Nechci nic obhajovat, že nejsem kovaný v elektrotechnice jsem už psal. Náš vývoj s JETI. První model Bonnie od p. Kostky-AXI,Ad40-3p,desetičlánek Sanyo,4x Hitec 81,přij. Hitec HFD-08RD(moje blbost a doporučení int.prodejce)- po třetím letu crash.

Dále sestava stejná, přij. baterie(pětičlánek),výměna přij. za R-700. Létání v poho., škubání v urč. místech, stejně jako ostatním(údajně). Další vývoj- přij. REX 7MPD, bat. RC-System(zase moje blbost a doporučení),regl.SPIN 44. Létání v poho., škubání stejné jako před tím.Ale nic nespadlo.Po mnoha diskuzích prý velký odběr serv HITEC 81.A konečně Katana- výbava ,jak jsem již psal(nejdříve přij.REX 7MPD),serva Graup., bat. RC Sys.,SPIN 44 - škubání žádné.Díky bateriím, které šly pomalu do kytek jen polétání-bez problémů.Další výbava-výměna přij. za SMC 16-SCAN bat., KOKAM-žádné škubání, vše v poho.Ale jedna zajímavá věc-máme ještě Extru od Va-Models. Tam jsme měli regl.(ad 40 bezejmenný-MMG, motor PJS, serva 2x Carson,2x HITEC 81) a crash. Výměna serv HITEC za GWS Naro Pro, a od té doby bez problémů.Pozn.-kabely od SPINU k bat. máme prodloužené.