Vhodný model pro začátečníka
Vypada teda krasne, ale uz jsem mel Cessnu 182, pry taky pro uplne zacatecniky a ted lezi vedle me na kouskyasi pujdu do te SkyLady jen pro zacatek a potom jstli me to zacńe bavit, koupim urcite neco lepsiho, nebo opravim Cessnu
Nechci davat por zacatek do toho moc penez a RC set SkyLady za 2990Kc 4 kanal vc. posty atd. u Hangaru 1 se mi zda celkem dobra volba. Tady v diskuzi jsem o SkyLady cetl vsechno co jsem nasel a hodne si ho jako prvni model lidi chvali.
za 2990Kc by som kupil toku vysielacku ze by si sa z toho aj poskladal.... keby som mal ja 3000 kc tak to mame na nase tak 4000 SK za 2000 SK by som zohnal bombasticku vysielacku a za dalsich 2000 by som spravil taky model ze koneeeeeeeeeeeeec
Tak nějak nechápu proč si chceš kupovat set, u něhož určitou část ceny tvoří vysílačka , kterou jak jsi psal máš doma.
Asi bych raději volil cestu toho Easy stara, přikoupil lepší přijímač / jestli máš ten ze setu , tak to škubání bude mít s největší pravděpodobností na svědomí on/ a postupně nahrazoval věci ze setu.
Doma mám jak Lady tak Easy tak můžu srovnávat.
Asi bych raději volil cestu toho Easy stara, přikoupil lepší přijímač / jestli máš ten ze setu , tak to škubání bude mít s největší pravděpodobností na svědomí on/ a postupně nahrazoval věci ze setu.
Doma mám jak Lady tak Easy tak můžu srovnávat.
Jsem to zkousel a zacne to cukat az kdyz pripojim do prijimace regulator otacek motoru nebo jak se tomu presne rika, tak nevim jestli to nemuze byt tim, jinak za +-3000Kc bych mel bud SkyLady nebo Easy Stara, tak se jeste rozhodnu. Ma mi napsat jeste klady a zapory jedna osoba, ktera uz se SkyLady leta rok a pul a zatim spokojenost.
-
Calimero..
- Kontaktovat uživatele:
IMAN píše:Calimero.. píše:a co Pico Cub od Multiplexu
http://www.delphine.adslink.cz/clanky/clanek2.htm
rádio máš
koupíš třeba:
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kat ... &zbozi=237
v letu:
http://www.delphine.adslink.cz/fotogale ... en0610.jpg
Vypada teda krasne, ale uz jsem mel Cessnu 182, pry taky pro uplne zacatecniky a ted lezi vedle me na kouskyasi pujdu do te SkyLady jen pro zacatek a potom jstli me to zacńe bavit, koupim urcite neco lepsiho, nebo opravim Cessnu
Nechci davat por zacatek do toho moc penez a RC set SkyLady za 2990Kc 4 kanal vc. posty atd. u Hangaru 1 se mi zda celkem dobra volba. Tady v diskuzi jsem o SkyLady cetl vsechno co jsem nasel a hodne si ho jako prvni model lidi chvali.
Měl jsem jí taky.Naučil jsemse na ní létat, ale Pico Cub je daleko klidnější a hdonější model.Zbyly ti vnitřnosti a vysílačka z té Cessny, baterky do něj taky můžeš použít ty co byly k té Cessně, používám je do něj taky.Prošlapávaš si velmi podobnou cestu jako já, přeji hodně úspěchů.
O Pico Cubu zde na diskuzi:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... highlight=
IMAN píše:Jsem to zkousel a zacne to cukat az kdyz pripojim do prijimace regulator otacek motoru nebo jak se tomu presne rika, tak nevim jestli to nemuze byt tim, jinak za +-3000Kc bych mel bud SkyLady nebo Easy Stara, tak se jeste rozhodnu. Ma mi napsat jeste klady a zapory jedna osoba, ktera uz se SkyLady leta rok a pul a zatim spokojenost.
radsej by som rozmyslal nad niecim takymto http://modelbazar.cz/ najdi si tam inzerát č. 67602
ako vyhodit zbytocne peniaze za set
je aj tu http://modelbazar.cz/rc-funkcni-model/e ... -souprava/ je to optic 6
Naposledy upravil(a) helbo dne pon 08.05.2006 23:24, celkem upraveno 1 x.
helbo píše:IMAN píše:Jsem to zkousel a zacne to cukat az kdyz pripojim do prijimace regulator otacek motoru nebo jak se tomu presne rika, tak nevim jestli to nemuze byt tim, jinak za +-3000Kc bych mel bud SkyLady nebo Easy Stara, tak se jeste rozhodnu. Ma mi napsat jeste klady a zapory jedna osoba, ktera uz se SkyLady leta rok a pul a zatim spokojenost.
radsej by som rozmyslal nad niecim takymto http://modelbazar.cz/ najdi si tam inzerát č. 67602
ako vyhodit zbytocne peniaze za set
k tomu vampira a mas super ero na zacatek i s dobrou vybavou
No rok a půl se snad Lady ani nedělá nebo že by ten čas tak letěl? Jde o to jestli "ta osoba " má možnost srovnání s něčím jiným.
