Lama - problém

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
oscar
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od oscar »

ariane píše:Já ano, jsou super ale honím je na 3 čl:-)) Lama 4 v tuningu od Xtreme se 3 čl. je fakt nářez:-)) Půjde ale z baráku, protože jsem čuchnul k jednorotorům. Tak kdyby měl někdo zájem je k mání, řídící jednotka je v tom na 35 mHz. Zájemcům pošlu foto i seznam ND, mám jich kupu..

Co tam mas vsechno vytuneny? Posli prosim foto.
Letadla, auta.
ntpr

#32 Příspěvek od ntpr »

ariane píše:Já ano, jsou super ale honím je na 3 čl:-)) Lama 4 v tuningu od Xtreme se 3 čl. je fakt nářez:-)) Půjde ale z baráku, protože jsem čuchnul k jednorotorům. Tak kdyby měl někdo zájem je k mání, řídící jednotka je v tom na 35 mHz. Zájemcům pošlu foto i seznam ND, mám jich kupu..

Skusil jsem ten 3čl na standartních motorech a byl to fakt nářez, bohužel se nedočkaly ani vybití baterie, je teda fakt, že už měli něco za sebou :D :D :D
spitfiremk1
Kontaktovat uživatele:

Zkus projít všechny konektory od batrek a od motorů k řidící

#33 Příspěvek od spitfiremk1 »

mph1 píše:
Zero píše:já mám lamu v4 a problém nebyl...ani u easy copteru V6

Jestli sem ted kazdy napise, s cim problem NEMA, bude to hodne dlouhe vlakno, ale Brotymu to moc nepomuze.

Tipoval bych elektriku: zkontrolovat konektor, kabely (jestli se je nepovedlo nekde skripnout) a nakonec jednotku 4in1. IMHO pokud by odchazel motor, tak by se to projevovalo v celem rozsahu, ne jen po chvili a pak zase OK.

Jinak ja s mou Lamou V4 taky zatim zadny problem nemam. :D
nejde li o život, jde o hovno...

Richard Plíhal spitfiremk1
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“