Úprava MiniTitanu e 360
Úprava MiniTitanu e 360
Zdravím,chci předělat Titana e360 na e325,můžou mě poradit zkušení, co všechno je zapotřebí? Děkuji k.
Re: Úprava MiniTitanu e 360
A co tě k tomu vede?? Tipuji, trubku a řemínek.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Absolutní nedostatek ND a listy za 1000Kč to se mě zdá přehnaná cena. Jinak dík.k
listy tam dát kratší můžeš, ale čím větší tím lepší projev, a díly tam s 325e IIverze pasovat budou(ta co má uhlíkové bočnice)
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Ono je uplne jedno zda mas 360 a nebo 325.. Ani na jednoho nesezenes nic.mozna tak to co neni potreba a co se vali nekde zapomenute na prodejne.jinak 360 ma kardan a 325 remen. Nevim zda by slo nejak predelat loze ocasu. Kdyz titana celeho prekopes.je plno jinech dilu co na titana lze navesit. Ale pokud odejde napr.. Ram. Tak toho moc nevykouzlis. Jinak pokud to predelas na 325 a zanechas tak jak je na 4s ...lita fakt presne a zive.no a pokud se ti nechce shanet a nahrazovat a predelavat..lepsi poridit napr. kds360. Levne dily a vydarena helina.
Pánové,děkuji za vaše příspěvky.k
360 listy od Alignu jdou koupit za 600 až 700 Kč, což neni zas takouvá tragedie, příjde mi to přestavovat směrem dolu jako krok do tmy, každopádně jde o ten kardan jak píšou kolegové, takže je potřeba kratší trubku, oba domečky s kladkama a řemen. Krátkou trubku mam - vyměnim za dlouhou.
Já naopak kdysi minititana přestavoval na 360 listy, delší rouru jsem si vyrobil a řemen použil 448z co nabízej pro makety do toho zalomenýho ocasu, vyšlo to s tim delšim řemínkem, že se ocas prodloužil o 3,5cm, jinak jsem vše nechal jak bylo a funguje skvěle, je to teda ještě s pádlovou hlavou...
Já naopak kdysi minititana přestavoval na 360 listy, delší rouru jsem si vyrobil a řemen použil 448z co nabízej pro makety do toho zalomenýho ocasu, vyšlo to s tim delšim řemínkem, že se ocas prodloužil o 3,5cm, jinak jsem vše nechal jak bylo a funguje skvěle, je to teda ještě s pádlovou hlavou...
DX6i, MiniTitan E360, MiniTitan E325, FreeSpirit přestavěnej na Spektrum
Jinak tady ty palubky stoji cca 270kc. Tarot a alzrc A litaj naprosto ok. Litaj lip nez 360 listy od alignu za 700kc
360 mm-ove llisty Tarot, alebo Alzrc, kolko maju vahu? Jedna lista vazi 33,5 g, sedi co je tu napisane?:
http://www.alzrc.com/product/600.html
380 mm-ova je 32g, tak je napisane, pytam len preto
http://www.alzrc.com/product/600.html
380 mm-ova je 32g, tak je napisane, pytam len preto
KDS 450 Q FBL _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)