STARMADE RES MkII.

Dřevěné dvoumetrovky startované gumicukem. Modely řízené jen směrovkou, výškovkou a brzdícím štítem. Kategorie snadno dostupná a velmi vhodná pro kroužky a mládež.
Zpráva
Autor
blesk
Kontaktovat uživatele:

Re: STARMADE RES MkII.

#61 Příspěvek od blesk »

No já právě plovoucí nechci... Nějak mám k tomu averzi... Jasně pevnostně je to lepší, ale zase vidím slabé místo v závěsu a případných vílích v řízení. Mám plovoucí VOP na 5m větroni a tam funguje, ne že ne.
HONZIK 22

#62 Příspěvek od HONZIK 22 »

Blesku , ja ji tam dam. Ale stale , kdyz se divam na ty Slovenske elipsoidy me cim dal tim vic nutka jit do vetsi sipovitosti usi. Podlepil bych posledni zebra a rizl je do krapet do vetsiho uhlu. Kdyz vidim načelnikovy ,Plichtovy,,, determinezatory ,,, :D nalepene na kridlech ,tak bych se timto bez nich mohl obejit. Stavim najednou ted tri balsoidy ,modely , takze mam na rozmyslenou. Jeste si to nakreslim ,ale myslim , ze bych tim mohl zvysit pronikavost.
Co se te tistene kolibky tyka , je celkem presna taky jsem ji odlehcil a posunul dal. Vule nema a kdyby casem jo, vim jak na to.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od blesk »

No já postavím toto a další bude vlastní konstrukce... Z každého modelu se mi líbí něco, ale žádný nemá všechny konstrukční detaily co bych chtěl. Tvarem křídla se mi líbí třeba RESoholic
https://www.ar-flugmodelle.at/modelle/resoholic/
Ale zase má motýla... :-(
HONZIK 22

#64 Příspěvek od HONZIK 22 »

Ten je pekny , kridlem . Takovy pokrokovy , moderni . Ten motyl mu sedi . Nicmene ja ho taky nemam jaksi rad. Za pul hodky bych ho mel prekresleneho . A 2/3 materialu z tech ocasku bych pouzil. :D Delka trupu by snad stacila.
Popikk

#65 Příspěvek od Popikk »

blesk píše:Jinak vyšla vám náběžka na celé křídlo? Mě asi 1,5cm chybí...

Ne nevyšla, na jedno ucho jsem uřízl z odřezků balsy a zabrousil (Mé video part 2 čas 15:28)
blesk
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od blesk »

HONZIK 22 píše:Ten je pekny , kridlem . Takovy pokrokovy , moderni . Ten motyl mu sedi . Nicmene ja ho taky nemam jaksi rad. Za pul hodky bych ho mel prekresleneho . A 2/3 materialu z tech ocasku bych pouzil. :D Delka trupu by snad stacila.

Jojo, motýla narovnat, trochu zmenšit jeho "rozpětí" a dodělat směrovku.
HONZIK 22

#67 Příspěvek od HONZIK 22 »

Presne tak jsem to myslel, promitly by se proporce tech ,,motylich ocasku,, aspon do vyskovky.
No ale at se na nas Starmadaci nezlobi.
Odpovědět

Zpět na „Větroně RES“