Šrouby M3,5
Šrouby M3,5
Dobrý den, nevíte , kde by se daly sehnat šrouby M3,5 na upevnění motoru?
Otvory v patkách mají 3,6mm .
Moc se mi to nechce převrtávat na 4 nebo ano?
Jaroslav
Otvory v patkách mají 3,6mm .
Moc se mi to nechce převrtávat na 4 nebo ano?
Jaroslav
Ahoy, nevím odkud jsi (nemáš působiště), ale zkus prohledat tyhle stránky: http://www.akros.cz/InfoPage.asp?TP=MN&ID=222
Tam kupuju šroubky, i vruty, které nejsou zcela běžně v prodejní síti.
Tam kupuju šroubky, i vruty, které nejsou zcela běžně v prodejní síti.
Hitec Aurora 9X
-
blacksmith
- Kontaktovat uživatele:
veka1 píše:Opravdu všichni co mu radíte , máte spalováky (2- 8ccm) upevněny pomocí šroubů M 3,5?![]()
Mě to ještě nikdy nenapadlo, přesto ,že všechny moje motory mají v patkách díry pr. 3,5mm.
Používám již řadu let šrouby M3 s imbusovou hlavou.
M 4 mám až na motorech 10ccm
veka1
žvejkejte co chce, asi takhle bych to řešil.
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:veka1 píše:Opravdu všichni co mu radíte , máte spalováky (2- 8ccm) upevněny pomocí šroubů M 3,5?![]()
Mě to ještě nikdy nenapadlo, přesto ,že všechny moje motory mají v patkách díry pr. 3,5mm.
Používám již řadu let šrouby M3 s imbusovou hlavou.
M 4 mám až na motorech 10ccm
veka1
žvejkejte co chce, asi takhle bych to řešil.
Asi jo ,ale bych řekl , že netuší, proč tam ta +0,5mm vůle v průměru je.
Pro DAF : o vrutech řeč není a pintlich šrouby v dírach = "big montážní problem"
to veka 1, ty píšeš, že řadu let používáš šrouby M3 s imbusem, já ,kromě šroubů, (občas) používám i vruty. Jinak máš pravdu, že dát 3,5 šroub do 3,5 díry a to slícovat s ložem může být big problém, proto do 3,5 díry 3 šroub. Svině vůle se sčítají zásadně v neprospěch (jestli to tam ještě není, tak by to měl Murphy nějak uzákonit
).
Hitec Aurora 9X
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
DAF píše:to veka 1, ty píšeš, že řadu let používáš šrouby M3 s imbusem, já ,kromě šroubů, (občas) používám i vruty. Jinak máš pravdu, že dát 3,5 šroub do 3,5 díry a to slícovat s ložem může být big problém, proto do 3,5 díry 3 šroub. Svině vůle se sčítají zásadně v neprospěch (jestli to tam ještě není, tak by to měl Murphy nějak uzákonit).
to být dobrý , co ty napsat.
Jo jo používam imbusy, ale na přání některých zákazníků (combatáři) i vruty. Je to obvykle v případech, kdy nechci narušovat homogenitu přední části trupu dalšími montážními otvory.
Někdy to řeším i tak ,že na plastové lože zespoda jedným vrutem upevním ocelovou pásovinku 8x3mm , vyvrtám 2,4 díry a nařežu závity M3 skrz plast až do oceli (taky jedno z možných řešení) .
veka1