Balancer od MGM mám.. pracuje k plné spokojenosti... mám ten s větráčkem.. cena byla do 1300KčDaniel-V píše:ty od MGM vypadají dobře ale budou asi drahý co?
je nutný balancer?
balancer
jeden týpek nabíjel lipolky(e-tech) bez vyrovnávače a zhořel mu krásny metrovy mig(tuším 15) přimo před očíma na našem letišti ještě na zemi. vzalo to sebou i dmychadlo se střídakem,přijmač a dvě HS-55.
Já si asi k Vánocum pořídím ten od MGM, vypadá lépe, a od Zajíce se musí nějak dodělávat, že jo?Koupil jsem si nabíječ Jeti Char 30, půjde mi to s ním?Chci s tím balancovat 3s od E-tech, ty s tím serv. konektorem.Na 2s ho nepotřebuju?2s co mám nemají serv. konektor... 
--------support park- & 3D slow- flyer--------
hitman píše:Já si asi k Vánocum pořídím ten od MGM, vypadá lépe, a od Zajíce se musí nějak dodělávat, že jo?Koupil jsem si nabíječ Jeti Char 30, půjde mi to s ním?Chci s tím balancovat 3s od E-tech, ty s tím serv. konektorem.Na 2s ho nepotřebuju?2s co mám nemají serv. konektor...
Pokud si "Zajicuv" omezovac objednas oziveny, tak jedine co musis udelat pro plnou funkcnost je dodelani propojeni servisnich konektoru s nabijenou sadou, popripade pokud se Ti nelibi orig.vzhled, tak si jej musis zabudovat do nejake vhodne krabicky a vzhledem k tomu, ze se jedna o modelare tazatele, nemel by to byt problem
http://www.volny.cz/bel/ruzne_moduly.htm nevyhodou je ponekud vyssi porizovaci cena.
MGM balancer vyzaduje pritomnost obsluhy, aby pri nastale poruse uzivatel mohl okamzite zasahnout odpojenim nabijene sady od NABIJECE. MGM balancer bohuzel nedokaze sadu od nabijece odpojit, ale na detekovanou poruchu v nabijecim cyklu upozornuje pouze akustickym projevem (piskanim).
Takže je teda lepší z hlediska bezpečnosti a cennové dostupnosti ten od p. Zajíce?Jak tam mám přidělat ten serv. konektor, já na těch baterích mám takovej bílej a na tom balanceru je nějakej hnusnej modrej...Možná na požádání(samozřejmě i za menší zvíšení ceny) by mi tam p. Zajíc mohl ten konektor dodělat, ne?
--------support park- & 3D slow- flyer--------