DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
spartan67

Re: DJI Mavic

#811 Příspěvek od spartan67 »

bollego píše:??? blud, tie už dávno vymreli... :lol:

Chlapi s mavicami.. jedna otázka, ako vám lietajú, spoľahlivosť? nejaké pády, úlety? Mám krátko P4 prvú verziu ale je to kraksňa veľká, predávam to a chcem mavica. Či počkať na verziu mavica 2?

Za mne zatim naprosta spokojenost,vubec zadne problemy s vypadky signalu,zadne nestandartni chovani,krasne plynule ovladani,daleko lepsi nez u Phantoma 3 ktereho jsem mel,jsem proste nadsen.Kvalita videa na 4KTV bezkonkurencni.Mel jsem trosku strach z vetru,precejen je lehci nez phantom ale min. tyden jsem lital ve vetru a pohoda.A ta skladnost,to je poezie,nelituji koupe.Byly nejake problemy na forech s androidem a DJIGO4,ja jsem zatim na Iphone 6plus nezaznamenal sebemensi vypadek,ci tak neco,ale neletam nikterak daleko,max do 500m.
DJI Mavic Pro
gardenroute

#812 Příspěvek od gardenroute »

bollego píše:??? blud, tie už dávno vymreli... :lol:
No blud si možná sám ty, specifikaci s 2-osým gimbalem oznámila před nedávnem sama DJI... :( Na takové dětské hračce s ovládáním přes mobil bych asi ani nic jiného nečekal... Ale necháme se překvapit, DJI již mnohokráte oznámila (snad kvůli konkurenci) trochu zavádějící info.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
FreeriderCZ

#813 Příspěvek od FreeriderCZ »

Zdravím z Kanady, tak jsem se taktéž stal majitelem tohoto skvělého stroje. Zatím mám za sebou první let kdy jsem nezapomněl zapnout nahrávání a jsem s výsledkem kvality obrazu vzhledem ke skladnosti drona velmi spokojen. Jinak tu není kde legálně lítat, takže vám situaci v čr v tomto ohledu tak trochu závidím... :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u3Nc7gFmx24[/youtube]
bollego

#814 Příspěvek od bollego »

to spartan67:
ďakujem za recenziu či tvoje dojmy, pôjdem do toho.
gardenroute

Nově uniklé obrázky malého SPARKa

#815 Příspěvek od gardenroute »

Nově uniklé obrázky malého SPARKa
Co je potvrzené, je 4K kamera, 2-osý gimbal (to pro toho "nováčka - bluda" výše, který se tomu samolibě vysmíval). Je tam vidět mnoho dalších detailů...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=heESY9k-jWs[/youtube]
JosefSvejk

#816 Příspěvek od JosefSvejk »

DJI spark už tady má pár dní vlastní vlákno. Asi by bylo lepší dávat informace o něm tam.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
gardenroute

#817 Příspěvek od gardenroute »

O Sparkovi se zatim vice psalo zde, byla to mj. reakce pro toho "bluda", co se vysmival 2-osemu gimbalu :mrgreen:
Ale jasne, OK, o Sparkovi jiz do jeho vlakna.
Zoolx

#818 Příspěvek od Zoolx »

Ahoj všem,

rád bych se zeptal, zda neměl (nemá) někdo z vás problém s update firmware (prováděno přes ovladač, ne přes aplikaci Asistent). Mám v současnosti verzi 01.03.0500 a DJI GO 4 nabízí 01.03.0600. Vždy se to stáhne a začne upgradovat, ale zamrzne to na 74%, tam to stojí docela dlouho, stroj se vypne, zapne a potom to buď spadne s hláškou ugrade failed - problém 0x02010003, nebo to jede ještě do 92%, a pak to spadne bez hlášky...

Zkoušel jsem vše, tzn. restart všeho, formátování SD, malé oběti lesním bůžkům, klít, prosit, ale stále to samé...

