Sledování témat
Sledování témat
Zdravím, nevím, kam toto napsat, tak to píšu sem.
Již asi měsíc a půl sleduji to, že když si zadám sledování určitého tématu, tak mě jeho pokračování nechodí do mé pošty. Před tím to fungovalo OK. Jinak mě pošta funguje normálně.
Vždy se řádně přihlásím, tedy zadám svůj nick a heslo a jsem přihlášený. Pak si zadám "sledovat toto téma" a jak vždy zjišťuji, tak téma pokračuje dál a mě do pošty to pokračování nepřijde.
Např. jsem nedávno něco koupil na aukru a normálně mě chodilo upozornění, že už bude aukce končit atd.
Takže pošta funguje dobře.
Prosím o radu co je kde špatně. Dík.
Již asi měsíc a půl sleduji to, že když si zadám sledování určitého tématu, tak mě jeho pokračování nechodí do mé pošty. Před tím to fungovalo OK. Jinak mě pošta funguje normálně.
Vždy se řádně přihlásím, tedy zadám svůj nick a heslo a jsem přihlášený. Pak si zadám "sledovat toto téma" a jak vždy zjišťuji, tak téma pokračuje dál a mě do pošty to pokračování nepřijde.
Např. jsem nedávno něco koupil na aukru a normálně mě chodilo upozornění, že už bude aukce končit atd.
Takže pošta funguje dobře.
Prosím o radu co je kde špatně. Dík.
Re: Sledování témat
U mě je stejný problém jako u tebe,dřív to chodilo,nyní ne,taky nevím,kde je chyba..
vitaa píše:
U mě je stejný problém jako u tebe,dřív to chodilo,nyní ne,taky nevím,kde je chyba..
Dík za odpověď. Takže chyba bude asi někde "v centrále". Snad se zde ozve ještě někdo další a napíše jak je na tom on.
Dík za odpověď. Takže chyba bude asi někde "v centrále". Snad se zde ozve ještě někdo další a napíše jak je na tom on.
Zcela nechtě mám označena 2 témata od 2022 2 témata od 2018. Fórum žádné. Od roku 2016 mi chodí je upozornění na nové SZ. Moje registrace je od 07. 05. 2015. Ač za to nejsem oblíben do vlákna, které mne zajímá přihodím odpověď. I když mi to moc nejde, tak se snažím o smysluplnost, přehlednost, stručnost, ... Takže sledovaná témata obcházím přes "Vaše příspěvky".
Přerušení mezi Fórem a mailem může mít důvod v podmínkách serverů (které jsou na "trase") "Nutné a Nezbytné podmínky pro přeposílání oznámení".
Edit 02 Pro testování jsem si dnes přidal do záložky "Sledování" přidal pod ""Sledovaná fóra" fórum "Dílna".
Přerušení mezi Fórem a mailem může mít důvod v podmínkách serverů (které jsou na "trase") "Nutné a Nezbytné podmínky pro přeposílání oznámení".
Edit 02 Pro testování jsem si dnes přidal do záložky "Sledování" přidal pod ""Sledovaná fóra" fórum "Dílna".
Včera jsem na zkoušku zadal sledování tohoto tématu. Upozornění na nový příspěvek dnes (od Guchara) také nedorazilo.
Někde bude asi chyba,v nastaveních jsem hodně dlouho nic neměnil,ale zatím mi to také nechodí 
Zdravím, takže páni moderátoři (nebo kdo to má na starosti) mělo by se s tím něco udělat.
Rád bych, aby se zde ozval někdo, kdo má s touto věcí co do činění a vysvětlil nám, proč to nefunguje. A samozřejmě bych uvítal a určitě nejen já, aby se to dalo do pořádku, aby to zase šlapalo jako dřív.
Děkuji.
Rád bych, aby se zde ozval někdo, kdo má s touto věcí co do činění a vysvětlil nám, proč to nefunguje. A samozřejmě bych uvítal a určitě nejen já, aby se to dalo do pořádku, aby to zase šlapalo jako dřív.
Děkuji.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Obecně dost svádíme boj s tím, že některé servery odmítají maily z rcmania.cz Hlášky jsou to podivné a vyrazit reakci z googlu je nemožné.
Zadal jsem to k důkladnějšímu prověření u hostingu. Jak něco budu vědět, tak samozřejmě napíšu.
Zadal jsem to k důkladnějšímu prověření u hostingu. Jak něco budu vědět, tak samozřejmě napíšu.
Díky Tomáši za vysvětlení.
A Ještě jedno díky za přesunutí tohoto vlákna, které jsem založil ze smetiště sem na správné místo. Já jsem nevěděl kam toto mám napsat a nechtěl jsem "špinit" nějaké vlákno tímto problémem.
Pěkný víkend všem.
A Ještě jedno díky za přesunutí tohoto vlákna, které jsem založil ze smetiště sem na správné místo. Já jsem nevěděl kam toto mám napsat a nechtěl jsem "špinit" nějaké vlákno tímto problémem.
Pěkný víkend všem.
Ještě k oznámení. V oddílu (obsahu adresáře): Uživatelský panel - Nastavení - Osobní nastavení: Mám ve všech řádcích zatrženo Ano. Výjimkou je pouze poslední zatrhávací položka: "Zobazit popup okno při nové soukromé zprávě: 0 Ano | x Ne" . || Do mailu spojeného s mou registrací dochází maily. V jejich předmětu je: "RCmania.cz - web pro modeláře a modely - Nová soukromá zpráva" Takže něco nějak chodí. Čím se liší průběh odeslání oznámení SZ versus
V "Odesílání příspěvků" mám: "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď:0 Ano | x Ne" || Takže upozornění (?mailem) nežádám.
V kolonce "Uživatelský panel" pod-kolonky "Sledovaná fóra" a "Sledovaná témata" se změna obsahu (alias Nový přírůstek v "pod-kolonce") projeví žlutou barvou ikony. Tak jako změněná (přes Odpověď, ne přes Upravit) a nenavštívená vlákna Fóra.
V "Odesílání příspěvků" mám: "Vždy mne upozornit, přijde-li odpověď:0 Ano | x Ne" || Takže upozornění (?mailem) nežádám.
V kolonce "Uživatelský panel" pod-kolonky "Sledovaná fóra" a "Sledovaná témata" se změna obsahu (alias Nový přírůstek v "pod-kolonce") projeví žlutou barvou ikony. Tak jako změněná (přes Odpověď, ne přes Upravit) a nenavštívená vlákna Fóra.
Stejný problém jsem řešil před časem. Nakonec pomohlo změnit si email z gmailu na firemní. Firemní fungoval, ale teď už taky ne
. Věřím, že to neni chyba rcmanie, ale je to k vzteku.
http://semos333.rajce.idnes.cz/
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě dorazil testovací mail. Můžete někdo prosím potvrdit, že i jemu došel mail? Díky.
Jestli to bude chodit, tak napíšu víc.
Jestli to bude chodit, tak napíšu víc.
U mě zatím nic.
Mám toto vlákno ve sledovačce (a i jiné) a zatím taky nic.