TomasC píše:Ohledně regulátorů... V hale jsem jak se přehodí reverz pro obrácené visení. Naprosto bleskové!!
dnes v tom náhodně naklikaném modu přez plynovou páku mi to fungovalo naprosto v poho a bez problému při přepnutí třeba v polovině polohy páky plynu i při poměrně vysokých otáčkách a vcelku plynule, jen jsem cvaknul přepínačem, motor ztratil otáčky a plynule najel na otáčky v protisměru.
Podle mého jediný problém opravdu vidět na nějaké s reglem komunikující kartou kde konkrétně v nastavovacím menu v daných položkách pod nějakou hodnotou příslušného nastavení jsem a mít možnost pod nějakým číslem v hodnotách plus něco nahoru, plus něco dolu, a nastavit optimum v reálném provozu.
Bohužel ta programovací karta co jsem koupil s reglem nekomunikuje a honit nastavení přez plynovou páku v plácnu 7 možnostech nastavení a pro každé ze 7 možností nastavení v dalších 7 krocích to je opravdu alespon pro mě totál neprustřelný už právě i z toho duvodu, že pokaždý se ten vstup do programovacího menu přez plynovou páku chová trochu jinak a v podstatě ani znávodu neni uplně jasný, co to které konkrétní nastavení by vlastně mělo přesněv tom konkrétním menu nastavit--pomalý rozběh--střední rozběh, rychlý rozběh je třeba o uplně něčem jiném u regulátoru turnigy plush, než u regulátoru skywalker i když u obou stejně popsané a třeba právě u skywalkeru ten pomalý náběh, to snad musel programovat člověk co předtím programoval pomalý náběh rozsvícení pouličních světel .--rychlý je rychlý, střední je pořád rychlý, pomalý je nesmyslně pomalý---porovnávám s přednastavenými volbami turnigy plush, což mě kdysi opravdu nadchlo jak ty regly fungují i oproti obyč eco reglum od jeti, nebo od mgm compro.
nojo no, hold vývoj musí být takový že není nutný aby to bylo lepší, duležitý je aby to bylo uplně jiný.
Bohužel když ty věci kupuješ, v návodu se tak maximálně dočteš že pokud to spolkneš, tak máš vyvolat zvracení, nikoli že když si to koupíš, tak se z nastavení posereš, nebo to vubec kloudně nerozchodíš--pokud má někdo jiný názor, uplně v poho mu ho odkejvu v případě že bude vědět čím , jak a jakým zpusobem ten regl nastavit tak, jak chci já.