Inak k môjmu prvému letu, mal som aktivovanu stabilizáciu na prijímači. Teraz lietam bez nej, tak trochu nechtiac. Nedošlo mi, keď pripojim prevodník z sbus na PWM, nápojim na neho dôležité pohyblivé plochy a použijem na ne iný kanál (hoci v prijímací ich mirrorujem, napr. 1CH->13CH), tak stabilizácia prestane fungovať, stabilizácia používa proste prvých N kanálov . Ten prevodník nejde bez ďalšieho gadgetu prekonfigurovať, a dal som si docela prácu ho dostať do trupu + cable management.
Premety a iné srandy sa pokúšam robiť iba v dostatočnej výške. Ak mám dostatočnú rýchlosť, nefuka, som v dobrej polohe, tak premet aj celkom vyzerá (skúšam väčší polomer), inak ma tiež berie do strany a to neviem ešte upackovat. S vykrutom to je horšie, musím kompenzovať výškovkou. Podobne, ak idem na plný plyn, tak malinko tlačím výškovku.
Inak lietam akumulátor 2200 mAh, spotrebu sledujem prúdovým senzorom, končím pri 10.3V. Ak mám plachtarsku náladu, nefuka, tak som vo vzduchu niečo cez 40min, z toho na motore 12min. Ak chcem trochu aj blbnúť, tak 30min. Mám dva akumulátory, takže zvyčajne nejakú tú hodinku zábavy

. Co sa týka plachtenia, tak som mal rekord z ~190m nejaké 4minuty bez motora.