Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
petan64 píše: Za sebe bych jen upřesnil, že moje zrušené letadlo padlo až po soutěži! Chci si jen sednout, ohlédnu se po křesílku a v tu chvíli si vítr řekne, že mi letadlo přemístí snad o 100m a za hlavu! Bylo to pár vteřin a já najednou éro nikde neviděl A když nevidím - neřídím...
Byl to starý, nepovedený model, který se nehodil ani na ten LamaCup! Proti větru se mu nehctělo (však na to i dolítal...) a padal jako cihla - jen křídla měly asi 300g při rozpětí kolem 1600mm. Ještě z něj vykuchám použitelný matroš (jsou tam uhlík. trubky) a poletí naposled - do popelnice!
Peto a jak dopadl ten trup? Pokud by byl funkcni, tak co kdybychom dali dohromady ty moje kridla z hazedla a ten tvuj trup, pokud teda neco s nim uz neplanujes...
petan64 píše: Peto a jak dopadl ten trup? Pokud by byl funkcni, tak co kdybychom dali dohromady ty moje kridla z hazedla a ten tvuj trup, pokud teda neco s nim uz neplanujes...
Můžu Ti ho věnovat. motor. přepážka vyletěla ven a je nakřáplý na více místech, snad by to spravilo pár gramů laminátu a šikovné ruce. Já už ho taky opravoval a dále s ním nepočítám. Mám ještě jeden zatím nepoužitý a vzadu vyztužený uhlíkem, tak na něj později něco vymyslím.
Nazdárek, bude před soutěží ještě nějaký tréning? Moc rád bych se stavil a zároveň bych chtěl "tks" poprosit jestli by nevzal IONa. Moc rád bych se na něj kouknul a prošpiónoval vybavení.
kovy píše:Nazdárek, bude před soutěží ještě nějaký tréning? Moc rád bych se stavil a zároveň bych chtěl "tks" poprosit jestli by nevzal IONa. Moc rád bych se na něj kouknul a prošpiónoval vybavení.
Myslíš asi trénink v jiném termínu, že? Tak to bychom něco mohli zorganizovat - co Aleši? Iona bych pochopitelně vzal.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
kovy píše:Nazdárek, bude před soutěží ještě nějaký tréning? Moc rád bych se stavil a zároveň bych chtěl "tks" poprosit jestli by nevzal IONa. Moc rád bych se na něj kouknul a prošpiónoval vybavení.
Myslíš asi trénink v jiném termínu, že? Tak to bychom něco mohli zorganizovat - co Aleši? Iona bych pochopitelně vzal.
mohli by jsme,ale kdyz tomasek v sobotu asi ted nemuze co ? nebo co patek ? HA ?
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
V pátek 8. bych mohl.
Dneska jsem si zkoušel lítat podle pravidel a moc mi to teda nešlo. Na motor jsem ani minutu nevydržel a kluz tak 5 minut.
V kolik to bude hodin se asi dozvím zde, že?