jkolina píše:...To ostatní, co lítá venku , je jen náhražka. Bez adrenalinu(rozbiju a slepím), o letových vlastnostech snad psát nemusím...
Zdravim vsechny na tomto foru. Mam moc rad era, vyrustal jsem u letiste, ale nemam moc sikovne ruce, proto nestavim(zatim). Letat se teprve ucim (pul roku, je mi 31let) a pral bych p.Kolinovi videt, jak se mi tresou ruce, kdyz se dostanu pri letani se svymi polystyrenovymi milacky do (pro mne) nestandardni situace - obcas zvladnu obcas ne... pak lepim jak to jde - proste pro mne dokonaly adrenalin
Bohuzel se obavam, ze v tomto tematu zalozenem kolegou balamelem jiz nejde o to, zda EPP ano ci ne. Jde zrejme, dle meho skromneho nazoru, o to, ze temer kdykoli narazim na prispevek p.Koliny, citim z nej jakysi podivny podton, ne-li primo aroganci. Ano, nekolikrat jsem si jiz rekl, ze jsem rad, ze tohoto pana neznam osobne. Spousta lidi z tohoto fora mi jiz hodne pomohla a vazim si jich, jsem moc rad, ze i diky RC manii jsem se dostal k RC modelum a ja si treba jednou postavim svuj vysneny celobalsovy Zlin XIII.
Mozna se mnou nikdo nesouhlasite, ale je to muj nazor a jsem rad, ze ho zde v tomto tematu mohu vyjadrit.
Letu zdar, Martin
P.S.: citat Vzduchoplavce:
To, ze ti tu nekteri vykaji, podle me neni proto, ze jsi starsi...