Dnes zalétáno a je to velmi povedený kousek. Myslím, že si to opravdu užijeme. Jen jsem zjistil, že jsou aku po zimě trochu měkčí než si pamatuji...
Serva Kavan GO-1013MG, docela v pohodě. Jen tak nějak legračně reagují na starý JETIBOX.
Motor KAVAN PRO 2836-1050. Když jsem si ho prohlížel, tak mě inspiroval k likvidaci unašeče vrtule. Vrtule drží na dva šrouby M2x12. Vibrace bez problémů. Hmotnost malá. Vrtací přípravek je v příloze.
Co mě nejvíc zdrželo bylo hledání programátoru BHHeli, protože se samozřejmě motor točil obráceně. Byla to šance 1:1.
Když už jsem tisk, tak jsem si udělal i novou motorovou přepážku v bílé barvě. Asi je trochu těžší, ale zesílená a motor je šroubovaný přímo do ní pomocí imbusového šroubováku s kuličkou. Zatím dobrý.
Po zkušenostech s uhlíkovými táhly, která hrozně jedou s teplotou, tedy asi se spíš roztáhne EPP, tak jsem udělal lanková táhla. Na servu je uzel posunut o 5 mm k předku. To umožňuje prověšení lanka při plné výchylce. Ve středu je to pevné, mimo nepatrně povolené. Za letu to nevadí a pro přepravu a úschovu je to lepší.
Páka SOP je na kormidle i na servu 30mm. VOP jsem dal na servo 30mm a na kormidlo 40mm. Asi to budu muset opravit, protože to to DOST nekope. A dát obě stejné. Určitě udělám novou páku na servu, taky 40 mm.
Napínání je přes překroucení lanka kolem 0,5mm tyčky a to jen uloženo do malá smršťovačky.