Pořádný rejdio musí být barevný a bez RGB led to už vůbec nejde.
Jumper T15 Pro.
https://www.jumper-rc.com/transmitters/t15pro/
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Novinky v RC ovládání
-
HONZIK 22
Re: Novinky v RC ovládání
Proste je to trend marne.
Akorát nechápu, proč ty barevné LED cpou i dovnitř PC k větrákům, na paměťové moduly, pod myši... Naštěstí TO jde vypnout. 
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Tak ono to pak lip ladí s oblečenim.prikrylm píše: čtv 26.02.2026 17:25 Akorát nechápu, proč ty barevné LED cpou i dovnitř PC k větrákům, na paměťové moduly, pod myši... Naštěstí TO jde vypnout.![]()
FlySky PA01 - reaálná data
:
Na (nové) aku 18650, ~1900mAh spolehlivě funguje 5,5h. Pak je tam asi na 0,5h teoretická rezerva, ale rádio už mi kňučí, že má málo šťávy, takže raději ne.
Zase se mi stalo (netuším jak), že se smázl první model a nastavení rádia (centrování os atd...) Možná TO souviselo s upgradem Tx modulu?
Na poli se mi stalo, že trimy trimovaly, ale nepíapaly, po přistání jsem zjistil, že UI vůbec nereaguje - model se normálně ovládat dal, ale pokud není UI, tak mimo jiné to nehlásí "problémy". Bylo to na vytažení baterky. :-/
Možná to souvisí s poklesem napětí? Zkusím nasimulovat "na stole".
Vede mě to na problémy komunikace mezi CPU a vestavěnou pamětí (PA01 nemá SD, ale vestavěnou paměť)
Takže PA01 se stále ladí. Furt nemůžu napsat "klidně si ho kupte, je to OK".
Na (nové) aku 18650, ~1900mAh spolehlivě funguje 5,5h. Pak je tam asi na 0,5h teoretická rezerva, ale rádio už mi kňučí, že má málo šťávy, takže raději ne.
Zase se mi stalo (netuším jak), že se smázl první model a nastavení rádia (centrování os atd...) Možná TO souviselo s upgradem Tx modulu?
Na poli se mi stalo, že trimy trimovaly, ale nepíapaly, po přistání jsem zjistil, že UI vůbec nereaguje - model se normálně ovládat dal, ale pokud není UI, tak mimo jiné to nehlásí "problémy". Bylo to na vytažení baterky. :-/
Možná to souvisí s poklesem napětí? Zkusím nasimulovat "na stole".
Vede mě to na problémy komunikace mezi CPU a vestavěnou pamětí (PA01 nemá SD, ale vestavěnou paměť)
Takže PA01 se stále ladí. Furt nemůžu napsat "klidně si ho kupte, je to OK".
No jo, leckterý výrobce pak může psát "Netestováno na zvířatech" a pod čarou tím oznamují že testují přímo na lidech 
jyrry.webnode.cz
Až TO hodím po psovi, může se psát "testováno na zvířatech".jyrry píše: pon 02.03.2026 9:03 No jo, leckterý výrobce pak může psát "Netestováno na zvířatech" a pod čarou tím oznamují že testují přímo na lidech![]()
Ano, TO je ten správný test. Zajímavé že v praxi se neuplatňuje. Zatím.
- Pokud to pes pánovi přinese, pak výrobek zkouškou úspěšně prošel a je možné ho umístit na trh.
- Pokud pes hodí okurkovou dršku a smutný voko, pak je nutné se zamyslit nad materiálem z kterého je vyrobena skříň vyšílače.
S úsměvem jde všechno líp.. :D