Tinybee
- karlosmikos
Tinybee
Ahoj vlastním Dx6i takže jsem si koupil na bangood tuhle koptérku ve verzi s DSM2 přijímačem. Nedaří se provést párování, a ani připojení v betaflightu. Vzdy to nachvíli otevře port a pak hned zavře. Jako myslel jsem že to bude lítat z krabice, ale zatím s tím cvičím na PC a nic:-(
Předem díky za nakopnutí správným směrem
https://www.banggood.com/BeeRotor-TinyBee-78mm-5_8G-40CH-600TVL-Micro-FPV-Coreless-RC-Drone-Quadcopter-Two-Batteries-Version-p-1704613.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6290998
Předem díky za nakopnutí správným směrem
https://www.banggood.com/BeeRotor-TinyBee-78mm-5_8G-40CH-600TVL-Micro-FPV-Coreless-RC-Drone-Quadcopter-Two-Batteries-Version-p-1704613.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6290998
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Re: Tinybee
Nastavoval jsi někdy něco v BF? Pokud ne, máš k tomu prckovi nějaký rozumný návod? Často pomůže Youtube.
Já mám FrSky, a taky jsem s párováním bojoval, nakonec se mi to nějak přes BF podařilo, pak to lítá bez dalšího nastavování.
- karlosmikos
BF mam nainstalovany poprve. Jakou verzi BF pouzivas. Muze byt problem v tom ze mam posledni verzi a Tiny bee ma jeste desku F3? Videa jsem samozrejme hledal a zkousel ale zatim nic, proto pisu tady.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
jsem si koupil na bangood tuhle koptérku ve verzi s DSM2 přijímačem
DX6i má pouze DSMX
- karlosmikos
Ma to DSM2/DSMX
Ještě by na F3 desce mohly být bindovací kontakty na propojení. Zkus prohlédnout desku.
A mas v Betaflight konfiguratoru vybrany spravny seriovy port? I s posledni verzi BF konfiguratoru bez problemu pripojim F3 FC
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
- karlosmikos
https://github.com/betaflight/betafligh ... TinyBee-F3
Dle fotek tam žádný bindovací pin není, číňan mi dnes poslal návod, ale polopatě abych to dostal do Flash módu tak podržím ten mikrospínač na desce a připojím napájení?
Give it power (either with a 1s battery or USB) and it will slow flash, then quick flash. During quick flash, click bind on radio. It took a few tries this way but eventually it worked. Once bound, it remained bound as long as I always turn on the transmitter before the quadcopter. If that doesn't work you can try to do it using Betaflight CLI method.Run Betaflight, connect usb and connect in Betaflight. Go to CLI at bottom. Type set spektrum_sat_bind = 9 then type save. Unplug from usb and connect battery. Click bind on your radio. Once it says see less
Google překlad: Dejte jí energii (buď s baterií 1 s nebo USB) a bude pomalu blikat, poté rychle blikat. Během rychlého blesku klikněte na rádiové spojení. Trvalo to několik pokusů, ale nakonec to fungovalo. Jakmile byl svázán, zůstal svázaný, dokud vždy zapnu vysílač před kvadrokoptérou. Pokud to nefunguje, můžete to zkusit pomocí metody Betaflight CLI. Spusťte Betaflight, připojte usb a připojte se v Betaflight. Dole přejděte na CLI. Zadejte soubor spektrum_sat_bind = 9 a poté zadejte save. Odpojte z USB a připojte baterii. Klikněte na svázat rádio. Jakmile se řekne, vidět méně
Dle fotek tam žádný bindovací pin není, číňan mi dnes poslal návod, ale polopatě abych to dostal do Flash módu tak podržím ten mikrospínač na desce a připojím napájení?
Give it power (either with a 1s battery or USB) and it will slow flash, then quick flash. During quick flash, click bind on radio. It took a few tries this way but eventually it worked. Once bound, it remained bound as long as I always turn on the transmitter before the quadcopter. If that doesn't work you can try to do it using Betaflight CLI method.Run Betaflight, connect usb and connect in Betaflight. Go to CLI at bottom. Type set spektrum_sat_bind = 9 then type save. Unplug from usb and connect battery. Click bind on your radio. Once it says see less
Google překlad: Dejte jí energii (buď s baterií 1 s nebo USB) a bude pomalu blikat, poté rychle blikat. Během rychlého blesku klikněte na rádiové spojení. Trvalo to několik pokusů, ale nakonec to fungovalo. Jakmile byl svázán, zůstal svázaný, dokud vždy zapnu vysílač před kvadrokoptérou. Pokud to nefunguje, můžete to zkusit pomocí metody Betaflight CLI. Spusťte Betaflight, připojte usb a připojte se v Betaflight. Dole přejděte na CLI. Zadejte soubor spektrum_sat_bind = 9 a poté zadejte save. Odpojte z USB a připojte baterii. Klikněte na svázat rádio. Jakmile se řekne, vidět méně
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Ja som to pochopil takto:
pripojiť baterku ( nič netreba stláčať )
nejaká LEDka začne blikať najprv pomaly a potom rýchlo
keď bliká rýchlo, treba bindovať vysielač...
pripojiť baterku ( nič netreba stláčať )
nejaká LEDka začne blikať najprv pomaly a potom rýchlo
keď bliká rýchlo, treba bindovať vysielač...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hV2r7834TF4[/youtube]
Podle tohoto videa stačí připojit napájení. A nabindovat vysílač.
Podle tohoto videa stačí připojit napájení. A nabindovat vysílač.
- karlosmikos
Tak po reinstalu STM ovladacu uz kopterku v Betaflightu nactu, sparuju, nicmene po odpojeni kabelu a pripojeni baterie to stejne nelita.
- karlosmikos
Mam vysilac v modu 2 a sloupeckem throttle v betaflight hybu pravou packou pohybem levaprava. Takze mam nejak prehazene kanaly a zatim jsem neprisel jak to srovnat
V BF mas v zalozce Reciver, kde monitorujes pohyb kanalu i nastaveni jejich poradi jak prichazi z vysilace. U Spektra je vychozi poradi TAER, tak jej nastav a pripadne uprav dle potreby.
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
FrSky Horus X10s
FrSky Horus X10s
Jj, je to tak, jak píše chorche. Dále pak budeš muset nastavit zámek plynu (arm - disarm). U novějších verzí BF jde ještě nastavit prearm, tudíž další zámek. Motory roztočíš jen s plynem dole a odemknutím (arm, pokud není ještě i prearm).
Ideální zase třeba zkouknout nějaký návod na Youtube. Ať už si konečně zalítáš
Ideální zase třeba zkouknout nějaký návod na Youtube. Ať už si konečně zalítáš