Blade mCX vs. LAMA Micro

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
michalval

#16 Příspěvek od michalval »

Hezký, fakt jsou jako sourozenci :D
A myslím, že tyčinka a la Blade vydrží mnohem víc, než ta příhradovina.
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
diver
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od diver »

ještě k tomu Blade MCX - já musim říct, že mě nějak neomrzel, mam jednoho z prvních, šlape bez potíží, učí se na něm celá rodina i okolí, prostě je pořád v permanenci, jasně, pokud chceš dračit, vezmi do obýváku Gauiho, který točí 4000 a zaručeně přibude adrenalinu, ale takový slalom okolo fíkusů, průlet mezi hrncem s vařícím se gulážem a nastartovanou digestoří před manželkou vybavenou válečkem na nudle, to je maso!!!! :wink: :D
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Zero »

Jaj chudák ocásek :) ale vypadá to pěkně s tim bladovym :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
majek-easycopterV6

#19 Příspěvek od majek-easycopterV6 »

lita ten free spirit dobre??? Ja mam easycoptera V6tku a ta me už trochu omrzela to nemusim ani ovladat to vitrimuju a dam ovladac na zem a jdu hrat na komplu dokut se nevibije baterka, a jak je velkej??
cernos
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od cernos »

Ale tak proto jsme si snad koaxi pořizovali. Protože jsou tak hodný ;) Můj Blade mCX je zrovna tak hodný, ale nemůžu říct, že by omrzel. Takový slalom mezi špejlema přilepenýma ke stropu, lítání kolem manželky když kouká na TV nebo vaří nějakou dobrůtku (to je trochu riskantnější, přeci jen vrťase pak odhání jako mouchu s vařečkou v ruce:D)...každou chvíli mě napadne nějaká další "volovina" jak se alspoň na chvíli oprostit od toho čekání na pěkné počasí ;)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Zero »

já když jsem blada měl tak jsme na tom vozil preclíky :lol: dycky jsem doletěl k bratroj,ten si ho vzal a tak pořád dokola :lol: unesl 2 preclíky,pak už jsme to radši nezkoušel,už měl celkem dost :)
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#22 Příspěvek od rampa_mckvak »

cernos píše:Ale tak proto jsme si snad koaxi pořizovali. Protože jsou tak hodný ;) Můj Blade mCX je zrovna tak hodný, ale nemůžu říct, že by omrzel. Takový slalom mezi špejlema přilepenýma ke stropu, lítání kolem manželky když kouká na TV nebo vaří nějakou dobrůtku (to je trochu riskantnější, přeci jen vrťase pak odhání jako mouchu s vařečkou v ruce:D)...každou chvíli mě napadne nějaká další "volovina" jak se alspoň na chvíli oprostit od toho čekání na pěkné počasí ;)

A nebo když má manželka na stole nějaký papíry a študuje je, tak průlet nad stolem je taky zábava. Nad hrnce do kuchyně raději necestuju. Nerad bych měl hovězí vývar ala mcx na divoko.
MITA

#23 Příspěvek od MITA »

Tak já s MCXkem naháním kocoura.Je fakt že on někdy nahání MCXko :lol: Už to odnesl stabilizátor a vnitřní hřídel.Přítelkyni taky naháním při vaření :D a ceruška kdyš si hraje tak má hroznou radost když nad ní kroužím a foukám jí na hlavu a když něco jí tak ho ráda "jako" krmí.Přiletím k ní a ona mu dá zobnout rohlíku a letím dál.Je to docela sranda.Naposledy jsem k MCXku zaháčil malé valentýnské přání a zaletěl jsem popřát přítelkyni.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#24 Příspěvek od rampa_mckvak »

Jo jo. Stačí mít fantazii a mcx se nemůže stát nudným kliďasem. A ty co je přestal bavit jsou piloti bez fantazie a představivosti :D Nic ve zlém :lol:
jhlit
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od jhlit »

co je tedy vyhodnejsi pro litani v pokoji a nauceni?
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od jenikKL »

uz nejakou dobu doma drazdim mcxko a je to super. couvam. litam bokem. litam dopredu, dozadu. kazdej si to pujcuje a zkousi. je to pohoda na vyblbnuti. je tu ultrastabilni zalezitost. ne jako jednorotory :)
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
Draeger

#27 Příspěvek od Draeger »

oskar 007 píše:Já mněl 3 kanalovýho airwolfa a připadá mi to jako vyhozené peníze... Rači bych šel do něčeho většího - Mám easy copter xs metal a normálně s ním řádim v pokoji. Určitě menší ne....

taky řádím v pokoji=2x nový podvozek,1x listx,1x kabinka,vrtulku jsem po třetí už nedával a ploutvičku už mám z papíru.Trochu je ohnutá stab. tyč možná i hřídelka :-D
A le jinak se v pokoji vyřádím :-D A furt to zkouším .....
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od jenikKL »

MCX: no ja teda musim priznat, ze kdyz couvam levotocivou zatacku a jeste se pri tom naklonim, tak to cely zblbne v pulce zatacky se to jako pretlaci a otoci se kolem osy. Na druhou stranu je to v pohode. Asi to ty motorky moc neutahnou. Do predu se to chova stejne. Na jednu stranu je to liny , ale leti rovne na druhou to zrychly az je mi obyvak malej a pak se to tak divne zhoupne a vetsinou nehoda :).

O metalu sem uvazoval, ale mcx vyhral, je mensi a nevyzaduje takovy prostor. ale zacina me nudit. a tak zkousim blbustky :)
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“