Už jsem to opravilVTjr píše: pát 26.09.2025 15:09 Neříkej, na profilové fotce na důchodce, ani toho předčasného vůbec nevypadáš.
![]()
...
Obyčejní lidi se už opravdu bojí sem něco napsat
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Obyčejní lidi se už opravdu bojí sem něco napsat
jyrry.webnode.cz
Mám teď méně "svého" času, než když jsem chodil na plný úvazekprikrylm píše: pát 26.09.2025 15:50 jak se tu vy důchodci tak "plácáte po zádech" (sry.), tak ...mě napadlo ...
Ale odchodem z automotive (technolog, děvečka pro všechno, fackovací panák) jsem si dost dobře vyčistil hlavu
jyrry.webnode.cz
- LittleFalco
Ještě to tak, už takhle jsou tu některé příspěvky velmi údernéprikrylm píše: pát 26.09.2025 15:50 jak se tu vy důchodci tak "plácáte po zádech" (sry.), tak ...mě napadlo, co tak na to PHPBB napsat MCP server... jestli už teda někde není.
Už aby bylo venku lepší počasí..
Zpátky doma, v kopcích :-)
Víkend má být pěkně. A Budkovicích se bude "vyhrávat" Spirit rádio* (a lítat spousta RC vrtulníků - "Heli burčák"), kdyby někdo měl čas. Já mám bohužel jiný program.
----
* Spirit Wave rádio je jako Colombova žena. Všichni ví, že existuje, ale... Jinak se Spirit elektronikou lítám a nemůžu na ně říct křivé slovo.
----
* Spirit Wave rádio je jako Colombova žena. Všichni ví, že existuje, ale... Jinak se Spirit elektronikou lítám a nemůžu na ně říct křivé slovo.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
no pepin samozřejmě když viděl jak ten tvuj vrchlík za bratru 30 tisíc oproti tomu jeho vrchlíku na malinký okamžik zmlknul bo tak uplně neběděl jak slušně zareagovat a nechtěl neurvale urazit někoho koho taková věc baví ale když viděl to top co by teda misto toho svého lovendu ž číny mohl mit za minimálně desetinásobek ceny tak si to pro sebe zhodnotil, blbost, abych tady za to dal desetkrát víc když by mi to beztak nebavilo dýl než tak max víkend. Jako jo, super že to šlo a fungovalo že jsi to na prvni dobrou odstartoval ze země, ale pak už když to letělo mi definitivně došlo, tady to by mi fakt nebavilo, prostě jsem zmlknul bo jsem nechtěl řict co se mi honí v hlavě. Ale probuh, to neznamená že tebe by to taky nemělo bavit, přišlo mi prostě zbytečný o tom vubec debatovat, já jsem viděl o čem je kvalitní parsgliding křídlo a jen jsem si ujasnil že nic moc by kvalitní paragliding křídlo nezměnilo na tom že jako zpestření fajn, ale tim to u mě končí, nic z čeho já bych ujížděl.graup15 píše: pát 26.09.2025 12:15 Vem si jak sáhodlouhé slohové cvičení proběhlo...vrchlík z Hobykingu (přeloženo...vole jsem ti to říkal,že je to sračka a lítá to na prd)
Ne tak pepin.....nakonec když viděl jak muj CrossAlps 2.8VCT lítá perfektně tak na malinký okamžik sklapnul...., ale jen na malý okamžik![]()
Prostě Pepin je takový poustevník modelářské scény....![]()
![]()
![]()
Jinak já ten hobbykingovej definitivně neodstřihnul, jen se k němu vrátim až budu mit pocit že mám náladu se s nim zase chtît trápit a to je přesně ono, já nepotřebuji aby to suprově lítalo, mě stačí když mi to tabavi v momentě že se chci s něčim trápit, ladit, štelovat.
