Walkera 4#3 B motor
super, diky moc, az bude cas a prachy, tak se do toho asi pustim
mam ted ale jinej problem, mam origo upgrade na stridak, cekal jsem jeste na nejaky jiny dily, takze sem to teprv nedavno dal dohromady, ted k tomu hlavnimu, dam tam plne nabitou baterku, zapojim, vsechno bezi normalne, dam plnej plyn, vrtulnik vyleti tak do pul metru a hned klesne tak na 10cm a vejs uz nejde, nevite cim by to mohlo bejt? pomohl by treba vetsi pastorek? fakt to nechapu, pulka vrtulniku je nova
mam ted ale jinej problem, mam origo upgrade na stridak, cekal jsem jeste na nejaky jiny dily, takze sem to teprv nedavno dal dohromady, ted k tomu hlavnimu, dam tam plne nabitou baterku, zapojim, vsechno bezi normalne, dam plnej plyn, vrtulnik vyleti tak do pul metru a hned klesne tak na 10cm a vejs uz nejde, nevite cim by to mohlo bejt? pomohl by treba vetsi pastorek? fakt to nechapu, pulka vrtulniku je nova
mel by nekdo zajem o ocasni trubku?
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6732
budu mozna neco objednavat a zbyva mi jeste par gramu
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6732
budu mozna neco objednavat a zbyva mi jeste par gramu
Jestli máš stále problémy s tím brushless kitem, tak je to možná vážnější závada, údajně první várku přijímačů 2406A walkera odflákla,
takže moc nefungují, jestli se to vyplatí, asi by to chtělo reklamovat..
Nedávno se na hobbycity objevila sada, kterou bych nazval WK bl kit killer!
Za 32.34 USD střídák outrunner, regulátor a převodník. Nic se nemusí pájet, stačí zapojit..

Za 32.34 USD střídák outrunner, regulátor a převodník. Nic se nemusí pájet, stačí zapojit..

- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
mitec píše:Jestli máš stále problémy s tím brushless kitem, tak je to možná vážnější závada, údajně první várku přijímačů 2406A walkera odflákla,
Luxus... A to jde zapojit i do obyč přijímače? Nebo musí být verze A?
Nebyl by přímý link?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=8862
V prvním momentu mě napadlo, že to jde do všech přijímačů, ale.. asi bude problém se zapojením do těch "A", protože už mají
v sobě zabudovaný ten převodník na střídák a nevím jak by si rozuměly s dalším převodníkem. Jestli máš ale přijímač z walkery 4#3,
tak na ten je to sada přímo stvořená
(to samý původní přijímač z w. 4#3b, 4G3..)
Je to minimálně o třetinu levnější a přitom výkonnější a mnohem jednodušší řešení na brushless
hlavní motor než sestava, kterou jsem použil já a Japhy (Feigao + St. converter + ebay XP-7A)
V prvním momentu mě napadlo, že to jde do všech přijímačů, ale.. asi bude problém se zapojením do těch "A", protože už mají
v sobě zabudovaný ten převodník na střídák a nevím jak by si rozuměly s dalším převodníkem. Jestli máš ale přijímač z walkery 4#3,
tak na ten je to sada přímo stvořená
Je to minimálně o třetinu levnější a přitom výkonnější a mnohem jednodušší řešení na brushless
hlavní motor než sestava, kterou jsem použil já a Japhy (Feigao + St. converter + ebay XP-7A)
gamer007 píše:Ó sláva tobě Mitec, pořád v hobbycity listuju a dohazuju věci do košíku a tohle je jak dáreček k ježížkoviZa cenu 4 orig. motorů je to povinost....Díky
Prosím jestli objednáš tak sem dej pak fotky a dojmy
Tady je ještě odkaz na jinou firmu, tentokrát zaručeně se šroubkama
http://www.rotorfever.com/index.php?act ... ductId=302
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, tak dnes mi došel upgrade z HC. Vypadá to parádně. Byly tam i šroubky, ale přijdou mi dost dlouhy a když by se našroubovali nadoraz tak budou zasahovat do motůrku, takže jsem použil kratší z původních mot. pasujou. Hřídelka na motoru je o něco silnější, takže tam nejde dát původní pastorek. Musel jsem mu trochu rozšířit dírku, pak jsem ho tam napasoval. No, zabírá to celkem hodně místa takže jěště musim vyřešit kabinku, nebo jak to uchytit k vrtásku. Zkusil jsem tedy první bat, motůrek se nechce hned roztočit, musel jsem mu trochu pomoct, vzlítlo to a má to pěknej tah, ale najednou to jakoby chcípá, z ničeho nic se mi snižujou otáčky, nejspíš mám už špatný vedení z přijímače a na baterkách to není taky žadná sláva. Dám si to do kupy. Myslim že to bude ale dobrý a za nějakejch 30USD se to určitě vyplatí.....
