Všem zúčastněný děkuji za ochotu a snahu si sdělovat zkušenosti.
Prosím nehádejte se chyby děláme všichni. Omlouvám se, psal jsem zavánějícím způsobem.
Pokusím se být konkrétnější.
Když jsem psal dotaz zda by šlo u Synergy E7 v budoucnu zvýšit výkon s použitím 2baterií 6S5000mAh a s výměnou motoru. Myslel jsem" regulátor používat od začátku HV, v budoucnu vyměnit motor na vyšší volty, a baterie zapojit sériově. (Předpokládal jsem, že při zapojení baterií paralelně by motor ani regulátor nezvládl 2xvětší proud a při sériovém zapojení by nezvládl motor 2x větší Volty.)
Baterky neměním paky si vyrábím sám 6S2000mAh 45A/90až100A počty cyklů v řádech tisíců vůbec netuším. Nejstarší baterky amatérsky poskládaná, přehřátá a zkratovaná my funguje od roku 2008,nehoří, vybíjím na 5% kapacity a nabíjí 2C. Náklady na jeden let mám pod 1korunu, proto nechci zkoušet nic jiného

,ale jsou těší, větší a měkčí

.
Momentálně chcy postavit baterky 6S5000mAh s tvrdostí 20C=100A trvale (Těch 20C mám změřeno výrobce uvádí více).
Krátkodobě mají vydržet 48C=240A po dobu 10sec nikdy jsem nebral více jak 180-200A tak snad to výrobce uvádí správně.
Špičkově netuším.
Takže pro baterii 20C potřebuji dobu letu větší jak 3min*BEZPEČNOSTNÍ FAKTOR př při 70% z max. trvalé zátěže co snese baterie.
Jestli jsem dobře rozuměl u toho Synergy E7 říkal, že létá na 100% kolektivu.
Momentálně mi vyhovují cca o 25% rychlejší reakce vrtulníku + nikdy nelítám na doraz nechávám si rezervu rychlosti i výkonu na vybrání chyb. Synergy bych bez rezerv jen rozsekal jiak se mi moc moc moc líbí.
Odhaduji, že by mi vyhovoval vrtulník s kterým se dá létal cca o 25% rychleji + měl další rezervu cca +50% = odhaduji že by mi vyhovoval vrtulník s maximálními reakcemi cca 1,8 násobek tohoto Eynergy E7.
Logo 700 s 1200rpm má rychlosti obratů blízko tomu co mi vyhovuje, ale netuším zda ten pilot létal plný kolektiv a plnou cykliku. Potřeboval bych tam mít ještě rezervu na vybírání chyb cca min +50%.
1) S jakou baterkou létal Logo 700 s 1200rpm?
2) Zajímala by mne spotřebovaná kapacita za 3minuty létání tímto stylem?
Potřebuji, aby vrtulník splňoval obě tyto podmínky:
3) Potřebuji létat 4,5minuty stylem Logo 700 s 1200rpm s baterkou 6S5000mAh (cca přepočteno bezpečnostním faktorem)
4) Potřebuji létat stylem Logo 700 s 1200rpm mít další rezervu v kolektivu i max. rychlosti rotací pro vybírání chyb + min cca 50%
Na pádle mi vyhovovali nejvíce SpinBlades, na bezpádle mi zatím vyhovují Align a spiny jsem ještě nezkusil tak se těším.