Já si pristě vystačim s tim, že když mě něco baví tak super, nemám ale zasadní potřebu na někom klečet aby to bavilo i jeho, kdybych to takto měl tak bych musel k sobě třeba najít ženskou která bude schopná jet na kole, na tom kole bude mit gramofon, elektrickou kytaru , nad hlavou modýlek a podle toho v jakém jsem zeovna období co ted dnes mi baví být stále připravená sdílet to moje ted mi baví tady to. Já si proste vystačim s tim že jsem dnes už sám, dělám si co chci a pokud se chce někdo přidat fajn, ale už rozhodně neřešim že když se ráno probudim, počasí zhodnotim že je bud na koloběžku, letadylka, nebo na serf, nebo chčije jak z konve, že bych musel s někym třeba řešit že to je sice fajn, že ti fouká na serf ale už minulý tyden jsme se domluvili že dnes se pojede koupit hajzlpapîr.
Já jsem na tom světě fak jen diky tomu že ho muj táta nestihnul vystrčit včas, já fakt seru na to abych když už to tak blbě dopadlo furt jen splnoval nějaký takový to nobty bys měl ostatnim, ostatní at si jedou když to teda měli už tyden domluvený koupit ten hajzlpapír i když je teda počasí spíš na koupačku, pokud nemusim jet taky, mohu se jit koupat a hajzlpapír jet koupit až bude chcát, mě to vyhovuje prostě víc takto.
Jestli jednou pujdu do nebe nebo do pekla si myslim je uplně jedno, jako hodinový manžel budu at nahoře nebo dole beztak makat co by hodinový manžel jako šroub bo svět je dnes uz jen plnej debilu co věděj ale nezvládnou ani utáhnout šroubek hajzlprkýnka bez momentovýho klíče.
Ale dalibore jasně že ten tvuj rc paragliding je uplně někde jinde než ten muj hobbyking, o tom žádná, ale jde o to, že i s tim sebelépe letajícim hadrem si nezablbnu s nějakou akrobaci, nechci tady vyjmenovávat duvody proč mi to pro mě přijde jako nesmysl za takovou věc utratit zásadnější korunu, já si vystačim s tim, že připustim že i impotentní lítání s paragliding křídlem muže někoho bavit ačkoli pokud by létání na větroni bylo taky tak na pohodu jako skutečné létání na kusu hadru, no nevim nevim jestli by vubec existovalo něco jako paragliding.
pepin píše: pát 26.09.2025 18:38 Ale dalibore jasně že ten tvuj rc paragliding je uplně někde jinde než ten muj hobbyking, o tom žádná, ale jde o to, že i s tim sebelépe letajícim hadrem si nezablbnu s nějakou akrobaci, nechci tady vyjmenovávat duvody proč mi to pro mě přijde jako nesmysl za takovou věc utratit zásadnější korunu, já si vystačim s tim, že připustim že i impotentní lítání s paragliding křídlem muže někoho bavit ačkoli pokud by létání na větroni bylo taky tak na pohodu jako skutečné létání na kusu hadru, no nevim nevim jestli by vubec existovalo něco jako paragliding.
Já jsem bydlel na Raný poměrně dlouho, bydlel jsem tam s padáčkářema, byl jsem na pohřbu kámoše co se tam na tom zabil, držel jsem kapačku nad kámoškou kterou jsem na vlastní oči poté co řvala když padala viděl jak se od země odrazila od země asi dva metry do vzduchu a oak ztichla, nic moc vidět jak čumí kámošce z boty kost a jen chroptí, ale přežila. Já ten i rc paragliding mám prostě proloženej i něčim jiným než nějdo kdo ten sport nesdílel v reálu na živo.
Tady přeci vubec nešlo o to jestli RcHadr umí nějakou akrobacii...(budeš se divit , i umí), ale o to,že ty jsi se snažil dostat do luftu něco..co prostě je udělané tak blbě, že vylučuje i normální poletování. A já tě chápu...prostě si patláš to, na co máš...a je to naprosto v pořádku. Jen se fakt nesnaž uplést z hovna bič...fakt to nejdepepin píše: pát 26.09.2025 18:38 Ale dalibore jasně že ten tvuj rc paragliding je uplně někde jinde než ten muj hobbyking, o tom žádná, ale jde o to, že i s tim sebelépe letajícim hadrem si nezablbnu s nějakou akrobaci, nechci tady vyjmenovávat duvody proč mi to pro mě přijde jako nesmysl za takovou věc utratit zásadnější korunu, já si vystačim s tim, že připustim že i impotentní lítání s paragliding křídlem muže někoho bavit ačkoli pokud by létání na větroni bylo taky tak na pohodu jako skutečné létání na kusu hadru, no nevim nevim jestli by vubec existovalo něco jako paragliding.
