Nieuport od Steinmodel
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Nieuport od Steinmodel
Pri hledani vhodneho budouciho modelu jsem narazil na tohoto kombata pro 1. svetovou:
http://www.steinmodel.cz/index.php?id=st_nieu
Na kombat vypada docela propracovane. Mate s nim nekdo nejakou zkusenost? Co o nem soudite? Me prijde na pohled docela krehky, ale kdyz by poslouchal, tak by s nim trebas clovek nemusel nutne mlatit o zem.
http://www.steinmodel.cz/index.php?id=st_nieu
Na kombat vypada docela propracovane. Mate s nim nekdo nejakou zkusenost? Co o nem soudite? Me prijde na pohled docela krehky, ale kdyz by poslouchal, tak by s nim trebas clovek nemusel nutne mlatit o zem.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k moji manualni neschopnosti prakticky nic. Jsem tak nesikovnej, ze rozsyp je moje nocni mura. Na podzim jsem si koupil v rozsypu vetron Tracy od Svoru a podarilo se mi slepit pouze kridla a to jeste tak krive, ze poloviny k sobe vubec nepasuji.
Jen pro ilustraci: Pri prestavbe (EPP!) letadla jsem si behem 2 hodin 3x za sebou orasploval palec (trocha krve), riznul jsem se do prostrednicku nozem (stredne krve) a vrazil jsem si ocelove tahlo do ukazovacku (krve jak z vola)...
Jen pro ilustraci: Pri prestavbe (EPP!) letadla jsem si behem 2 hodin 3x za sebou orasploval palec (trocha krve), riznul jsem se do prostrednicku nozem (stredne krve) a vrazil jsem si ocelove tahlo do ukazovacku (krve jak z vola)...
- spitfire2
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hooodně slušnej výkonVzduchoplavec píše:Vzhledem k moji manualni neschopnosti prakticky nic. Jsem tak nesikovnej, ze rozsyp je moje nocni mura. Na podzim jsem si koupil v rozsypu vetron Tracy od Svoru a podarilo se mi slepit pouze kridla a to jeste tak krive, ze poloviny k sobe vubec nepasuji.
Vzduch je naše moře!!!
- blacklight
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- blacklight
-
strycArtus
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Blacklight - jiz jsem ti napsal na ICQ...
Jinak s tou kolizi to je jasne. Kdyz se potkaji dve letadla a nejsou to vylozene bytelna samokridla z EPP, tak se neco rozbije.
Myslim, ze stret jakychkoliv dvou balzoletu je fatalni. Podle toho bych kvality letadla nehodnotil. I kdyz pri kombatu to muze byt pomerne dulezita vlastnost...
Jinak s tou kolizi to je jasne. Kdyz se potkaji dve letadla a nejsou to vylozene bytelna samokridla z EPP, tak se neco rozbije.
Myslim, ze stret jakychkoliv dvou balzoletu je fatalni. Podle toho bych kvality letadla nehodnotil. I kdyz pri kombatu to muze byt pomerne dulezita vlastnost...
Ohledne stretu ve vzduchu - "střetla" se mi nedavno moje Cobra (EPP akrobat od Potenského 60W motor) se SkyLady ( Cinsky set, material kridlo obdoba depronu, trup neco jako PET lahev) Následky pro obe dve katastrofa - ten den ty letadla uz neletala a opravy nebyly jednoduche . Zajimave na tom je to, ze obe dve tyto letadla jsou neobycejne odolna pri samostatnem "crashi" ci nesetrnem pristani. Zaver -proste pouhe liznuti ve vzduchu ma vzdy fatalni nasledky na letadla klasickych tvaru, myslim tim zejmena ocasni plochy a vrtule vepredu.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: