Nefunkční elektronika zatahovacího podvozku
Nefunkční elektronika zatahovacího podvozku
Ahoj kolegové,
prosím o radu. Mám zde vadnou sadu zatahovacích podvozků s nefunkční elektronikou. Zasílám foto elektroniky ze které jsem se pokusil vykreslit schéma. Netuší někdo z vás zkušenějších co to může být za IO. Je na něm záměrně smazána identifikace. Díky za info.
prosím o radu. Mám zde vadnou sadu zatahovacích podvozků s nefunkční elektronikou. Zasílám foto elektroniky ze které jsem se pokusil vykreslit schéma. Netuší někdo z vás zkušenějších co to může být za IO. Je na něm záměrně smazána identifikace. Díky za info.
Re: Nefunkční elektronika zatahovacího podvozku
Pokud se ti to nechce spravovat, tak mám jeden rozbitej. Elektronika je OK.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
To by bylo sice super, ale já mám obě elektroniky vadný.
Může být.
To víš, když se zadaří, vylomil jsem obě. Napiš do zprávy odkud jsi a domluvíme předání nebo poštu.
Spita jsem prodal a další se zatahovacím neplánuju.
To víš, když se zadaří, vylomil jsem obě. Napiš do zprávy odkud jsi a domluvíme předání nebo poštu.
Spita jsem prodal a další se zatahovacím neplánuju.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
-
JardaRůžička
A máš ověřeno, že skutečně umřel ten obvod? Pravděpodbněji bych čekal, že důvodem může být některý tranzistor.dedek419 píše: Netuší někdo z vás zkušenějších co to může být za IO.
Předpokládám, že ano. Nejdřív jsem je měřil a na jednom podvozku i všechny čtyři vyměnil. Bez úspěchu.
Pokud je schema správně, tak je o H můstek s dodělaným řízením std PWM. Zkus prozkoumat "bastlweby", třeba tu: https://www.laskakit.cz/h-mustek-radic-l9110s/ , ale byla by potřeba dodělat hlídání poloh a to řízení PWM, což není složité, ale triviální taky ne.
Nejsou "polámané" třeba jen ty spínače?
Nejsou "polámané" třeba jen ty spínače?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Díky za typ, spínače jsou v pohodě, měřil jsem je když jsem vykresloval schéma
ten šváb bude nějaký procesor... PIC, ATmega,... Chtělo by to se podívat na osciloskopu, co z toho leze.