J-F píše:ale co umí sám postavit (myslím jako RC model), nebo jak s tím umí lítat. To, že má prachy na ovládačku..
no jisteee
J-F píše:ale co umí sám postavit (myslím jako RC model), nebo jak s tím umí lítat. To, že má prachy na ovládačku..
jyrry píše:No... ony i jiné značky mají přijímače do 2g...
A když fotím éro, nechávám tam vysílač hlavně pro představu o velikosti, jiné měřítko tam nebývá...
J-F píše:Pro mě, jako pro leteckého modeláře nění důležité, kolik kdo má peněz na machrování, ale co umí sám postavit (myslím jako RC model),
prikrylm píše:@J-F: ono je to jako v jiných oborech. Protože je ta modelařina díky levné elektronice dostupnější a přitažlivější, tak je modelářů různé kvality více. I těch dobrých je určitě víc, jak bývalo dříve. Akorát se díky zmíněné dostupnosti vyrojila spousta takových, co na to "jen mají peníze". I když i z takových se může časem vyklubat něco kloudného. Pokud je větší základna, zákonitě z ní musí vyrůst více těch dobrých. Akorát jsou v tom množství hůř viditelní.
Akorát mě zaráží, že ti co nic neumí a "jen machrují, protože na to mají" můžou ty, co něco umí takto vytáčet. Proč? Nechce to trochu nadhledu? Přece, když na to mám (a to není hanba) a koupím si nějakou pěknou novou hračku, tak se s ní můžu i pochlubit, ne?
prikrylm píše:Akorát mě zaráží, že ti co nic neumí a "jen machrují, protože na to mají" můžou ty, co něco umí takto vytáčet. Proč? Nechce to trochu nadhledu? Přece, když na to mám (a to není hanba) a koupím si nějakou pěknou novou hračku, tak se s ní můžu i pochlubit, ne?
LV píše:Modelarina nie je o elektronikeTo musíš mať v rukách...
Aby si mal prehľad o J-F čo napríklad staval... http://www.j-f.cz/Modely/Albatros.html
J-F píše:Nevytáčí mě to. Jen jsem konstatoval, že mi to přijde trapné. Prostě jsem to potřeboval zmínit, aby si to třeba uvědomili. Bohužel, je to ve všech oborech-koníčcích. Ale ber to jako pohled někoho, kdo se po X letech vrátil k modelařině a viděl ten rozdíl. Kdo se tomu věnuje bez přestávky, ten si to ani neuvědomí.
HONZIK 22 píše:A kdybych chtel byt modelarskym,, snobem,, tak bych ji mel a strasne ji i dlouho chci.A proc prave tu zlutou Rx? Byl bych i na ni hrdy?Ano.To jsou ty rozdilne pohledy nas modelaru na problematiku a nutnosti v dane oblasti. A diky Bohu za to,jinak by jsme kupovali a poletovali jenom s drony. Bojim se te doby,ona ale prijde,prirozene, se stratou nasi pameti.
HONZIK 22 píše:Hola hola,me naopak ty fota vysilace s modelem kolikrate pripadaji jako tematicky vice zajimava. Každopádně treba toto foto mi rika : Uridis to i s timto a nepotrebujes nic jineho.
J-F píše:... Ještě by tomu neměli říkat vysílač pro začátečníky
jyrry píše:Lepší než vysílač pro konečníky...