Kdo daruje ..

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
sreklich1
Kontaktovat uživatele:

lolku

#31 Příspěvek od sreklich1 »

17let lol me je taky 17 ale od 15let chodim na brigady vzdy venuji 2mesice prazdnin brigadam abzch mel na novy model a pripadne opravy ci nove baterie prace je dost a kdyz hledas najdes treba ja jsem si vydelal 24tis kc za dva mesice a to jsem pracoval 9hod dene i kdyz je povolenych 8 proste pohoda
sreklich1
Kontaktovat uživatele:

ghj

#32 Příspěvek od sreklich1 »

mohu ti levne prodat stridak od pythonu 60w plus regl 18A a dve 5gr serva a dvouclanek lipolku 1700mA za lidovou cenu 1900kc
strigy

#33 Příspěvek od strigy »

kolik ten střídák váží? a taky bych se podíval na hobbycity.com tam by sis mohl taky vybrat, motor s regl. tam mužeš sehnat do 500Kč :wink:
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od G0tik »

uuu som nevedel ze sa tu da aj žobrať, ale ajtak tak nizko neklasnem ze by som to musel robit, je todost trapne. to si invalid abo co ze si nvs zarobit na model. ja mam 15 a brigadujem od 14tich a sam si zarabam na svoje modely.

ako podla mna je to dost trapne žobrať jak na ulici...
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od BOSS8 »

Chlapci chlapci, pokud něco máte tak mu to pošlete a nedělejte pitominy. Vaše drahocené rady o brigádách jsou mu k ničemu. Znám taky lidi co si postavili éro (dáli se to tak pojmenovat) z různých trosek a lítaj ,a je jim jedno že se jejich letadlo někomu nelíbí, hlavně že jim to dělá radost. Myslím že tenhle člověk sem nepřišel sbírat rádoby vtipné připomínky, udělali by jste lépe kdyby jste zalovili v šuplících a vytasili třeba nějaký vysílač z rc setu, nebo tolik opěvovanou "Mig 400" a poslali mu to.

TO : Mike SZ
Větroň zdarma
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od RadimHnilica »

....
Naposledy upravil(a) RadimHnilica dne stř 03.09.2008 12:13, celkem upraveno 1 x.
Radim
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od RadimHnilica »

upravil jsem to tady jsem na kontaktu v mailu! protože jsem od včera měl asi tak 20 telefonů a 100 mailů.že by byl zájem o letadlo a serva.Takže doufám že tím že sem to smáznul budu mít klid.s Pozdravem
Radim
Naposledy upravil(a) RadimHnilica dne stř 03.09.2008 12:14, celkem upraveno 1 x.
Radim
Béda
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Béda »

2Radim... Tak tomu říkam BOREC (smajlík klobouk dolů) Pěkný, vážně :wink:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od BOSS8 »

A ?? Co vy děláte s věcma který už nepotřebujete ? Shranujete to tak dlouho až vás to zavalí ?
Na jaře jsem dal serva se strhanými převody kolegovi co mu v servech hoří motorky, at si to poskládá dohromady. Jinému jsem dal nové dmychadlo jelikož jsem usoudil, že mě je na nic a ani neplánuju pořídit žádnou stíhačku. Zbytky z rc setu jsem taky rozdal. A ted o víkendu jsem dostal lipolky na dolítání ve větroni od chlápka co lítá jen akrobaty. Myslel jsem že je to normální v "modelářské komunitě" , ale reakce na tomhle vlákně mě docela překvapili- už to není co bývalo, když lidi drželi pohromadě protože věděli že spojuje stejná záliba. Bylo fajn přijít na cizí letiště a pokecat tam s lidma a třeba nechat svést syna v Cessně (a to mu byli 2 roky). Dneska by mě asi vyfakovali , to se mi ale nelíbí. Začínám mít čím dál více rád staré časy. Škoda že se ze zálib stávají frajeřiny. Škoda že neznáte dědulu co rád staví a tak letadlo na kterém už není co vylepšit vždycky daruje , aby mohl stavět další. A ještě má radost že někomu udělal radost.
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od RadimHnilica »

BOSS8 píše:A ?? Co vy děláte s věcma který už nepotřebujete ? Shranujete to tak dlouho až vás to zavalí ?
Na jaře jsem dal serva se strhanými převody kolegovi co mu v servech hoří motorky, at si to poskládá dohromady. Jinému jsem dal nové dmychadlo jelikož jsem usoudil, že mě je na nic a ani neplánuju pořídit žádnou stíhačku. Zbytky z rc setu jsem taky rozdal. A ted o víkendu jsem dostal lipolky na dolítání ve větroni od chlápka co lítá jen akrobaty. Myslel jsem že je to normální v "modelářské komunitě" , ale reakce na tomhle vlákně mě docela překvapili- už to není co bývalo, když lidi drželi pohromadě protože věděli že spojuje stejná záliba. Bylo fajn přijít na cizí letiště a pokecat tam s lidma a třeba nechat svést syna v Cessně (a to mu byli 2 roky). Dneska by mě asi vyfakovali , to se mi ale nelíbí. Začínám mít čím dál více rád staré časy. Škoda že se ze zálib stávají frajeřiny. Škoda že neznáte dědulu co rád staví a tak letadlo na kterém už není co vylepšit vždycky daruje , aby mohl stavět další. A ještě má radost že někomu udělal radost.

