Trubička delší než 1 m

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
Petr_rc

Re: Trubička delší než 1 m

#16 Příspěvek od Petr_rc »

YenyaKas
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od YenyaKas »

Pěkné, akorát furt o cca 10 cm kratší než bych potřeboval.
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od TomasC »

YenyaKas
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od YenyaKas »

Ještě vlastně dlužím rozuzlení: koupil jsem teda tu delší z Decathlonu - musel jsem objednávat přes net, fyzicky ji v Brně neměli. A stejně byla o cca 12 cm kratší než jsem potřeboval - musel jsem nastavovat. Ale jo, v zásadě pomohlo, díky.
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6
YenyaKas
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od YenyaKas »

Tak třeba sem, ať nezakládám nové vlákno: v nějakých stavebních návodech na rcgroups jsem viděl, že doporučují na výztuhy křídel použít karbonové trubičky, které nemají vlákna podélně, ale po obvodu do takové šikmé spirály.. Tušíte někdo, jak se taková věc přesně jmenuje, a kde se to tak dá sehnat?

Standardní karbonové trubičky totiž nejsou moc odolné proti rozlomení tlakem od vložené další trubičky (představte si třeba spojku křídel a trubičky v polovinách křídla).
sharkmouth

#21 Příspěvek od sharkmouth »

Nevím, jestli myslíme oba to samé, ale my volnoletci stavíme na trubičkách z uhlíkové punčochy. Sehnat se dají třeba u mě :D
Přílohy
P1010006 (2).JPG
Harpia wing 6..JPG
Odpovědět

Zpět na „Dílna“