Kde vydělat penízky

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět

Jste pro/proti tomuto příspěvku

Jsem pro
17
85%
Jsem proti
3
15%

Celkem hlasů: 20

Zpráva
Autor
Jojo3D

Kde vydělat penízky

#1 Příspěvek od Jojo3D »

Když si pročítám RC revue, nebo kterýkoli podobný časopis zaujmou mě inzeráty se slovy kdo daruje, kdo přenechá... Vím, není to jednoduché živit našeho "oře". Ale myslím si, že pokud se chce všechno jde. Nechci prosit o vybavení, nechci rozbitá letadla. Jen bych se rád zeptal jestli někdo nevíte kde sehnat na vysočině nějakou práci. Je mi úplně jedno co to bude, třeba kopání s lopatou, třeba programování, třeba práce na zahradě nebo u pásu v továrně. Pro svého miláčka udělám cokoli.. Pokud by kdokoli měl zájem nabídnout jakoukoli pomoc budu moc rád.... dík
nomis

#2 Příspěvek od nomis »

Měl jsem stejný problém. Chtěl jsem RC řízený model a začínal jsem s ničím. Takže jsem si vypočítal, že pokud nechcu žádej čínskej šmejd, tak mě to vyjde na 11 000 Kč. Ale kde je sehnat. Dal jsem se na roznášení letáků. Hrozná práce. Od března do začátku května, každý týden nachodit 50 km. Ale pod představou letadla jsem to nevzdával. Za ty dva měsíce jsem si vydělal 6500 Kč a jsem mnohem blíže k mému cíly. Teď sháním různé informace o motorech a tak. Takže si myslím, že když práci chceš, tak si ji vždy najdeš. Ale toto bych ti nedoporučoval. Ale pokud bys fakt chtěl, mohl bych ti dát číslo na jednu takovou agenturu, která to provádí. Chce to se jen ptat a ptat a určitě se něco najde.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Zrovna vcera jsem smazal mail z jakesi agentury, ktera me nabizela celou skalu prace na Morave. Doma bych to mozna jeste nasel ve smazane poste... Jestli jo, tak ti to mohu preposlat.

Me by zajimalo, zda se nedaji vydelat penize primo provozovanim RC modelu. V uvahu pripada napriklad reklamni cinnost / sehnat sponozra.
A take jsem videl ze kdosi provozuje letecke snimkovani z RC modelu napriklad pro stavebni firmy, ktere pak dane snimky pouzivaji pri propagaci svych projektu...
Samokridlak

#4 Příspěvek od Samokridlak »

A nevite nekdo o nejaké práci v praze je mi jenom 15 atak se mi zatim nepodarilo nic sehnat
wroum

#5 Příspěvek od wroum »

Vzduchoplavec píše:
A take jsem videl ze kdosi provozuje letecke snimkovani z RC modelu napriklad pro stavebni firmy, ktere pak dane snimky pouzivaji pri propagaci svych projektu...

jj nedavno jsme objednavali chlapika s RC modelem na nafoceni ruznych objektu ze vzduchu. dokonce kdyz neni pobliz vhodna startovaci plocha, tak startujou treba i 3 km daleko a pomoci vysilacek si predava model ve vzduchu i vice pilotu :-) fakt profesionalni pristup. akorat nas nakonec jedna fotka vysla na vic jak 3 tisice :-/
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tyjo! Prosim, jeden snimek za 3000,- tomu rikam bussiness! :lol:
Calimero..
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Calimero.. »

Vzduchoplavec píše:Zrovna vcera jsem smazal mail z jakesi agentury, ktera me nabizela celou skalu prace na Morave. Doma bych to mozna jeste nasel ve smazane poste... Jestli jo, tak ti to mohu preposlat.

Me by zajimalo, zda se nedaji vydelat penize primo provozovanim RC modelu. V uvahu pripada napriklad reklamni cinnost / sehnat sponozra.

myslíš tohle?
http://www.aerodata.cz/cz/index.html
zbek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od zbek »

jj nedavno jsme objednavali chlapika s RC modelem na nafoceni ruznych objektu ze vzduchu. dokonce kdyz neni pobliz vhodna startovaci plocha, tak startujou treba i 3 km daleko a pomoci vysilacek si predava model ve vzduchu i vice pilotu :-) fakt profesionalni pristup. akorat nas nakonec jedna fotka vysla na vic jak 3 tisice :-/[/quote]

Prosítě to fotí Sojkou že jsou schopni letět tři kilometry a za ty prachy není to lepší si to nafotit z letadla? 8O
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Calimero: Nevim, zda to byla prave tato firma, ale neco na ten zpusob to bylo. To je docela dobra idea, jak na modelarine vydelat.

Pak me napadlo, zda se da nejake prostredky ziskat jako nejaka neziskova organizace typu modelarsky klub nebo krouzek...

Pro pracechtiveho Jojo3D: Ta firma co me obeslala se jmenuje Ceska Personalisticka a stranky maji zde: http://www.personnel.cz. Vubec netusim o co jde, ale v mailu stalo, ze nabizi praci na Morave a vyset asi 30ti pracovnich pozic. Smazal jsme to, protoze jednak praci mam a jednak nejsem z Moravy...
wroum

#10 Příspěvek od wroum »

Vzduchoplavec píše:Tyjo! Prosim, jeden snimek za 3000,- tomu rikam bussiness! :lol:

...kdyz kupuju fotky (graficky studio) z fotobanky tak bezna cena je 100-350 Euro za fotku, takze to jeste neni tak hrozny :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“