Seřízení dvou el. motorů
Seřízení dvou el. motorů
Dobrý den. Pánové poradíte? Mám éro s dvěma motory.Když jsem regulátory z kalibroval a potom zapojil motory tak jeden motor točí víc. Samo že u jednoho reglu je +odpojen. Také jsem vyměnil motor,který točí více.A je to to samé. Už si nevím rady. Děkuji messer.
Re: Seřízení dvou el. motorů
Divné, s tím jsem se nesetkal a to jsem těch dvoumotoráků měl tak dvacet od 100g po 10kg.
Jak proběhla kalibrace? Na Tx plný plyn, pak zapnout baterku u reglu, po odpípání stáhnout plyn, hotovo ?
Jak proběhla kalibrace? Na Tx plný plyn, pak zapnout baterku u reglu, po odpípání stáhnout plyn, hotovo ?
jyrry.webnode.cz
Jo Jyrry přesně tak jsem to udělal.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V tomto případě bych pro kalibraci přehodil plyn na přepínač, přeci jen je to přesnější.
Ještě mě napadlo, zda se točí víc v průběhu polohy různých poloh páky, nebo je to plynulé a roztočí se více až na plný plyn?
Předpokládám, že je to udělané přes volný mix ve vysílači. Co se stane, když prohodíš konektory regulátorů v přijímači?
Ještě mě napadlo, zda se točí víc v průběhu polohy různých poloh páky, nebo je to plynulé a roztočí se více až na plný plyn?
Předpokládám, že je to udělané přes volný mix ve vysílači. Co se stane, když prohodíš konektory regulátorů v přijímači?
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš na obou reglech rozdílný nastavení některýho parametru? Tipoval bych, že tam máš automatickej předstih, zkus dát na obou stejnej pevnej, hodnotu někde kolem středu nabídky.