motor ani serva nereaguji... cim to je?
- jamizo
- Kontaktovat uživatele:
motor ani serva nereaguji... cim to je?
Zdravim. Obracim se tady na vas se skolackym promlemem. Je to urcite nejaka blbost, ale sam na to neprijdu. Davam dohromady easystara. Zapojiíl sem prijimac baterku regl motor a serva, vse na stole mimo éro, zapl vysilac, zapl prijimac a vse fungovalo tak jak ma. Vypl sem prijimac, vypl vysilac. Dal sem "nasucho" vse tak jak predtim do modelu, zapnu vysilac, zapnu prijimac a nic. Vsecko absolutne hluche. Kdyz nakrmim motor na primo z baterky tak jede, ale jak tam dam regl a zapojim vysilac tak se nic ani nehne.... Nevite prosim vas nekdo cim to muze byt? (asi je to nejaka blbost tak se omlouvam predem za takovy dotaz, ale ja si uz nevim rady) predem dik za typy a rady..
jamizo píše:Tomu se mi nechce verit. Asi to tak bude, ale ze bych ho pri zkouseni odrovnal? motor je redy 400 k tomu regl JES 012, a napaji to sedmiclanek NiMH. Jak bych ho mohl jednou zkouskou motoru a serv odrovnat?
moc velkej proud asi ale radši se zeptej někoho jinyho rozumim tomu malinko děleno stem
ahoj
herle nechci prudit ale to nejjednodusi reseni byva spravne skus obratit konektory v primaci respektive ten kabel jak vede do primace obrat 
jj
jamizo me se to take nekdy stane pak jsem skleslej ze to nejde a pak zistim ze jsem to neobratil ale jsem rad ze ti to uz faka