Když máš to vybavení z jiného setu a mermomocí chceš Lady, tak si jí postav z náhradních dílů. KOupíš si trup a křídlo,výškovku a směrovku si udělej z balzy / stejně se to předělává/ a máš to . A postavíš to za nějakých 600,-
Když máš to vybavení z jiného setu a mermomocí chceš Lady, tak si jí postav z náhradních dílů. KOupíš si trup a křídlo,výškovku a směrovku si udělej z balzy / stejně se to předělává/ a máš to . A postavíš to za nějakých 600,-
Va-models píše:Model Vampire se dá zastavět čínským setem . Je to na tento účel konstruované. Doporučené vybavení je TOP, jinak se meze nekladou. Letadlo snese opravdu hodně, to ví každý kdo ho řídil, nebo viděl lítat.
Rozhodnutí je všek na každém modeláři.
Váš VA-team
S jakým stejnosměrným motorem to dokáže lítat? Výkon asi problém nebude, toho nejspíš moc nepotřebuje, ale nebude to s nějakým Speedem moc těžké? Mimochodem, šla by k tomu přidělat ovládaná křidélka nebo by už pak byl hodně velký problém s váhou?
Ta osoba ma jen prave SkyLady. Jestli bych ted nakonec koupil toho Easy stara tak asi tady a pokud je to opravdu přijímačem jak tvrdíte, tak by byl vhodný tento?akuma píše:No rok a půl se snad Lady ani nedělá nebo že by ten čas tak letěl? Jde o to jestli "ta osoba " má možnost srovnání s něčím jiným.
Ještě bych viděl u SkyLady výhodu, že příslušenství nestojí hodně. Na příslušenství k Easy staru jsem ještě nenarazil, ale podle ceny makety bude určitě dražší.
Já netvrdím že to tím přijímačem je, pouze si myslím na základě mojí zkušenosti / cukání serv , dosah asi 20 metrů po výměně přijímače ze setu za REX 5 MPD bylo vše v pořádku/ že by to tak mohlo být. Ale jestli to začne dělat po připojení regulátoru , tak je asi problém někde jinde.
Jestli je ten přijímač Multiplex vhodný, záleží natom jestli je ten vysílač ze setu pro 35 nebo 40 MH. Taky je potřeba krystal.
Jestli je ten přijímač Multiplex vhodný, záleží natom jestli je ten vysílač ze setu pro 35 nebo 40 MH. Taky je potřeba krystal.
No prave, ze kdyby to nebylo treba tim prijimacem tak zase objednavam dalsi vec pres net protoze tady nikde nemame prodejnu. Takze u SkyLady mam jistoto, ze poleti. Jinak krystel mam na frekvenci 40,695MHz a vysilacku mam z toho setu z Cessy takze by to ani nemuzselo potom litat, kdybych koupil novy. Jeste se opravdu musim rozhodnout.akuma píše:Já netvrdím že to tím přijímačem je, pouze si myslím na základě mojí zkušenosti / cukání serv , dosah asi 20 metrů po výměně přijímače ze setu za REX 5 MPD bylo vše v pořádku/ že by to tak mohlo být. Ale jestli to začne dělat po připojení regulátoru , tak je asi problém někde jinde.
PS:Kridla na Easy star u pecky jsem nenasel.
Mel jsem cessnu od cinana myslim ze stejnou jako ty. Serva mi cukala taky nakonec jsem na to vybaveni postavil vlastni letadlo s hrdym oznacenim Bastlik1. Bohuzel jsem ho prave diky rc vybaveni ze setu rozbil. Koupil jsem radsi jine vybaveni a to cinske se mi vali nevyuzite doma. Jen mala rada na to cukani trochu pomahalo dat regulator co nejdale od prijimace 
cinani fakt nestojej za to, ja ho taky vyhodil.....jinak jeste k tomu vampirovi, esli by tam sly pridelat kridelka to nevim protoze to ma celkem zvlastni konstrukci kridel(viz fota na strankach vyrobce)..jinak s tou plechovkou, napr. Speed 400 by to letelo rychleji nez s tou stridou a to kvuli vaze, s tim musis pocitat ale samotny drak eltadla je velmi lehky ale pritom pevny takze vydrzi i nejake pady, vampire byl i zkonstruovatn tak, aby se v nem dala vyuzit elektronika prave z tech ,,cinanu" a pritom lita mnohem lepe nez puvodni ,,cinan"(sky lady, accipiter a spol.)