Prostě se smiř s tím,že hooodně mooc věcí létá o mnoho levelů mnohem lépe, ale bohužel taky stojí o level jinde než tvé modýlky.
A o té impotentnosti...TVL...fakt mne bavíš
Když se pokouším vstřebat ty Pepinovy sáhodlouhé příspěvky, které podle mne patři spíš do komunikace přes SZ než do veřejného vlákna, protože oslovují jednoho a pro nezasvěcené jsou nicneřikající, tak mě napadlo jestli naopak to Pepinovo počínání ty "obyčejné" diskutéry neodrazuje, nebo přimo neděsí.
Dnešni doba je rychlá a četl jsem kdesi statistiku, že pokud mladého surféra po Inetu nezaujme stranka do 10s, tak jde jinam. A to tvrdím s plným vědomím, že já zrovna nejsem etalonem stručnosti.
Dnešni doba je rychlá a četl jsem kdesi statistiku, že pokud mladého surféra po Inetu nezaujme stranka do 10s, tak jde jinam. A to tvrdím s plným vědomím, že já zrovna nejsem etalonem stručnosti.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Na důchodce vypadáš dobře.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
VTjr píše: pát 26.09.2025 19:37 Když se pokouším vstřebat ty Pepinovy sáhodlouhé příspěvky, které podle mne patři spíš do komunikace přes SZ než do veřejného vlákna, protože oslovují jednoho a pro nezasvěcené jsou nicneřikající, tak mě napadlo jestli naopak to Pepinovo počínání ty "obyčejné" diskutéry neodrazuje, nebo přimo neděsí.![]()
Dnešni doba je rychlá a četl jsem kdesi statistiku, že pokud mladého surféra po Inetu nezaujme stranka do 10s, tak jde jinam. A to tvrdím s plným vědomím, že já zrovna nejsem etalonem stručnosti.![]()
To sáhodlouhé vlákno mohlo proběhnout uplně jinak, mpml mohl na moji prvotní reakci reagovat klidne stylem, se neposer, myslel jsem to ve srandě, tak to on nevzal a nedal a pak jsem si už jen chtěl pro sebe potvrdit že jsem se nemýlil když jsem si myslel proč a jakym zpusobem on tady reaguje na v podstatě jakékoli téma, já do toho jen šel až teprve když už se nasral i do mě.
Rozhodně ale naplánuji zbytek života trávit slovním bojem s mplm mě osobně sračí pro moje podezření že neni něco uplně v poho to jeho poslední o těch houbách a o nebezpečí chodit do lesa, tady s tom jsem už docela v poho jestli jsem ho jen nějak blbě vnímal co by člověka jemuž jde o dobro jiných nikoli jen a pouze o poléčéni svého ega, nebo tak něco.
Takže pokud sem přestanubuž něco datlovat, je možný že jen z toho duvodu že mam pocit že vše podstatný se sem už nadatlovalo, to se týká i rozboru parakřídla bo polemizovat o tom že kdyby mě bavilo něco co mi nebaví tak bych měl utratit víc peněz abych si potvrdil že mi to fakt nebaví do toho nejdu, sorry, ale fakt nejdu.
A to jsi svého času lítal is pohledným eroplánkem...a normálně impotentně...větroňářsky

Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Jo a tvl..nepleť si pojmy...snažím se z hovna udělat brus...s baví mne to nebo nebaví. Jsou to naprosto rozdílné věci. A i rozdílný přístup k věci.
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Jo a tvl..nepleť si pojmy...snažím se z hovna udělat brus...s baví mne to nebo nebaví. Jsou to naprosto rozdílné věci. A i rozdílný přístup k věci.