Kdyby někdo věděl, budu rád. Jen ne prosím hlášky, že je to rozbitý :-)

Díky,
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#819 Příspěvek od MarkAurel »

Restartni vsetko aj dji go app a skus znovu moze to bit chyba fw pri update
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
spartan67

#820 Příspěvek od spartan67 »

Zkus oddinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci DJI GO4...a jeste bych vymenil sd kartu za jinou.Predpokladam ze mavica i ovladac mas nabitej na plno.Taky se to nekomu zastavilo,ze tam nechal tu ochranou krytku kamery na mavicu,nemyslim tim ochranu gimbalu.
DJI Mavic Pro
Dymo

#821 Příspěvek od Dymo »

Zoolx píše:
Pokud to dělá tyhle podivnosti, tak bych také nelétal a šup na servis. Dal bych tam ten nejnovější firmware, napsal průvodní dopis s přesným popisem a poslal. Jakmile by ses spolehl na starší firmware, kde se to jeví v pořádku a žuchne Ti to, rozmlátí, nikdo Ti nedá ani zlámaný krejcar... Nedokážeš jim to. Po pádu budou tvrdit, že motor nejde kvůli pádu...

Na servis si to ode mne u Pelikána vzali i s ovladačem a brašnou i s 1 baterkou. Dali mi jen paměťovku...

Z.

Po měsíci je reklamace vyřízena. Závadu uznali a dostal jsem nový stroj. Aktualizoval jsem na poslední verzi a zatím se zdá, že všechno funguje. Včera mi pro změnu přestal fungovat dotek na displeji na Iphone 6 :D (takže reklamace :( ) Po dobu 1 měsíce budu používat tablet s Anroidem. Úplně poslední (dnes) aktualizace proběhla už s Androidem a zdá se vše OK. Pouze se mi začalo na ovladači občas objevovat "NFZ limit". V manuálu jsem však nic o tom nenašel.
Zoolx

#822 Příspěvek od Zoolx »

Ahoj kluci,

díky za rady. DJI GO 4 jsem odinstaloval, stejně jako další DJI aplikace, vyčistil mezipaměť, smazal ručně vše, co tam ještě zbylo, restartoval. Ano, vše je nabito naplno. Kartu jsem znovu formátoval, ale je fakt, že jinou jsem nezkoušel. Stále ale stejný průběh, tzn. stáhne se update, začne upgradovat. Ve 74% to delší dobu čeká, pak se restartuje stroj, pak zase čeká a někdy skončí rovnou, někde ještě poposkočí na 92% a spadne tam...

Zkusím ještě rezervní microSD. Až se vrátím domů z Velikonoc, zkusím to ještě i přes aplikaci Asistent, ale jinak už nevím, čím by to mohlo být... Uvidím.

Každopádně díky za vaše rady. :wink:
Z.
Zoolx

#823 Příspěvek od Zoolx »

Dymo píše: Po měsíci je reklamace vyřízena. Závadu uznali a dostal jsem nový stroj. Aktualizoval jsem na poslední verzi a zatím se zdá, že všechno funguje. Včera mi pro změnu přestal fungovat dotek na displeji na Iphone 6 :D (takže reklamace :( ) Po dobu 1 měsíce budu používat tablet s Anroidem. Úplně poslední (dnes) aktualizace proběhla už s Androidem a zdá se vše OK. Pouze se mi začalo na ovladači občas objevovat "NFZ limit". V manuálu jsem však nic o tom nenašel.

O tomhle "NFZ limit" jsem dnes někde na zahraničním fóru zahlédl zmínku, ale protože se to netýkalo toho, co jsem hledal, jen jsem to letmo prolétl. Pokud si správně pamatuji, má to nějakou souvislost s GPS, ale neber mou informaci jako 100%....

Z.
spartan67

#824 Příspěvek od spartan67 »

Zoolx píše:Ahoj kluci,

díky za rady. DJI GO 4 jsem odinstaloval, stejně jako další DJI aplikace, vyčistil mezipaměť, smazal ručně vše, co tam ještě zbylo, restartoval. Ano, vše je nabito naplno. Kartu jsem znovu formátoval, ale je fakt, že jinou jsem nezkoušel. Stále ale stejný průběh, tzn. stáhne se update, začne upgradovat. Ve 74% to delší dobu čeká, pak se restartuje stroj, pak zase čeká a někdy skončí rovnou, někde ještě poposkočí na 92% a spadne tam...

Zkusím ještě rezervní microSD. Až se vrátím domů z Velikonoc, zkusím to ještě i přes aplikaci Asistent, ale jinak už nevím, čím by to mohlo být... Uvidím.

Každopádně díky za vaše rady. :wink:
Z.

Jeste bych to zkusil aktualizovat pres DJI asistant pres pc,nekde na forech jsem cetl ze to podobne problemy vyresilo...
DJI Mavic Pro
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#825 Příspěvek od MarkAurel »

Dymo a nemas v blizkosti No Flight Zone? Pred startom pockas na nacitanie gps pozicie?
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“