Dobré ráno, poledne, dobrý večer.
Kluci a holky, v situaci, kdy jsem na letišti sám, mám model převrácený vzhůru nohama a namontuji křídlo potrbuju poradit. Jak efektivně obrátit model na kola? Mám 2,2m mustanga, P-40 a vždycky na to musíme být dva. E
Zkoušel jsem. Všemožné chvaty, ale s 12kg erem prostě nejde vzít a sám obrátit na kola. Nějaký zlepšovák? Ero musí být kvůli kabelum a kontrole vzhůru nohama... Díky za tipy!
P.s: co tenhle "obraceč"?
Manipulace s 1/4 maketou
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Manipulace s 1/4 maketou
Taky se mi ten nápad líbil. Osobně bych to udělal z vodovodních trubek. To je rychlá a levná práce.
Obraceč je dobře vymyšlený, asi nic jiného jednoduchého nevymyslíš. Já bych to určitě dělal lepené a šroubované ze dřeva. Mám obavu, že plastové trubky jsou dost pružné při hmotnosti 12kg. Asi by to mohlo sloužit i jako přepravní stojan pro trup. Na příčky by se daly udělat různé polstrované podložky, aby se stojan využil pro další modely.
Igor
Igor
Taranis QX7, Quattro, Wendy, Classic EP, Decathlon Super, Hotwing 1200, Z-50 ŠAD
PVC trubky na vodu jsou běžně dostupné v průměrech od 20 do 63mm. Není problém použít vhodný průměr pro vyšší tuhost.
jyrry.webnode.cz
nevím co je za problém. Kus molitanu před čumák , a obrátím ho přes čumák.
Tak si do tý rovný pod křídla strčíš a přišroubuješ přiměřenou smrkovou latku--ani ji nemusíš hoblovat, lakovat, brousit .Igor659 píše: sob 08.02.2025 10:36 Mám obavu, že plastové trubky jsou dost pružné při hmotnosti 12kg.