Ahoj... Nevíte kde by se dalo zalétat s větším akrobatem... V okolí Podbořany, Vroutek, Kryry? Díky ..
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- BARTOSS.cz
Ahoj... Nevíte kde by se dalo zalétat s větším akrobatem... V okolí Podbořany, Vroutek, Kryry? Díky ..
Ahoj... Nikde jsem žádnou vhodnou plochu nenašel ..
-
Jirka Schifi Zatec
Re: Ahoj... Nevíte kde by se dalo zalétat s větším akrobatem... V okolí Podbořany, Vroutek, Kryry? Díky ..
Ahoj celkem pekna plocha vyasfaltovana je mezi Podborany a Vysoke Trebusice,je to byvale letiste pro Cmelaky.Kluci z Podboran tam jezdi taky letat .Ja tam parkrat take byl ale nemel jsem to stesti se tam s nekym potkat,ale jezdi tam protoze se tam staraji a vysekany kousek neco jako stojanka na modely.
tak se tam vydej a omrkni si to.Letat se tam da,obcas tam kluci sedaj i s ultralajtem takze mista dost.
-
Jirka Schifi Zatec
Re: Ahoj... Nevíte kde by se dalo zalétat s větším akrobatem... V okolí Podbořany, Vroutek, Kryry? Díky ..
Jeste doplnim kdyz pojedes po silnici z Podboran smer Kadan tak je to zhruba v polovine cesty na Vysoke Trebusice a je tam odbocka na tzv.polni cestu po prave strane a kdysi tam byla zavora ale da se objet.Uz jsem tam dlouho nebyl tak ti presne nereknu jak to tam je. 
-
Jirka Schifi Zatec
V okoli Podboran v okruhu cca 50.km to mam projezdene na kole a byvalo tu polnich letist kdysi vice pro praskovaci Cmelaky ale vse uz je rozorane zemedelci,Ja odtamtud pochazim z jedne vsi tak to tam celkem v okoli dobre znam.