hobbyeshop ??

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pns

hobbyeshop ??

#1 Příspěvek od pns »

zdravim, nevite jsetli jeste tento e-obchod funguje? posilal jsem si tam objednavku pres 14dni, zbozi co meli uvedeno skladem a jen, ze objednavka se vyrizuje a od te doby nic... ? :cry:
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od CyCo »

já jsem tam nedávno bral tři věci.Po 3 týdnech jsem se dotazoval co se děje že balík ještě nedorazil.Platil jsem předem.Napsali mi že jednu položku nemají ,že na ni čekaj.Po 6 týdnesch jsem objednávku opět urgoval a balík záhy došel.Já osobně tenhle e-shop nedoporučuji.Jsou jiný a lepší!
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RadimHnilica »

nikdy sem tam neměl problém když něco nebylo tak mi p.Svoboda volal. je fakt že když cokoli duležitého někde objednávám zvedu telefon a zavolám si tam a domluvím se co a jak a pak jen pošlu objednávku přes e shop ale nikdy jsem stímto obchodem problémy neměl. zkus tam zavolat možná mají jen dovolenou apod.
Radim
Reverend
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Reverend »

problém jsem měl s každou objednávkou. Jednou dokonce neodpovídali na urgence, tak jsem si stěžoval u dodavatele zboží (p. Hořejší) a ten mi poslal danou věc sám na své náklady, protože s tímto obchodem se nešlo domluvit. Hořejší se za ně velmi omlouval, tak jsem si řekl dobrá a objednal ještě jednou. Poslali mi úplně něco jiného než na čem jsme byli domluveni (i telefonicky) a od té doby již nikdy více...
corsair
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od corsair »

Taktéž mi poslali Focuse místo Twinjeta, pak se musí telefonovat, a telefonovat, a telef.....................................................................
Hořejšího věci beru rovnou od p.Hořejšího - super dohoda no problema
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“