Blade 400 3D

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
2lizard

#151 Příspěvek od 2lizard »

oskar 007 píše: držet šoupatko pořád v pomyslém středu má na starost jen servo když je gyro vyplé že.

NeNe - servo dělá jen to, k čemu dostává pokyn a ten pokyn mu v tomto případě dává gyro, které je také ovlivněno pokyny z RC stanice.

Dle videa to vypadá, jako by jsi tam měl trim, nebo subtrim.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od oskar 007 »

trim nebo subtrim. Jako myslíš že mi odešel nebo že je špatně nastaven. Já se přiznám že vrtas je po pádu, trefil jsem vysoké napětí a jedno servo jsem měnil ale z ocasem jsem nic nedělal.... Jinak dík že ses ozval. Už jsem myslel že blejd je tak špatný že mi ani nikdo neporadí co sním :lol: :lol: :lol:
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
2lizard

#153 Příspěvek od 2lizard »

oskar 007 píše:trim nebo subtrim. Jako myslíš že mi odešel nebo že je špatně nastaven. Já se přiznám že vrtas je po pádu, trefil jsem vysoké napětí a jedno servo jsem měnil ale z ocasem jsem nic nedělal.... Jinak dík že ses ozval. Už jsem myslel že blejd je tak špatný že mi ani nikdo neporadí co sním :lol: :lol: :lol:

Nikoli špatně nastaven, musí být v každém případě na"0". Střed se seřizuje mechanicky. Pokud dáš nějaký trim, nebo subtrim tak to mate gyro a příčina je taková, jakou ukazuješ na videu.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od oskar 007 »

Nikoli špatně nastaven, musí být v každém případě na"0". Střed se seřizuje mechanicky. Pokud dáš nějaký trim, nebo subtrim tak to mate gyro a příčina je taková, jakou ukazuješ na videu.[/quote]

Tak jsem to vyzkoušel a nemám nikde nastavený ani trim ani subtrim... Mám teda špatně nastavené gyro? Nebo mi odešlo uplně? Když zahýbu s vrtasem tak gyro gyruje a servo podle kniplu funguje... tak nevím kde je chyba....Každopádně dík za tipy
www.hrabanek-sroubky.cz
vasylp

#155 Příspěvek od vasylp »

ahoj kluci zajimalo by mně jestli někdo lita z blejdem 3D akrobace 8)
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
demolátor

#156 Příspěvek od demolátor »

Ja ještě zdaleka ne ale někdo určo. A tak se mi zdá že počasí těd asi hodně dlouho nebude přát lítání a tak bych si šel zalítat. :(
vasylp

#157 Příspěvek od vasylp »

jojo ted to tak leda na halu nebo simulator :lol: :lol: :lol:
1one

#158 Příspěvek od 1one »

Já jse s bladem začinal a nikdy jsem se snim nenaučil udelat ani osmu.. ted když litam už rok s jinou heli ho už uřídím ,ale dělat snim 3D si nedokažu představit... Mě osobne tenhle stroj nikdy nesedl do ruky...
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
bigsam72

#159 Příspěvek od bigsam72 »

1one píše:Já jse s bladem začinal a nikdy jsem se snim nenaučil udelat ani osmu.. ted když litam už rok s jinou heli ho už uřídím ,ale dělat snim 3D si nedokažu představit... Mě osobne tenhle stroj nikdy nesedl do ruky...

Jsem sice zacatecnik vsude jsem cetl jak je tezke blade 400 udrzet na miste apod. Po pocatecnim "stresu" s tim ted "litam" a musim rict ze to neni tak hrozne. Samozrejme subj. nazor. Neletal jsem s nicim lepsim, takze nemam moznost srovnavat ale ta heli kdyz je serizena se chova presne tak jak clovek ocekava.
1one

#160 Příspěvek od 1one »

bigsam72 píše:
1one píše:Já jse s bladem začinal a nikdy jsem se snim nenaučil udelat ani osmu.. ted když litam už rok s jinou heli ho už uřídím ,ale dělat snim 3D si nedokažu představit... Mě osobne tenhle stroj nikdy nesedl do ruky...

Jsem sice zacatecnik vsude jsem cetl jak je tezke blade 400 udrzet na miste apod. Po pocatecnim "stresu" s tim ted "litam" a musim rict ze to neni tak hrozne. Samozrejme subj. nazor. Neletal jsem s nicim lepsim, takze nemam moznost srovnavat ale ta heli kdyz je serizena se chova presne tak jak clovek ocekava.

No ja po vyměne blade za trexe se zlepšil v letani snad o 1000%. nedalo se to srovnat. neřikam že je špatnej ale me nesedl .Ma ho kamoš a ja ho mel na kabelu a zachranoval pady tak jsem mel možnost po roce si snim zalitat ale popravde bych si snim netroufl nic vic než osmu. Ted mam protose a T450 pro a s pročkem jsem hodne spokojen ..stim už delam dost vylomenin ktere bych s bladem neudelal ... vyhoda toho setu Bladu co jsem mel byla vysilačka..ale tu už dnes taky nemam. Tuhost hlavy na nem snad ani žadna neni,gyro hruza,plastove prevody serv neořežijou pad... asi jako na prvotni poletovani a mlaceni na zem dobry ale nic vic...
demolátor

#161 Příspěvek od demolátor »

Ja si myslim že když si na neho zvyknete že s nim de i akrobatka v poho. :D Se koukněte na youtube tam to uměj nádherně. 8O
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od oskar 007 »

Jo uměj ale podle mě nemaj všechno v helině setové... Třebas regl... ten mi příjde že když už funguje tak je uplně poddymenzovaný. Já jsem majitelem taky jednoho kusu a ted jsi rvu vlasy z hlavy. Že já vůl tenkrát nešel raději do t-rexe....
www.hrabanek-sroubky.cz
vasylp

#163 Příspěvek od vasylp »

jojo ještě budu skoušet jsem zvědav jak dlouho to vydržim až to rozsekam tak třeba koupim něco jineho :lol: :lol: :lol:
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od oskar 007 »

jestli už máš něco odlítáno a jsi si jistý tak si dej výchylky na max a dej tam pořádné listí... když už ne uhlík tak aspon sklolaminát... Každopáně ne ty jejich dřevěné. Ty sou měkké jak hov...
www.hrabanek-sroubky.cz
1one

#165 Příspěvek od 1one »

demolátor píše:Ja si myslim že když si na neho zvyknete že s nim de i akrobatka v poho. :D Se koukněte na youtube tam to uměj nádherně. 8O

to fakt nemužeš srovnávat video na youtube stim co se prodava... pokud tam jede fakt nejake brutal 3D tak to ma společnej asi jenom vzhled stim co se prodava... Ja měl oba stroje jak blade tak T rex a fakt je to rozdil uplne mega a nej jenom v kalite dílu tak i cene ale i v letaní...
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“