Poptávka - (M)SLA tisk

Nabídka a poptávky po výrobcích na cnc strojích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bitovod

Poptávka - (M)SLA tisk

#1 Příspěvek od bitovod »

Zdravím,

do jednoho nemodelářského projektu potřebuju udělat malá čelíčka ke krabičkám. Udělat jeden kus není zase takový problém, ale já jich budu potřebovat deset tak do měsíce a stovku do jara...

Napadlo mne, že by se to dalo vyřešit SLA tiskárnou, ale zatím jsem si na žádný SLA tisk "nesáhnul", takže úplně nevím, jak by vypadala kvalita povrchu, jakou to má pevnost a houževnatost, jak moc by bylo potřeba po tisku (a dopečení samozřejmě) dolaďovat povrch. Pozor, nejedná se mi o klasický tisk tavením tiskové struny (FDM), ale o "UV resin", tedy tisk z fotocitlivé pryskyřice (SLA, resp. MSLA).

Potřeboval bych tedy někoho, kdo by mi vytisknul jeden kus jako vzorek a ideálně přibalil i nějaké "nepodarky" na rozlámání, rozřezání atd., abych se s tím materiálem naučil trochu fungovat. Nemám problém koupit tiskárnu a následně si to péct sám, ale nerad bych se dočkal toho, že koupím tiskárnu a zjistil, že mi to ve výsledku stejně materiálově nevyhovuje, nebo je s tím stejná drbačka, jako s FDM (broušení, tmelení, barvení...).

Byl byste někdo té lásky a dobroty a neudělal mi ten jeden kus? Samozřejmě "nechci slevu zadarmo" - díl má necelých 10 cm3 (odlaborováno v ChiTuBoxu), doba tisku podle nastavení 1 - 3 hodiny - model přiložený.

Kdyby se někdo našel, tak soukromě nebo (raději, nejsem tu teď moc často) na telefon 777 60 44 54.

Díky za pomoc.

Bit
Přílohy
bocnice_prava_4.zip
(204.5 KiB) Staženo 34 x
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
bitovod

Re: Poptávka - (M)SLA tisk

#2 Příspěvek od bitovod »

Tak jak vidno, tady se to neujalo - tekže jsem koupil tiskárnu a zkouším si to umatlat sám...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
Odpovědět

Zpět na „CNC nabízím poptávám“