(přijímače přehazuji, je mi líto už do tohoto systému investovat)
MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?
Re: MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?
Já v MC-22S, provoz naprosto bez problémů, ale už jsem taky pochopil, že "tudy cesta nevede".
Já v MC-19 a ještě nějaký ten rok ho používat budu, dokaď vysílač bude sloužit. Ale taky mi je jasný, že tudy cesta do budoucna nevede... Jen tak se ho ale nevzdám, ono co funguje, do toho se nemá hrabat
Zatímco kolegové na letišti s JR, Spektrama a kdo ví čím ještě maj občas nějaký škubnutí, já s TWINem a občas 40 MHz PCM naprosto v pohodě 
Jirka Masník
[Wind S50E, Mini FuntanaX, E325, Ricco, Rotorshape,...]
[Wind S50E, Mini FuntanaX, E325, Ricco, Rotorshape,...]
- valajda
- Kontaktovat uživatele:
Hodím dotaz sem...
Je MZK TWIN kompatibilní se všemi čidly od JETIho? I s novými EX? Na bazaru je teď MUI 75 EX, ale abych nevyhodil prachy zbytečně.
Nebo mám zkusit napsat přímo panu Kotrbovi?
Je MZK TWIN kompatibilní se všemi čidly od JETIho? I s novými EX? Na bazaru je teď MUI 75 EX, ale abych nevyhodil prachy zbytečně.
Nebo mám zkusit napsat přímo panu Kotrbovi?
Není...
Starý Twin(bez plus)byl,ale jen na pár čidel.
Ex už má jiný protokol,stejně jako Twin+
Vypadá to,že Twin je mrtev... Žádná nová čidla,žádné novinky...
Starý Twin(bez plus)byl,ale jen na pár čidel.
Ex už má jiný protokol,stejně jako Twin+
Vypadá to,že Twin je mrtev... Žádná nová čidla,žádné novinky...
- valajda
- Kontaktovat uživatele:
Je nějakej fígl na spuštění logování výstupů z čidel?
V nastavení senzorů (mám vario a MUI50) jsem před vzletem povolil zápis na SD v 1s intervalu (zapnul jsem vario, výšku AGL, napětí a proud). Ale po letu jsem ve složce log v terminálu nenašel žádný soubor.
A ještě jeden dotaz. Nastavíte-li si alarm třeba na dosaženou výšku. Je po aktivaci toho alarmu možné nějak alarm vypnout? Někdy tu termiku chci využít víc i za cenu snížené viditelnosti modelu
Díky
V nastavení senzorů (mám vario a MUI50) jsem před vzletem povolil zápis na SD v 1s intervalu (zapnul jsem vario, výšku AGL, napětí a proud). Ale po letu jsem ve složce log v terminálu nenašel žádný soubor.
A ještě jeden dotaz. Nastavíte-li si alarm třeba na dosaženou výšku. Je po aktivaci toho alarmu možné nějak alarm vypnout? Někdy tu termiku chci využít víc i za cenu snížené viditelnosti modelu
Díky
Ten mzk terminál, to je pakárna, co?
No prostě jsme jim tenkrát nalítli.. Nic z toho co chceš aby to dělalo to nedělá, nezapisuje a alarm mi vypnout nešel, já myslel že stačí když klesnu pod nastavených 400 m a přestane to samo alarmovat, ale musel jsem to umlčet nějak ručně, už nevím jak.
- valajda
- Kontaktovat uživatele:
martin z píše:...Nic z toho co chceš aby to dělalo to nedělá, nezapisuje a alarm mi vypnout nešel, já myslel že stačí když klesnu pod nastavených 400 m a přestane to samo alarmovat, ale musel jsem to umlčet nějak ručně, už nevím jak.
Tak mně se ten alarm vypne, když slítnu níž, to funguje. Ale to ruční vypnutí by mi vyhovovalo. Jen to budu muset vyzkoušet doma a ne za letu bez pomocníka, protože čumět do terminálu a mít éro ve 400m naráz nejde.
To logování by mě štvalo. Ne že bych potřeboval mít data z každýho letu, ale jednou za čas kvůli optimalizaci elektropohonu třeba mi to přijde užitečné.
"MZK TWIN 2,4GHz je něco nového?" Bohužel ano...
Ahoj,
dneska jsem se od p. Kotrby dozvěděl po mailu, že TWIN 2,4GHz je vyprodaný, a já už si neobjednám ani jeden přijímač...
Úplně se neorientuju ve změti používaných přenosových systémů, přesto je má otázka prostá - je šance, že si s TWINem bude povídat jiný, v současnosti běžně prodávaný přijímač?
Přiznám se, že je mi líto vyhazovat můj asi 20let starý, ale ne moc ošoupaný Optic6(+4 přijímače), a pořizovat si něco nového s ošklivým "moderním" designem
Případně pokud by měl někdo pár přijímačů nazbyt...
Moc děkuju za případnou odpověď
dneska jsem se od p. Kotrby dozvěděl po mailu, že TWIN 2,4GHz je vyprodaný, a já už si neobjednám ani jeden přijímač...
Úplně se neorientuju ve změti používaných přenosových systémů, přesto je má otázka prostá - je šance, že si s TWINem bude povídat jiný, v současnosti běžně prodávaný přijímač?
Přiznám se, že je mi líto vyhazovat můj asi 20let starý, ale ne moc ošoupaný Optic6(+4 přijímače), a pořizovat si něco nového s ošklivým "moderním" designem
Případně pokud by měl někdo pár přijímačů nazbyt...
Moc děkuju za případnou odpověď