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevim, asi je něco špatně. Vymenil jsem přívod rx a pořád blbnou otáčky motoru. Na žačátku plynu se nechce roztáčet, pak do půlky ok a když přidám přes půlku tak někdy jede normálně a někdy otáčky klesnou prudce dolů. Jako by to ten konvertor nebral. Je naněm kontrolka, ta se na začátku rozvítí a najednou třeba v půlce plynu se rozbliká a zase po trošce plynu nahoru se rozvítí. Měla by určitě jen svítit. Možná mám zrovna vadnej kus.... 
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
A sakra.., ajfýljoorpejn..
Já mám teda konvertor zvlášt a když je správně zapojený, tak vše funguje jak má, když je třeba jeden drátek mimo, tak se motor neroztočí, žádný jiný možnosti.
Možná bude problém s kontaktem připojení esc k rx, zkus prověřit celej ten kablík až po konektor, jestli to tam třeba neošidili. A možná i připojení motoru k esc, v konvertoru podle mě problém nebude.
Já mám teda konvertor zvlášt a když je správně zapojený, tak vše funguje jak má, když je třeba jeden drátek mimo, tak se motor neroztočí, žádný jiný možnosti.
Možná bude problém s kontaktem připojení esc k rx, zkus prověřit celej ten kablík až po konektor, jestli to tam třeba neošidili. A možná i připojení motoru k esc, v konvertoru podle mě problém nebude.
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem s tim byl dneska v RCzoně, tam právě taky pracujou na upgradu walkery 4-3. Ukazoval mi tam ESC který testovali právě na tento upgrade a vypadalo uplně stejně jako toto. No a taky s tim měli problémy to rozchodit, dělalo to to samý. Prej je to ESC určeno na letadýlka a tedy vrtulku nasazenou přímo na motor, jakmile je to zpřevodovaný tak už to má problémy. Vypadá to že tento upgrade nebude fungovat asi nikomu. Nevim kdyby jste o někom vědeli že to fachá, tak dejte vědět. Třeba mám fakt jen špatnej kus. Bud to teda pošlu zpátky, nebo si koupim jiný ESC a zprovoznim to....
Taky mě napadlo jestli je to ESC programovatelný a není jen špatně nastavený, ale to nevim jak zjistit. V návodu o tom není ani zmínka.....
Ach jo a to to vypadalo tak nadějně, no ale to je úděl takovýho minipidimodelaření
Hlavně si z toho Mitec nic nědělej že si mě na tento upgrade upozornil, časem bych ho taky objevil a stejně objednal.....
Taky mě napadlo jestli je to ESC programovatelný a není jen špatně nastavený, ale to nevim jak zjistit. V návodu o tom není ani zmínka.....
Ach jo a to to vypadalo tak nadějně, no ale to je úděl takovýho minipidimodelaření
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
jj, beru si to osobně
právě proto, že už jsem zažil dost reakcí "odborníků" na heliny, kteří bez váhání označí jakoukoliv Walkeru za šitku a takhle malou walkeru rozhodně za megašitku..
Moje zkušenosti s tímhle pokladem jsou ale takové, že je to hodně precizní stroječek a jeho velikost klade akorát větší nároky na pilotáž a jakékoliv opravy a úpravy, (tj i upgrade) oproti modelům větších rozměrů.
Protože momentálně nemám čas a chut vrtat se v jiných modelech, tak zkoumám a hledám vylepšení pro tuto 4#3b, a hledám celkem důkladně
.
Reakce na AEO kit jsem našel zatím samé pozitivní, tak proto sem neváhal a dal jsem tip.. bohužel to vypadá, že asi se jim pár kusů nepovedlo, když jak říkáš i RC zona potvrdila problém
Dodám ještě, že já osobně mám zabudovanou verzi se stev. konvertorem jako hl. motor a outrunner s fleou na ocasu a jsem VELMI spokojen, takže jestli bys ještě časem měl chut to zkusit "jinou" cestou, tak tohle je stopro osvědčený
Moje zkušenosti s tímhle pokladem jsou ale takové, že je to hodně precizní stroječek a jeho velikost klade akorát větší nároky na pilotáž a jakékoliv opravy a úpravy, (tj i upgrade) oproti modelům větších rozměrů.
Protože momentálně nemám čas a chut vrtat se v jiných modelech, tak zkoumám a hledám vylepšení pro tuto 4#3b, a hledám celkem důkladně
Reakce na AEO kit jsem našel zatím samé pozitivní, tak proto sem neváhal a dal jsem tip.. bohužel to vypadá, že asi se jim pár kusů nepovedlo, když jak říkáš i RC zona potvrdila problém
Dodám ještě, že já osobně mám zabudovanou verzi se stev. konvertorem jako hl. motor a outrunner s fleou na ocasu a jsem VELMI spokojen, takže jestli bys ještě časem měl chut to zkusit "jinou" cestou, tak tohle je stopro osvědčený