Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#571 Příspěvek od gamer007 »

Ty konektory maji na HC pod nazvem minijst, objednal jsem je k tem 240mAh baterkam a taky abych si mohl vyrobit prechodku pro accucell. Ale nemyslim ze by setova nabijecka ty baterky nicila, 3C to ani neni, rekl bych ze je to 2,5C a to by meli baterky v pohode pobrat. Bylo by divny, ze by eflite nevedeli jak spravne ty baterky nabijet...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Zero
Kontaktovat uživatele:

#572 Příspěvek od Zero »

2Dejfak:Nemají to náhodou na HC jen v USA skladech?to myslím do ČR neposílají,ale nevím :? :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

#573 Příspěvek od Michal_N »

gamer007 píše:Nevim jak vám, ale mě se postupně zkracuje letovej čas u orig baterek. ...

Pokud by to nebylo baterií, tak ti může odcházet jeden z motorů. Slábne, takže pro udržení stejných otáček potřebuje vyšší proud, než když byl nový.
Máš možnost zkontrolovat kapacitu baterií na stolní nabíječce?
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#574 Příspěvek od gamer007 »

Michal_N píše:
gamer007 píše:Nevim jak vám, ale mě se postupně zkracuje letovej čas u orig baterek. ...

Pokud by to nebylo baterií, tak ti může odcházet jeden z motorů. Slábne, takže pro udržení stejných otáček potřebuje vyšší proud, než když byl nový.

Zatim ne, právě čekám na ty konektory z HC. Ny ty motory jsem taky myslel, přece jen jsem jim už dal dost do těla...
Futaba T8FG,GT3C
BacilBA

#575 Příspěvek od BacilBA »

Pre tých, čo majú naponáhlo má HC za 1,59$ aj toto:
Obrázek

http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10621
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
BacilBA

#576 Příspěvek od BacilBA »

gamer007 píše:... rekl bych ze je to 2,5C a to by meli baterky v pohode pobrat. Bylo by divny, ze by eflite nevedeli jak spravne ty baterky nabijet...

Ono je to taký kompromis, aby to tie baterky tak tak vydržali a aby si dlho po vybití nečakal do ďalšieho štartu. Ale načo ich zbytočne týrať, ak je dosť času a náhradných bateriek. Mohli dať na tú origo nabíjačku prepínač pre nabíjanie Slow/Fast a každý by si mohol vybrať, či má naponáhlo, alebo chce radšej dlhšiu životnsť bateriek.
A to, že si po čase potrebuješ kúpiť ďalšiu sadu baterie výrobcu iba poteší.
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
lemak

#577 Příspěvek od lemak »

BacilBA píše:Pre tých, čo majú naponáhlo má HC za 1,59$ aj toto:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10621

nebylo by lepší zapojit to jako 6S(4S, 3S... jak se komu hodí) a připojit ke klasickému balencéru, aby byly všechny články srovnané?!

jelikož mi přišlo několik dotazů, jak zapojit, koukněte sem: http://www.karmarmodel.estranky.cz/archiv/uploaded/36
Naposledy upravil(a) lemak dne pát 22.01.2010 19:49, celkem upraveno 1 x.
DX6i+Taranis X9D+ Blade MSR, GAUI 200CrackWing, CrackCamel, MagnumAcro, MPX FunrayTiny Whoop
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#578 Příspěvek od gamer007 »

Tak kablik s konektorem na baterku moc nevydrzi. Nijak jsem ho neprekrucoval a choval se k nemu opatrne, ale nejak se mi ztraci kontakt mezi baterkou a msr. Kdyz ji pripojim, tak se staci dotknout kabliku u konektoru a blade se vypne. To me docela toci a mam chut to jit reklamovat. Kdyz kablik s konektorem vymenim za jiny, nejspis prijdu o zaruku co? Mate nekdo podobny problem?
Futaba T8FG,GT3C
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#579 Příspěvek od gamer007 »

...
Futaba T8FG,GT3C
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

#580 Příspěvek od Michal_N »

gamer007 píše:Tak kablik s konektorem na baterku moc nevydrzi. Nijak jsem ho neprekrucoval a choval se k nemu opatrne, ale nejak se mi ztraci kontakt mezi baterkou a msr. Kdyz ji pripojim, tak se staci dotknout kabliku u konektoru a blade se vypne. To me docela toci a mam chut to jit reklamovat. Kdyz kablik s konektorem vymenim za jiny, nejspis prijdu o zaruku co? Mate nekdo podobny problem?

Můj kablík je v pořádku. Zatím jsem o takové závadě mSR nikde nic nečetl, asi to nebude běžné.
Důvod k oprávněné reklamaci to pravděpodobně bude. Pokud kablík vyměníš sám a někdy v budoucnu ti odejde deska s elektronikou, tak její reklamace může být ohrožená.
Kovboj

#581 Příspěvek od Kovboj »

BacilBA píše:Pre tých, čo majú naponáhlo má HC za 1,59$ aj toto:
Obrázek

No nabíjet šest různě vybitých LiPol baterií najednou bez kontroly, to chce kus odvahy a nehořlavou podložku. 8)
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#582 Příspěvek od gamer007 »

Kovboji, pls mohl by ses vyjadrit k memu problemu s kablikem a moznosti reklamace? Msr mam z tveho shopu. Pokud ten kablik vymenim, budou pak problemy s pripadnou reklamaci desky? A co kdyz jsou nektere dily poskozene jako treba nalomeny podvozek?
Futaba T8FG,GT3C
Kovboj

#583 Příspěvek od Kovboj »

gamer007 píše:Kovboji, pls mohl by ses vyjadrit k memu problemu s kablikem a moznosti reklamace? Msr mam z tveho shopu. Pokud ten kablik vymenim, budou pak problemy s pripadnou reklamaci desky? A co kdyz jsou nektere dily poskozene jako treba nalomeny podvozek?

SZ
Mik98

#584 Příspěvek od Mik98 »

Zdravim rozmyslam o kupe mSR-ka i ked sa mi paci aj Easycopter V4.5 (rozhodovanie medzi tymito dvomi vrtulnikmi je dalsia kapitola :D ).. No chcel som sa opytat ze aky je rozdiel medzi Mode 1 a Mode 2. Teda na ktorej packe sa co ovlada, viem ze je to tak trochu OT ale uz som aj nieco precital no nechapem to presne. Napr. tu na fore som cital ze sa viac pouziva Mode 1 no takmer na vsetkych videach na youtube co som videl mavaju Mode 2 (plyn na lavej packe ak teda dobre chapem ze Mode 2 ma vlavo plyn). Mna by teda zaujimalo na ktorej packe sa co ovlada (teda aj klopenie a pod..) a co odporucate.. Nemam ziadny vrtulnicek a myslim ze by som sa naucil ci Mode 1 tak Mode 2, a neviem co by bolo vhodnejsie dalej rozvijat.. btw som pravak neviem ale ci to je podstatne.. za odpovede dik :)
miravandas

#585 Příspěvek od miravandas »

gamer007 píše:
Michal_N píše:

Zatim ne, právě čekám na ty konektory z HC. Ny ty motory jsem taky myslel, přece jen jsem jim už dal dost do těla...
Vsadil bych taky na hlavní motor. Zkus zda-li ti nepojíždí osa. Neměla by mít žádnou vůli na výsuv. pokud ano, tak nedosedájí kartáče na komutátor v ose a naopak ho brzdí, odebírá více proudu, zahřívá se. Při dalším používání může začít pískat.
E-flite BLADE mCX, mSR, CX2
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“