Víš jak bych to jen řekl aby to ode mě nevyznělo blbě .(ale vlastně je mi to fuk tak to řeknu tak jak si to myslím)

Celé to je o tom v jakém stádiu vývoje se kdo nachází :idea:
Radim
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Blurcak »

BOSS8 píše:A ?? Co vy děláte s věcma který už nepotřebujete ? Shranujete to tak dlouho až vás to zavalí ?

Taky sem toho nazoru, ale je rozdil pokud nabidnes/das a nebo nekdo zacne s prominutim "somrovat". Zprava typu /please nenajde sa niekto kto by daroval nejake ti suciastky ktore nepotrebuje uz ?/ u me vzbuzuje negativni pocity, ale je to asi mou deformaci z druheho konicku (hrani MMORPG)
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od BOSS8 »

I tak se to dá vzít :wink: . Jen si neumím představit od koho by něco dostal když chce začít, asi není moc v kontaktu s jinými modeláři (myslím), protože by mu řekli že celá výbava poskládaná z darů je shit, ale pro začátek - aby na to přišel sám je to gut- protože postupně zjistí co s čím souvisí a udělá si představu kam to směrovat. A pro nás je dobrý že naše staré krámy najdou nové a lepší využití než je válení se ve skříni a zabírání místa. :wink:
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od TERAZKY »

BOSS8, plne s tebou súhlasím. Tvoje názory sú v dobe keď ,,letí,, určitá demonštrácia sociálneho statusu a vzájomné súperenie prostredníctvom drahej modelárskej výbavy výnimočné. Málo ľudí, resp. nikto ani nepredpokladá objektívne dôvody na strane zakladateľa vlákna. Sám síce nie som odkázaný na dary, no veľmi si vážim rady a debaty so skúsenými kolegami priamo na letisku. Pritom sa môžu na nováčika vykašlať a neoberať sa o čas na lietanie a pod...
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Walhalla »

klobouk dolu pred Radimem.

nicmene stale nesouhlasim se zpusobem zadani o veci. A podobne jako tady bylo popisovano je normalni se mezi sebou prenechavat veci, ktere uz nepotrebujeme nebo ktere jsou nam k nicemu. Jasne. pomahat si je super. Ale na druhou stranu to dam radsi znamemu, nez nekomu, kdo proste prijde a rekne si o to..

cili prirovnam toto forum k letisti.. kde si poklidne lita particka lidi a najednou prijde sedmnactilety kluk, obchazi jednoho za druhym a jestli nahodou nema neco, co by mu mohl dat.. kdyz vsichni reknou ze ne, tak proste jde dal.. kdyz mu nekdo neco da, on podekuje a taky jde dal.. a tuto situaci musim prirovnat k tomu, kdyz lidi stoji na autobusove zastavce a prijde somrak a zda nekdo nema cigo.. kdyz ne, tak jde dal, kdyz ano, tak podekuje a taky jde dal.. a mozna ze prave tohle prirovnani ve mne vzbuzuje tu nelibost.

mozna (MOZNA) kdyby to vzal za jinej konec, rekl neco o sobe, ze jeste nikdy s nicim nelital a nebo lital a rozbil a ze by chtel zkusit nebo cokoliv a pak poprosil, zda nekdo nema nejake (pokud mozno konkretni) prebytky, tak by to snad bylo jine... Ale takhle kdyz nevime, zda je uplnej zacatecnik.. pokud to je clovek, ktery vzivote nic nepostavil a neridil, tak Radimovo letadlo mu je na nic... stejne jako ty serva a vsechno. protoze nebude vedet co s tim...

Je to stejny, jako kdyz na modelbazaru byl inzerat: "kdo daruje letadla invalidnimu duchodci".. budi to v nekom duveru? Obavam se, ze tim ze je Matka Tereza uz po smrti, tak v nikom...
tks
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od tks »

Walhalla píše:Je to stejny, jako kdyz na modelbazaru byl inzerat: "kdo daruje letadla invalidnimu duchodci".. budi to v nekom duveru? Obavam se, ze tim ze je Matka Tereza uz po smrti, tak v nikom...

já jsem konkrétně s tímto pánem mluvil. Byl taky z ostravy, tak mi to přišlo vhodné si s ním popovídat. Ale dozvěděl jsem se to, že už rozbil asi 3 RC sety a přitom mu z nich skoro nic nezbylo, navíc že jeho bratr lítá heliny a že on sám je na letišti beztak častěji než já atd... :roll:
Takže teď vím, že jsem měl snahu udělat dobrý skutek, ale nějak to nevyšlo. :cry:
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“