3D tiskárny v modelařině - III
Re: reprap 3D tiskárny v modelařině - III
Hmmmmm ... kde roste ten filament na infill? 
jyrry.webnode.cz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
kroxigor píše:Mě na MDŽ vytisknul Rebel tohle https://ctrlv.cz/kIpY
Kecáš, na vejšku se ti to do Rebela nevende!
Jirka
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
pro sketchup rozhodne doporucuju doinstalovat Solid Inspector. Bez toho uz ani ranu.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Amper píše:pro sketchup rozhodne doporucuju doinstalovat Solid Inspector. Bez toho uz ani ranu.
A taky CleanUp. Hodí se na vyčištění modelů importovaných z cizích STL, zejména na odstranění nadbytečných hran.
pokud nekdo importuje STL data do Sketchupu tak v advanced settings na importu se da nacist mergovani ploch. Vysledne modely ve sketchupu jsou pak vyrazne pouzitelnejsi pro dalsi modifikace
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
jyrry píše: ... Je to do stavebnin 1:14 kde majitel autíčkář má již mnoho jiných stavebních prvků, palet s pytli, kýbli, cihlami, tvárnicemi, stavebním dřevem a tak...
Zkusím vymámit fotky.
jyrry.webnode.cz
Jyrry dostal jsi mě
.
Měl jsem z původní informace pocit, že je skutečně majitelem stavebnin, a ty tvoje věci má jako na vystavení někde
ve svých stavebninách na stole .
Měl jsem z původní informace pocit, že je skutečně majitelem stavebnin, a ty tvoje věci má jako na vystavení někde
ve svých stavebninách na stole .
Tak to je mazec. Jirko, to si všechno tisknul? A ty nápisy jsou obtisky?
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě, jak by to mohl všechno namalovat a vytisknout, kdyť má tiskárnu pár dní.
Je toho tolik, že by mu nestačil veškerej strojovej čas tiskárny i kdyby jel 24/7. A o malování ani nemluvím, to by musel mít stádo modelářů.
Jirka
Jirka
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
To s tím tiskem asi máš pravdu, ale toho modelování tam zase tolik nevidím. Když pominu ty figutky, které asi nejsou tisknuté, tak vesměs jsou to jednoduché tvary, akorát je jich hodně kusů a to už zvládne Ctrl+C a Crtl+V. 
To musí být všechno 3D vytisknuté?
Třeba ty pytle jsou vytisklé ale na 2D laserofce, složené, slepené a plněné tím co v nich opravdu má jako být... Cihly jsou nějaká výtvarnická hlína, sudy plastové... Výměnný obchod mezi těmito pošuky jen kvete; ten dělá cihly, ten zase sudy, jiný pytle...
jyrry.webnode.cz
Tak to je KŮŇ. U toho nebude příliš vadit, když se mi mírně už budou klepat údy. Horší bude když si nenaliji.
... Ten dělá to a ten zas tohle ...
... Ten dělá to a ten zas tohle ...