Hobbywing FlyFun V5 OPTO 120A HV - problém s programovaním

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

Hobbywing FlyFun V5 OPTO 120A HV - problém s programovaním

#1 Příspěvek od EPPmaniac »

Zdravím Vás,
Mám vyššie uvedený regulátor, no neviem ho dostať do programovacieho režimu.
Idem podľa inštrukcií, tj. plný plyn, po pár sekundách sa ozvú 2 pípnutia a po 5sec sa má ozvať sekvencia tónov, ktorá potvrdzuje programovací režim. Miesto toho mi po 5sec nepretržite rýchlo pípa regulátor.
LED programovaciu kartu nemám a skôr ako ju objednám by som sa rád opýtal, či niekto nemá podobný problém.
Vysielač a prijímač mám od Jeti (DS14), limity a rozsah plynu nastavovať ide, regulátor ide normálne, ale neviem ho programovať pomocou vysielača.
Skúšal som aj nastaviť väčší rozsah plynu na vysielačke (miesto +100/-100 až +125/-125) ale bez úspechu.
Ďakujem,
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
David Krnov

Re: Hobbywing FlyFun V5 OPTO 120A HV - problém s programovan

#2 Příspěvek od David Krnov »

mám obdobný regl a bez programatoru jsem se nehl. Byl v režimu heli ( tovární nastavení ) a jakékoliv změny šli pouze přes programátor.
Pepiks

#3 Příspěvek od Pepiks »

Já kupuji regulátory ke kterým mám programovací karty. Protože bez karet to někdy jde velice těžko naprogramovat. Tak že bych ke každému regulátoru doporučil dokoupit programovací kartu a je po problému.
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od EPPmaniac »

No, v návode sa uvádza že je možnosť programovať aj cez vysielač, preto som sa to pokúšal spraviť, ale bez úspechu.
Objednal som tú pridrbanú krabičku na programovanie, v sobotu chcem zalietavať ale stále ju neposlali.
Písal som na podporu Hobbywingu, nikto sa mi neozval.
Možno rovno pošlem regulátor na reklamáciu, ak má možnosť programovania cez vysielač a nefunguje to, beriem to ako závadu.
Tento regler som kupoval z dôvodu, že s Jeti Spin už mám veľmi zlé skúsenosti či už s OPTO 90 či SPIN 200 a rovnako aj s ich prístupom k riešeniu problémov (u 2,7m elektro Extry),
Myslel som, že vyskúšam niečo nové, tento regler vyzerá robustne, uvidíme či sa mi to podarí naprogramovať cez tú kartu.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“