Hle, Pepine, uvědomuješ si vůbec co děláš?pepin píše: pát 26.09.2025 20:26 To sáhodlouhé vlákno mohlo proběhnout uplně jinak, mpml mohl na moji prvotní reakci reagovat klidne stylem, se neposer, myslel jsem to ve srandě, tak to on nevzal a nedal a pak jsem si už jen chtěl pro sebe potvrdit že jsem se nemýlil když jsem si myslel proč a jakym zpusobem on tady reaguje na v podstatě jakékoli téma, já do toho jen šel až teprve když už se nasral i do mě.
Rozhodně ale naplánuji zbytek života trávit slovním bojem s mplm mě osobně sračí pro moje podezření že neni něco uplně v poho to jeho poslední o těch houbách a o nebezpečí chodit do lesa, tady s tom jsem už docela v poho jestli jsem ho jen nějak blbě vnímal co by člověka jemuž jde o dobro jiných nikoli jen a pouze o poléčéni svého ega, nebo tak něco.
Takže pokud sem přestanubuž něco datlovat, je možný že jen z toho duvodu že mam pocit že vše podstatný se sem už nadatlovalo, to se týká i rozboru parakřídla bo polemizovat o tom že kdyby mě bavilo něco co mi nebaví tak bych měl utratit víc peněz abych si potvrdil že mi to fakt nebaví do toho nejdu, sorry, ale fakt nejdu.
Děláš totiž přesně to, co kritizuješ u jiných, jen z opačné strany.
Ty popisuješ co děláš, a děsně tě vytočí, když někdo reaguje tím, že by to šlo jinak a lépe. To je pak nemístná kritika, útok na obyčejné lidi, kteří si chtějí jen vyzkoušet jestli to nějak zvládnou a podobně.
Ale když někdo popíše, jak cosi dělá či jak mu funguje něco, co tebe nebaví, nebo ti to přijde nepřiměřeně drahé, tak ho sáhodlouze sjezdíš za to, že to dělá jak dělá, jen by obyčejné lidi poučoval, deptal a vůbec tady jen debilně machruje.
V čem se to liší?
V tom prvním se objevují rady a zkušenosti, které tě vytáčí, nicméně jiní je třeba chápou jako užitečné nové pohledy. V tom druhém je to hlavně zapšklost a zakyslost.
Když řešíš hranaté hrnce, soláry, praktičnost chlazení/topení v karavanu a podobně, jsou to super informace, které každý rád uvidí. Když ale vandruješ do někoho, že cosi dělá jinak, třeba i lépe než ty, tak to opravdu není užitečné. A hlavně to přestává být zábavné...
No a právě proto mi pak překvapuje že když popisuji co já dělám a jak to dělám že někdo nepichopí že je mi uplně jedno jak by to dělal on kdyby něco takového vubec někdy dělal a už vubec nechápu k čemu by bylo vlákno kde já začnu psát jak něco dělám někdo do toho vlákna napsal hele pepine rodle vubec nedělej a já bych tedy poslechl a vlákno bylo o tom jak pepin začal neco dělat ale páč mu někdo poradil aby to nedělal tak on poslechl přestal to dělat. Ale to jsou pořad ty samý lidi co pted sto lety tvrdili že litat se dá jen s futabou, furt ty samý, začali s letadylkama, přišel vrtulník, hurá musim mit vrtulník, přišla coptéra, hurá musim mit copteru, oak na ní brejle, oak přije rc oaragliding, hurá musim mit paragliding s vždy se stejným výsledkem, když už to samé má kdejaký jouda tak zase pořidit něco co zatim moc lidí nemá. Vždyt je to uplně jasný s vcelku i naprosto odhadnutelný po nějaké době jestli někoho baví modelařit, jako že špejli přilepit k druhý špejli nebo jen kupovat v rámci čehosi jako modelařina cokoli se co by revoluční novinka v té oblasti objeví na trhu. Kdysi mi někdo rekl hele martine, ty jak blbneš s těma gramofonama, jde ti vubec o to co poslouchás nebo fakt jen o to jak to hraje.
Ono neni nic špatného na tom že mě asi fakt možná vic zajimalo nez co poslouchám to jak to hraje,ale pak je blbost se o muzice bavit s někym koho vic zajímá co poslouchá a přitom pořád jde opravdu o poslech hudby.