Jak na visení
Tak začni létat nožáky nauč se létat nožáky ve všech polohách i břichem k sobě .
tim se naučíš kam dávat směrovku podle toho v jaké je zrovna poloze model.
A potom dostávej model do vysu tak že:
Přitáhneš vyškovku a rajcuješ s plynem aby se model dostal do polovysu a letěl dopředu a plynu tak akorát aby model nestoupal.
musíš ho ale řídit směrovkou a křidálkama na výškovku moc nešahej tu nech vychílenou tak ve stabilní poloze jenom opčas povol.
no až bude polovys v pohodě tak neni nic jednodužšího než z něj potom přidáním plynu a plnou výchilkou ho dostat kolmo a už vyset a vyset
a až pokročíš tak i TORQ ROL to je vys při kterém se ti éro točí kolem své osy.
Přeji hodně zdaru . A jentak mezi náma vyser se na toro když to nemá směrovku tak to je nuda .
tim se naučíš kam dávat směrovku podle toho v jaké je zrovna poloze model.
A potom dostávej model do vysu tak že:
Přitáhneš vyškovku a rajcuješ s plynem aby se model dostal do polovysu a letěl dopředu a plynu tak akorát aby model nestoupal.
musíš ho ale řídit směrovkou a křidálkama na výškovku moc nešahej tu nech vychílenou tak ve stabilní poloze jenom opčas povol.
no až bude polovys v pohodě tak neni nic jednodužšího než z něj potom přidáním plynu a plnou výchilkou ho dostat kolmo a už vyset a vyset
a až pokročíš tak i TORQ ROL to je vys při kterém se ti éro točí kolem své osy.
Přeji hodně zdaru . A jentak mezi náma vyser se na toro když to nemá směrovku tak to je nuda .
Re: Vis :-D
Cvrnda píše::idea: kuci na takoveto věci si kupte vrtulník![]()
![]()
![]()
tak to si nedovolim souhlasit, letadlo ve visu se mi strasne libi...vrtulnik je dobrej na jiny veci, ale visici letadlo je super vec:)
Re: Vis :-D
zelda píše:Cvrnda píše::idea: kuci na takoveto věci si kupte vrtulník![]()
![]()
![]()
tak to si nedovolim souhlasit, letadlo ve visu se mi strasne libi...vrtulnik je dobrej na jiny veci, ale visici letadlo je super vec:)
Visící letadlo je realizační nesmysl...
Vrtulník má viset a lítat.
Letadlo má lítat.
Proto mají každý úplně jinou konstrukci.
To je trochu konzervativni nazor. Clovek byl taky stvoren jako suchozemec a leta, plavi se po morich, potapi se atd. Kdyz to to letadlo technicky zvladne, tak proc ne. Je to tak trochu vyzva zkouset dalsi a dalsi moznosti co vsechno dokazeme. To bys mohl zavrhnout kazdy extremni sport. Nekterym lidem staci s letadlem dlouhe hodiny jen krouzit a delat zatacky a orgasmem je pro ne, kdyz v poradku pristanou. Ovsem pak je kategorie jinych pilotu, kteri chteji z letadla i ze sebe dostat maximum a proto se porad pokouseji o nove prvky a nevadi jim, ze to obcas rozbijou. Kazdeho holt uspokojuje neco jineho. Kdyz nechces viset s letadlem, tak nevis

Létej i dnes!
Canman píše:To je trochu konzervativni nazor. Clovek byl taky stvoren jako suchozemec a leta, plavi se po morich, potapi se atd. Kdyz to to letadlo technicky zvladne, tak proc ne. Je to tak trochu vyzva zkouset dalsi a dalsi moznosti co vsechno dokazeme. To bys mohl zavrhnout kazdy extremni sport. Nekterym lidem staci s letadlem dlouhe hodiny jen krouzit a delat zatacky a orgasmem je pro ne, kdyz v poradku pristanou. Ovsem pak je kategorie jinych pilotu, kteri chteji z letadla i ze sebe dostat maximum a proto se porad pokouseji o nove prvky a nevadi jim, ze to obcas rozbijou. Kazdeho holt uspokojuje neco jineho. Kdyz nechces viset s letadlem, tak nevis![]()
![]()
Nechci, nevisím, na to mám helinu.
