Zdravím,
chtěl bych s klukama v kroužku leteckých modelářů stavět Graupnerovo Der mini UHU. Máte prosím někdo soubory pro gravírku na tento model ?
Byli by jste ochotni mě je poslat na email : avemodel ( zavináč) seznam.cz. Popřípadě i CAD soubory jiných osvědčených modelů vhodných pro stavbu v kroužku leteckých modelářů.
Děkuji 100 000 x za pomoc.
Mirek
Der mini UHU - CAD
Der mini UHU - CAD
Hrom do vrtule !!
Re: Der mini UHU - CAD
Tu je něco, z toho by to asi šlo vytáhnout - https://grabcad.com/library/der-kleine-uhu-1/files
edit - tohle je ono? Příponu přepsat na .dxf (*.dxf nejde vložit). edit2: dxf posláno na email.
P.S. V nanocadu jsem to otevřel, tak to snad bude fungovat.
edit - tohle je ono? Příponu přepsat na .dxf (*.dxf nejde vložit). edit2: dxf posláno na email.
P.S. V nanocadu jsem to otevřel, tak to snad bude fungovat.
jyrry.webnode.cz
Pánové, děkuji za snahu jen mezi Der kleine a Der mini je rozdíl. Der mini má křídlo z plné balsy. Der kleine je konstrukční - na tento typ soubory pro vypalování mám. Mirek
Hrom do vrtule !!
Kiwira píše: stř 15.04.2026 11:15 Pánové, děkuji za snahu jen mezi Der kleine a Der mini je rozdíl. Der mini má křídlo z plné balsy. Der kleine je konstrukční - na tento typ soubory pro vypalování mám. Mirek
To je ještě složitější
Pak samozřejmě ještě přišly ty novodobé mutace včetně mini UHU, ale kupodivu UHU s křídlem z plné balzy najdeš už v historii (ale teda je to Jedelsky).