kartou.
Predpokladam ze chybuicka sa vloudila, ked som nezaskrtol volbu pri vytvarani FW tzv. massstorage
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Zdarec
Asi jednoduchy dotaz
Jak zjistim v open-tx, jaky je prave aktivni letovy rezim?
dik
Asi jednoduchy dotaz
Jak zjistim v open-tx, jaky je prave aktivni letovy rezim?
dik
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
Na hl obrqzovce nebo v nastaveni
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Potrebuji hlasit jaky mam letovy rezim, existuje nejaka promena kde se uklada napr cislo let rezimu?
Proste cvaknu nejakej prepinac a chci, aby mi radio reklo aktivni let rezim.
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
nemox píše:Potrebuji hlasit jaky mam letovy rezim, existuje nejaka promena kde se uklada napr cislo let rezimu?
Daj si hlášku na vypínač v špec. funkciách. Treba si naštudovať neiaký manuál Open TX.
Hlášky si stiahni (možno aj máš v rádiu) alebo vytvor sám. (všetko nájdeš tu na fóre)
FrSky Tandem X20
Potrebuji zjistit jaky mam aktivovan let rezim po aktivaci:-))
Jsem v nejakem "neznamem" let rezimu, jak zjistim (kdyz pominu juknout na displej) v kterem jsem.
Jsem v nejakem "neznamem" let rezimu, jak zjistim (kdyz pominu juknout na displej) v kterem jsem.
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
Napríklad tak, že si najprv vytvoríš jednotlivé hlášky, ak už nie sú v základnej sade hlášok, a ich spúšťanie si podmieniš zopnutím virtuálnych spínačov. Tie sa budú aktivovať vzájomnou polohou dvoch páčkových prepínačov. Jeden z nich bude ten, ktorým budeš prepínať jednotlivé režimy a druhý, spravidla, momentový. Tým vlastne spustíš prehranie hlášky.
Naposledy upravil(a) macil dne pát 10.02.2017 21:35, celkem upraveno 1 x.
Takhle to mam ted, ale to mi moc nesedi, nebot detekuji pozici prepinace a ne letovy rezim:-(
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
Ve speciálních funkcích dáš v řádku postupně vždy: logický spínač (ten, který zároveň zapíná daný letový režim), druhý sloupec "Hrát stopu" a třetí sloupec bude název souboru hlášky, kterou chceš slyšet (např. r-norm, r-termik atd.). Případně ještě interval opakování.
FrSky / Dingo, F5J ...
Ja neprepinam letove rezimy logickymi spinaci, ja je prepinam mech prepinacem:-)
Kdybych prepinal letovy rezim log prepinacem, tak si tim log prepinacem muzu nechat prehrat sampl, ale stale je to detekovani
stavu prepinace(mechanickeho nebo logickeho to je jedno), ne letoveho rezimu.
To vazne nejde kontrolovat nejakou promenou, ktera rika, jaky je letovy rezim aktivni, proste primo zjistit let rezim?
dik
Kdybych prepinal letovy rezim log prepinacem, tak si tim log prepinacem muzu nechat prehrat sampl, ale stale je to detekovani
stavu prepinace(mechanickeho nebo logickeho to je jedno), ne letoveho rezimu.
To vazne nejde kontrolovat nejakou promenou, ktera rika, jaky je letovy rezim aktivni, proste primo zjistit let rezim?
dik
Pletuchy
s Horusem
s Horusem