Ale když to někoho baví, tak ať si visí. Já u toho ale být nemusím.
zdzd píše:Canman píše:To je trochu konzervativni nazor. Clovek byl taky stvoren jako suchozemec a leta, plavi se po morich, potapi se atd. Kdyz to to letadlo technicky zvladne, tak proc ne. Je to tak trochu vyzva zkouset dalsi a dalsi moznosti co vsechno dokazeme. To bys mohl zavrhnout kazdy extremni sport. Nekterym lidem staci s letadlem dlouhe hodiny jen krouzit a delat zatacky a orgasmem je pro ne, kdyz v poradku pristanou. Ovsem pak je kategorie jinych pilotu, kteri chteji z letadla i ze sebe dostat maximum a proto se porad pokouseji o nove prvky a nevadi jim, ze to obcas rozbijou. Kazdeho holt uspokojuje neco jineho. Kdyz nechces viset s letadlem, tak nevis![]()
![]()
Nechci, nevisím, na to mám helinu.
Ale když to někoho baví, tak ať si visí. Já u toho ale být nemusím.[/quote
a bejvas snad u toho?
Špatně čteš. Reagoval jsem na:
"tak to si nedovolim souhlasit, letadlo ve visu se mi strasne libi...vrtulnik je dobrej na jiny veci, ale visici letadlo je super vec:)"
S čímž se nedá souhlasit. Vrtulník, na rozdíl od letadla, <b>je primárně konstruovaný na vis</b>.
O tom, že nikdo nesmí letadlo znásilnit k visu tam není ani slovo. I když třeba mně se letadlo ve visu strašně hnusí. Je to kus pilotního umění, ale...
BTW: Proč tomu dáváte tvar letadla? Vždyť by to stejně dobře mohl být létající talíř, bedna, nebo cokoliv jiného s kormidly a dostatečně výkonným motorem.
"tak to si nedovolim souhlasit, letadlo ve visu se mi strasne libi...vrtulnik je dobrej na jiny veci, ale visici letadlo je super vec:)"
S čímž se nedá souhlasit. Vrtulník, na rozdíl od letadla, <b>je primárně konstruovaný na vis</b>.
O tom, že nikdo nesmí letadlo znásilnit k visu tam není ani slovo. I když třeba mně se letadlo ve visu strašně hnusí. Je to kus pilotního umění, ale...
BTW: Proč tomu dáváte tvar letadla? Vždyť by to stejně dobře mohl být létající talíř, bedna, nebo cokoliv jiného s kormidly a dostatečně výkonným motorem.
Vzdyt to je jen jeden z akrobatickych prvku, ty ostatni by s bednou nesly tak dobre delat.
Nakonec je to vlastne jedno. Me jen udivuje, ze Te to tak stve. Letadlo bylo primarne vymysleno, aby se s nim dalo doletet z bodu A do bodu B, ta akrobacie taky vznikla protoze clovek zacal zkouset, co vsechno se s letadlem da udelat.
Mimochodem, me se taky nelibi, kdyz stahnu nejake video a zjistim, ze tam vetsinu casu jen provisi a zadnou poradnou akrobacii nepredvedou.

Nakonec je to vlastne jedno. Me jen udivuje, ze Te to tak stve. Letadlo bylo primarne vymysleno, aby se s nim dalo doletet z bodu A do bodu B, ta akrobacie taky vznikla protoze clovek zacal zkouset, co vsechno se s letadlem da udelat.
Mimochodem, me se taky nelibi, kdyz stahnu nejake video a zjistim, ze tam vetsinu casu jen provisi a zadnou poradnou akrobacii nepredvedou.
Létej i dnes!
-
duro
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Cuki.
Chcelo by to EPP a vysoku travu koli mesim skodam. Skus si nastavit primerany plyn a pustaj ho hned do visu, aby si nebol daleko od seba. Premoz strach a skus to udrzat tak do metrovej vysky. A ked pride krizovka(v malej vyske) tak sa ju nesnaz vybrat, ale uber nech ero radsej spadne. A opakuj a opakuj aaa... Takto som sa ucil ja, a padal a padal, az zrazu to slo.
Chcelo by to EPP a vysoku travu koli mesim skodam. Skus si nastavit primerany plyn a pustaj ho hned do visu, aby si nebol daleko od seba. Premoz strach a skus to udrzat tak do metrovej vysky. A ked pride krizovka(v malej vyske) tak sa ju nesnaz vybrat, ale uber nech ero radsej spadne. A opakuj a opakuj aaa... Takto som sa ucil ja, a padal a padal, az zrazu to slo.