Tak jsem chvilku pátral, a ono to asi nebylo uveřejněné ve FunkTechnik (podle mně to nebyl časopis NDR ale NSR - sídlo časopisu v Heidelbergu u Mnichova), ale asi v časopise FunkAmateur- všimni si, je to snadné zaměnit (to byl časopis o elektronice v bývalé NDR). Bohužel to konkrétní číslo 4/1979 ani žádné jiné není nikde ke stažení a to "kouzlo" od MPml funguje pouze na ročníky FunkTechnik.ellet píše: čtv 06.11.2025 19:27 Nevím jestli jsi nepřehlédl, že tam mám 2 mf trafa taky. Protože jsem to slíbil, tak jsem hledal. Moc jsem toho ale nenašel. Mám tam nějaké poznámky a návrhy desky. Schéma - jen špatně čitelnou kopii zapojení z kterého jsem vycházel (viz obr.) a poznámku o zdroji. Bylo to publikováno v časopisu Funktechnik č.4/1979 (NDR). Víc už asi nevypotím.
Edit: Jak zjistil MPml v tom čísle to není, tak abych zbytečně někoho nemátl.
Jinak pokud bys našel ty návrhy DPS, zkus je tu zveřejnit, pomůže mi opravdu každá maličkost.
Také jsem si všimnul, že na fotce Tvého přijímače je ten keramický filtr montován vzhůru nohama (jak je ostatně i uvedené v tom návodu od Tebe, kde to dokonce vypadá, jako by byl zavěšený nad deskou), to je tak nutné?? V seriálu od Minaříka (FM soupravy v AR1981) je pájí přímo do desky v normální poloze.