ASP FS30AS
Re: ASP FS30AS
Ještě serva a baterie doufám ze se vejdu do 1.5kg 
Pokud se budeš pohybovat kolem spodní hranice uvažované hmotnosti (tedy 1,5 kg) tak by to mělo realisticky letět. U těch dvou kil by to byly vyhlídkové lety.
Jó, a vypadá to pěkně.
Jó, a vypadá to pěkně.
Hitec Aurora 9X
Tak komplet ero bez serv a pohony baterie váží 1530g
Serva tam budou 17g a 5ri článek nevím kolik váží ještě ho nemám no
Serva tam budou 17g a 5ri článek nevím kolik váží ještě ho nemám no
To teda zcela jistě překročíš hranici 1600 g. Model 1530 bez serv a aku Rx. 5 serv (počítám rozdělená křidélka) je nějakých +/-85 g, baterky (podle volby do 90 do 140 g - př. http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=5781 má necelých 90 g, tahle http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=38077 bez mála 140 g). Takže se budeš pohybovat poměrně přesně uprostřed uvažovaného hmotnostního rozpětí. Zcela určitě to poletí (mám model 1580 g s dvaapůlkou ASP a také to letí, jen to nestartuje z trávy, ani posečené). Ale počítej, že každý gram navíc už bude výkony více či méně znatelně snižovat. U toho mého popisovaného modelu mi prasknul při létání podvozek, tak jsem to zkusil bez něj (nějakých bratru 150 g, nepamatuju si) a bylo to znát, tedy kromě posunu těžiště
. A nevěřím, že to bylo jen sníženým odporem vzduchu.
Hitec Aurora 9X
No uvidíme 
Baterií už mám 5cl enelop a váží 143g
Když jsem ero vzal a s plným plynem ho dal kolmo nahoru,tak tah žádný zázrak no
možná za to může i vrtule 3 list 10x5
Asi skusim dat 11x6 dvoulist,třeba to bude lepsi nevim
Baterií už mám 5cl enelop a váží 143g
Když jsem ero vzal a s plným plynem ho dal kolmo nahoru,tak tah žádný zázrak no
Asi skusim dat 11x6 dvoulist,třeba to bude lepsi nevim
Je opravdu nutné tam mít pětičlánek? Za sebe si myslím, že by tam mohl stačit čtyřčlánek, který bude o 1/3 lehčí. No a laborace s vrtulí, to je známý a pořád se opakující problém.
Hitec Aurora 9X
Tak určo není, jen jsem ji získal za darmo
Ale seženu ten 4cl,vrtuli skusim jinou a uvidí se v letu co to pak udělá
Ale seženu ten 4cl,vrtuli skusim jinou a uvidí se v letu co to pak udělá