Badan Vertigo 2m
Re: Badan Vertigo 2m
Ale nepřeháněj, celý o vertigů být nemůže, když tam mám ještě reportáž ze soutěže v halový akrobacii 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Já porád říkám : ...,,Čím dál více Špatný časopis"....
Zítra se také stavím pro výtisk a příslušné články si nechám autorem podepsat.
Zítra se také stavím pro výtisk a příslušné články si nechám autorem podepsat.
-
vladimir32
HonzaS píše:Ale nepřeháněj, celý o vertigů být nemůže, když tam mám ještě reportáž ze soutěže v halový akrobacii
Honzo dobrý článek to jsi všechno stavěl sám ? Už jsem u konce ještě dvě návštěvy WC a mám to .
Jinak líbí se mi konstrukce pochvala samozřejmě Danovi .
Pavle a to buď rád, že se tam nedostal článek z MS ve štrasburku...
To by byl děsně Špatný časopis!
Btw včera jsem byl na letišti a zjistil jsem, že záchranářské W3A Kosol jsou mnohem bezpečnější než ty vaše Francouzský leštěnky. W3A je slyšet DLOUHO před tím, než je vidět :lol :najlepsza polskie technologie
Hele co si objednávám do Vertiga... 8 pinový MPX s plošňákem, aby byl za co vyndavat
http://shop.rc-electronic.com/Wing-and- ... 310&p=3727
Mám vám někomu taky vzít?
Btw včera jsem byl na letišti a zjistil jsem, že záchranářské W3A Kosol jsou mnohem bezpečnější než ty vaše Francouzský leštěnky. W3A je slyšet DLOUHO před tím, než je vidět :lol :najlepsza polskie technologie
Hele co si objednávám do Vertiga... 8 pinový MPX s plošňákem, aby byl za co vyndavat
Mám vám někomu taky vzít?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
pro oživení vlákna přikládám obrázek povrchovky 2017 pro velké i malé Vertigo. snad ji brzy už uvidíme na prvním hotovém modelu ..
yesssss!!!!!! Paráda, jako vždy naprostá paráda!!!
A co ty další "pokusy" na kterých pracujeme? Nějaký pokrok? Já jsem teda časově dost v háji, ale stejně se zeptám
A co ty další "pokusy" na kterých pracujeme? Nějaký pokrok? Já jsem teda časově dost v háji, ale stejně se zeptám
HonzaS píše:... 8 pinový MPX s plošňákem, aby byl za co vyndavat![]()
...
Hm, na straně nožů budiž plošňák ale na straně volných (a pružících) "vidliček"? Aby už nebyly volné? Hm, no, nevím... Už se to rozebíralo u MPX 6 pin...
jyrry.webnode.cz
badan píše:pro oživení vlákna přikládám obrázek povrchovky 2017 pro velké i malé Vertigo. snad ji brzy už uvidíme na prvním hotovém modelu ..
Paráda, zase mám důvod přemýšlet nad lehčí variantou Vertiga, asi po sezóně
jyrry: a jak moc ty vidličky pruží když na ně připájíš kablíky a fixuješ je proti ulámání?
badan píše:pro oživení vlákna přikládám obrázek povrchovky 2017 pro velké i malé Vertigo. snad ji brzy už uvidíme na prvním hotovém modelu ..
A hele ! Další pěkná povrchovka
Není pánko náhodou grafik ?
A to mám jako stavět další Vertigo ?
A v roce asi 2018 další ?
(Se picnu)
Ahoj,
letos tomu teda dávám zabrat vzhledem k tomu, že mám s Vertigem jen pár startů... na jedné ostruze jsem ztratil kolečko, a než model zastavil, půlka sklotextitu se o naší kousací dráhu ubrousila.
Na druhý, rezervní, jsem ulomil (po několika nešetrných nárazech v harrieru ostruhou o zem) řízení, což jsem zjistil když jsem vertigo neřízeně při dojezdu zaparkoval rovnou do auta (jen drobný šrám na vrtuli).
Asi jsem načal i šroub, protože ostruha předevčírem zmizela během posledního letu úplně a přistál jsem jen na tu uhlíkovou nohu. Takže jsem se pustil do nový.
Krok 1: celou sklotextitovou destičku s ostruhou TG35 V3 od Všelišky přebrousím brusnou houbičkou od boshe, mají třeba v naradionline.cz
Krok 2: díly z destičky vhodným nástrojem uvolním.
Krok 3: Slepím díly řídkým vteřiňákem. Bacha na geometrii, v zámečkách je schválně trošičku vůle (aby to šlo sestavit bez dobrušování), takže to jde sestavit i maličko křivě.
Krok 4: černý sprej, před stříkáním zalepím trubičku pro táhlo.
Krok 5: Zalepit kolečko, teda jeho osu (3mm uhlíková trubka). A hurá na letiště.
letos tomu teda dávám zabrat vzhledem k tomu, že mám s Vertigem jen pár startů... na jedné ostruze jsem ztratil kolečko, a než model zastavil, půlka sklotextitu se o naší kousací dráhu ubrousila.
Na druhý, rezervní, jsem ulomil (po několika nešetrných nárazech v harrieru ostruhou o zem) řízení, což jsem zjistil když jsem vertigo neřízeně při dojezdu zaparkoval rovnou do auta (jen drobný šrám na vrtuli).
Asi jsem načal i šroub, protože ostruha předevčírem zmizela během posledního letu úplně a přistál jsem jen na tu uhlíkovou nohu. Takže jsem se pustil do nový.
Krok 1: celou sklotextitovou destičku s ostruhou TG35 V3 od Všelišky přebrousím brusnou houbičkou od boshe, mají třeba v naradionline.cz
Krok 2: díly z destičky vhodným nástrojem uvolním.
Krok 3: Slepím díly řídkým vteřiňákem. Bacha na geometrii, v zámečkách je schválně trošičku vůle (aby to šlo sestavit bez dobrušování), takže to jde sestavit i maličko křivě.
Krok 4: černý sprej, před stříkáním zalepím trubičku pro táhlo.
Krok 5: Zalepit kolečko, teda jeho osu (3mm uhlíková trubka). A hurá na letiště.
Ahoj. Po delší době ve mě uzrálo rozhodnutí si Vertigo pořídit. Stavět budu přes zimu. Pak budu informovat.
Extra 330SC 2,6m Krill, Extra PA models, F3K Concept, Maat II, Progress, Jeti DS-24
Supr! Vítej do party 
Jo. Díky. O stavbě budu informovat.
Extra 330SC 2,6m Krill, Extra PA models, F3K Concept, Maat II, Progress, Jeti DS-24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hbmhs-V8A1o[/youtube]
Včerejší poletování u Dana v Kardašce. Ještě máme jedno video, lepší, schovaný na potom!
Včerejší poletování u Dana v Kardašce. Ještě máme jedno video, lepší, schovaný na potom!