Skelná páska

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
shuty
Kontaktovat uživatele:

Skelná páska

#1 Příspěvek od shuty »

kde sa dá zohnat tato neodmyslitelna sucast kazdeho kombatu? Predáva sa aj inde ako v modelárskych obchodoch? aká je najlepšia? 8O
barvicka

#2 Příspěvek od barvicka »

unas ji maj aji v jednom papiraku...... a videl sem ji a ji v zelezarstvi v instalaterskych potrebach nevim kde se da sehnat uvas noo ...
mech1

#3 Příspěvek od mech1 »

No je to obycejna paska se skelnymi vlakny. Bud jen podelne, nebo podelne i pricne ruzne sire.

Ja ji videl i v zelezarstvi ...
Brvno
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Brvno »

no ked sa to vsetko zacalo pouzivala sa 3M paska.
vlakna su pozdlzve alebo pozdlzne+priecne. ja som vtedy zohnal pasku co mala pozdlzne vlakna rovnomerne po celej ploche.

nevyhoda bola ze na slnku zvetrala a odlepovala sa.

teraz sa da kupit nieco podobne v Baumaxe a zahradkarskych obchodoch. su nepriesvitne takze maju urcite vacsiu odolnost protu UV ziareniu. ale su aj tazsie.

Shuty a odkial si?
barvicka

#5 Příspěvek od barvicka »

za rok na slunku ti ta paska sleze pokud ji mas na hore skus spis pokd to nemas na nejake silene vyztuhy pouzit tu textilni tesa mely by dyl vydrzet a aji trochu kontaktniho lepidla
wisky

#6 Příspěvek od wisky »

Asi nejrozšířenější značka je 3M nebo Scotch (ale viděl jsem ji pouze v šířce 20 mm) stála okolo 60 kč a jedna rulička stačila bohatě na 1 svahovku (Tornádo 11) a ještě zbylo na opravy. Kupoval jsem ji v obchodě kde mají potřeby pro kopírování.
czernitko

#7 Příspěvek od czernitko »

A v cem je jina Scotch od 3M? ja vcera koupil u reicharda 2cm sirokou s podelnymi vlakny za 80,- nevim jak dlouhou, jeste se mrknu.. jak je dlouha ta Scotch? tech 20,- musi byt nekde znat...??(pokud to neni takhle drahy jen u reicharda)??
wisky

#8 Příspěvek od wisky »

Je úplně stéjná, vzadu na obale bylo i logo 3m a Scotch s tím že jde o nějaký společný projekt ohledně kancelářských potřeb. tu pásku jsem vykoupil, měli je ve slevě a od té doby jsem ji už nikde neviděl.
czernitko

#9 Příspěvek od czernitko »

jo, mrk sem na ni a fakt ma vzadu logo 3M a Scotch, je nebyla ve sleve.. :cry: :? :x
simax

#10 Příspěvek od simax »

Ja kupuju skelnou pasku u firmy V&V v Trebizskeho ulici 4 na Praze 2. Je to 3M, 50metru, 25mm sirka pricnepodelna za 151Kc is DPH. Na podzim jsem koupil nejakou "no name" pasku a mela rozhodne horsi zivotnost nez ta 3M.
Odpovědět

Zpět na „Kombat“