MX16S a Jei DUPLEX 2,4 TU

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

MX16S a Jei DUPLEX 2,4 TU

#1 Příspěvek od EPPmaniac »

Zdravim,
Prerabal uz niekto Graupner MX16S na 2,4ku s modulom TU ?
NA jetimodel je navod no mna by zaujimalo ci s tmy uz niekto poletuje a ako je s tym spokojny.NEmam tuto vysielacku dlho , som s nou spokojny a nerad by som kupoval novu.CHcel by som to pouzivat v 1,5m 3D akrobatovi a pouzit tam 8 kanal prijmac od Jeti.
U spektrumov viem ze je prijmac a k nemu napojeny jeden pomocny.Da sa nieco podobne urobit aj s jeti prijmacmi? Cena je super , funkcie tiez, uz len ci to naozaj funguje.CItal som clanky a vyzera ze hej.AK niekto teda prerabal tuto vysielacku nech mi da prosim vediet.dik :wink:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od DAF »

Problém, pokud je mi známo, MX 16s má VF modul na pevno. Bude to asi citelný zásah do konstrukce a tím pádem ztráta licence (myšleno homologace).
Naposledy upravil(a) DAF dne pát 31.10.2008 18:55, celkem upraveno 1 x.
Hitec Aurora 9X
hubon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od hubon »

Zdar SrAjny, ja to budu asi kupovat na vanoce, libi se mi to. Jestli to koupíš dřív tak pak dej vědět jak to funguje.

A pry že bys nerad kupoval jinou, dyť jsi ji už prodaval na modelbazaru... :lol:
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od EPPmaniac »

DAF píše:Problém, pokud je mi známo, MX 16s má VF modul na pevno. Bude to asi citelný zásah do konstrukce a tím pádem ztráta licence.

ano to je pravda je to synteza takze tym padom je modul napevno a treba zasiahnut do vysielacky.S tym som zmiereny na jetimodel je aj podrobny a zrozumitelny navod takze to podla toho skusim

to hubon:
ANo predaval ale potom som si to rozmyslel aj tak MX16ka mi vyhovuje vo vsetkom , ma dvojite stopky a vela vela veci.
Hned ako s tym budem mat nejake prakticke skusenosti samozrejme ze ti napisem na iCQ. :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od arda1 »

No zásah a ztráta licence-jaké? Pokud bude vyřazen(odmontován) VF díl je vysílač defakto znehodnocen(po stránce homologace-nepotřebuje ji)a po zapojení JetiDuplex má homologaci svoji a čím ho řídíš(posíláš do něj data) je asi fuk.Třeba tou Modelou co jsem sem dával já. :wink:
ICQ 638556901
s3030150

#6 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:36, celkem upraveno 2 x.
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Speedy »

Já uvažuju o připojení Jetiho přes trainer výstup-automaticky se odpojí modul ve vysílači bez zásahu dovnitř a ztrátu licence nemusím řešit.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od arda1 »

Bohužel tím porušíš zákon. :wink:
ICQ 638556901
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od EPPmaniac »

Speedy píše:Já uvažuju o připojení Jetiho přes trainer výstup-automaticky se odpojí modul ve vysílači bez zásahu dovnitř a ztrátu licence nemusím řešit.

myslis ze by to slo cez DSC? a kupit modul TF a napojit to tam?
hej semir aj arda ma pravdu :)
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Avenger »

EPPmaniac píše:
Speedy píše:Já uvažuju o připojení Jetiho přes trainer výstup-automaticky se odpojí modul ve vysílači bez zásahu dovnitř a ztrátu licence nemusím řešit.

Ještě musíš pořešit napájení toho modulu.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od EPPmaniac »

nj , urobim to cez TU modul a narvem to dovnutra vysielacky tak jak je na jeti webe v navode :)
s3030150

#12 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 17:22, celkem upraveno 2 x.
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od EPPmaniac »

semir píše:
EPPmaniac píše:

nesranduj, normalne to tam napajkuj a 35MHz syntezu odstav, ja by som nejakemu konektoru neveril, kazdy konektor je koledovanie o pruser

hej hej pravdu mas, nebudem sa s tym kaslat dam prec FM modul da sa potom cely vybrat a necham len duplex a uvidime ako to bude fungovat :wink:
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od lakotamm »

semir píše:
arda1 píše:No zásah a ztráta licence-jaké? Pokud bude vyřazen(odmontován) VF díl je vysílač defakto znehodnocen(po stránce homologace-nepotřebuje ji)a po zapojení JetiDuplex má homologaci svoji a čím ho řídíš(posíláš do něj data) je asi fuk.Třeba tou Modelou co jsem sem dával já. :wink:

presne tak. pokial ho odtial ovsem odmontuje. Jeti propaguje moznost prepinat medzi 35MHz a 2.4GHz prepinacom a TO je strata licenie. Ale vyradenie 35MHz z prevadzky je vpohode

Vyskúšal tam už niekto prevádzkovať 35Mhz a 2,4Ghz spolu? FM sa dá odstaviť pri zapnutí vysielača - nemusím použiť vypínač a Jeti TU má malú spotrebu. Ako vývod pre FM chcem použiť vývod z Duplexu. Bude sa to dať urobiť? Nechce sa mi totiž kupovať nové prijímače...
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“