Banggood nemohu dohledat doručovací adresu

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavelev

Banggood nemohu dohledat doručovací adresu

#1 Příspěvek od Pavelev »

Ahoj.
Prosím Vás objednal jsem si u banggood zboží a dnes mi přišla správa že si můžu zásilku vyzvednout na sběrném místě: http://e.y7di.com/....., vůbec tuto adresu nemohu najít a na poště to nemají. Nevíte někdo jak to mám dohledat?
igorb

Re: Banggood nemohu dohledat doručovací adresu

#2 Příspěvek od igorb »

Ten link nevyzera ze by som bol ochotny nanho kliknut ... tipujem ze tam bude sprava ze mas doplatit nejakych 5e a uviest tvoju adresu, telefon, bankove konto, helo atp aby ti to dorucili :mrgreen:

pozri sa radsej na banggood na stav tvojej obejdnavky

pokial to dorucuju nejakym lokalnym operatorom (zasilkovna?), obycajne kontaktuju telefonicky a sms pripadne jasnym mailom, nie nejakym linkom
Pavelev

#3 Příspěvek od Pavelev »

Ten link nikam nevede, prohlížeč hlásí adresa nenalezena. Jelikož je to poprvé co jsem si tam objednal tak se v tom nedokážu orientovat.

Nevím jak zjistit jestli to už dorazilo.
jirinovo

#4 Příspěvek od jirinovo »

tohle se zobrazí, to nevypadá na vir, http://e.y7di.com
09A82688-D85E-4D83-942A-EE37D96BA104.png
macil

#5 Příspěvek od macil »

Pavelev píše:Ten link nikam nevede, prohlížeč hlásí adresa nenalezena. Jelikož je to poprvé co jsem si tam objednal tak se v tom nedokážu orientovat.

Nevím jak zjistit jestli to už dorazilo.

Keď si na Banggoode rozklikneš svoje objednávky, pri každej z nich je položka "Tracking info". Keď na ňu klikneš rozbalí sa ti zoznam, čo sa s tvojou zásielkou dialo, či práve deje.
Prípadne si číslo zásielky môžeš skopírovať do tohto - https://www.17track.net/cs/ vyhľadávača. Ten hovorí aj po česky.
automet

#6 Příspěvek od automet »

Vypadá to na podvod.
U nás teraz stále chodí, že slovenská pošta doručuje zásielku, aj gls, hoci človek nič nemá na ceste...
Pavelev

#7 Příspěvek od Pavelev »

Na stránce sledování je zaškrtnuto všech 5 polí a u pátého je:
Order Completed
Mar/16/2021 05:16:04

Tak to asi znamená že to dnes dokončili a budou to předávat asi teprve dopravci. jestli to dobře chápu.

Je tam položka Tracking Info: za ní je číslo a za nim je via Air Parcel Register.

To Tracking Info: to je to číslo co mám zadat do 17track.net?

Ten 17track.net hlásí nenalezeno a mám vybrat dopravce. Jak zjistím který dopravce to převzal?

Možná to ještě žádný dopravce zřejmě nepřevzal.

Dík za pomoc.
macil

#8 Příspěvek od macil »

Po rozkliknutí Tracking info tam nájdeš Tracking number a to je to číslo, ktoré skopíruješ do vyhľadávača vyššie.
igorb

#9 Příspěvek od igorb »

Tracking predsa vidis priamo ked rozkliknes "order details".

Ak je to poslane na klasicku postu uvidis tam klasicke postovne tracking cislo v tvare XX123456789YY ... to YY je kod krajiny odkial to pride, co vobec nemusi byt krajina skladu, napriklad ak si to objednas bez cla, pride to niekde z NL alebo BE alebo tak nieco. To cislo dostane zasielka hned ako ju zacnu vybavovat (generuje sa PRED podanim na postu) a vobec nemusi byt este podana, takze v trackingu ti to vysoko pravdepodobne povie ze taka zasielka NENY

Ak je tam len cislo tak to prinesie kurier, alebo to pride niekde na zasielkovnu, zalezi aku formu dodania si si objednal ... a od toho zalezi aj ci ti to skonci na colnici :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“