Rcalbum - návrh změny hodnocení

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od tomanos »

lubo1 píše:
tomanos píše:Budem sa opakovať, ale som za zrušenie hodnotenia. Je to absolútne neobjektívne. Často vidím modely vlastnej konštrukcie s hodnotením 2 a nejaké toro má za 5 :!:

Mňa to nasr...lo natoľko, že už tam nič ani nedávam a odkedy je pol stránky banerov, tak už ani nesledujem....

Ja pre istotu nehodnotím modely vôbec. Je mi však ľúto majiteľov niektorých hodnotených modelov :?
Comet 4
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Comet 4 »

lubo1 píše:
tomanos píše:Budem sa opakovať, ale som za zrušenie hodnotenia. Je to absolútne neobjektívne. Často vidím modely vlastnej konštrukcie s hodnotením 2 a nejaké toro má za 5 :!:

Mňa to nasr...lo natoľko, že už tam nič ani nedávam a odkedy je pol stránky banerov, tak už ani nesledujem....

S takovou by jsi ani nevyjel z garáže, všude totiž samý billboard ...

Ty bannery jsou zdrojem informací ( tip na pojištění, služby, výrobky ) a jejich zobrazování dává všem zcela jedinečnou možnost:

ZCELA ZDARMA

využívat všechny služby serveru. Bez reklamy by jsi nevydělal ani korunu, protože by zaměstnavatel zbankrotoval.
...
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Luzr »

Ja bych to s tim hodnocenim nevidel tak tragicky, proste kdyz se mi to libi, tak to hodnotim, ale ze muj model dostane 1 mi fakt vnitrnosti nedrasa.

A ostatne nemam problem tam dat model o kterem vim ze tu 1 asi dostane. Davam tam proste vsechno co uspokojive litalo, abych se po letech mohl zpetne podivat co jsem to vyvadel. (Timto prosim aby kdyby se nahodou rcalbum rusilo, aby spravci o tom aspon rozeslali email...:)

Jestli me neco vadi tak jsou to spis tragedove kteri to hodnoceni porad dokola resi.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od AR1 »

Hmm, tak zdroj informací, zdarma.....

Hele, je jedna věc, když uděláte dobrou věc, a je věc druhá a to jsou tyhle...rady. Já se zase můžu rozhodnout jestli chci na takovýhle stránky chodit a říkám rovnou jako lubo1 - nechci. Ono zase totiž bez těch našich modelů je ta galerie jaksi na nic.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od tomanos »

AR1 píše:Hmm, tak zdroj informací, zdarma.....

Hele, je jedna věc, když uděláte dobrou věc, a je věc druhá a to jsou tyhle...rady. Já se zase můžu rozhodnout jestli chci na takovýhle stránky chodit a říkám rovnou jako lubo1 - nechci. Ono zase totiž bez těch našich modelů je ta galerie jaksi na nic.

Sám by som to lepšie nenapísal :wink:
Apropo. Viem že reklama je nutné zlo, ale aj tá sa dá servírovať s rozumom a citom.
Comet 4
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Comet 4 »

Luzr píše:... ale ze muj model dostane 1 mi fakt vnitrnosti nedrasa ...

Proto se vždy rád mrknu na tvoje modely.
...
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od lubo1 »

AR1 píše:Hmm, tak zdroj informací, zdarma.....

Navyše dávať Banner doprostred stránky je fakt sila. Ak by bol len navrchu, alebo po stranách.... Už to neriešim, modely v galérii som zrušil ..
were
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od were »

Ja to vidim stejne, casem tam hodlam nasazet vsechny svoje modely, jednak abych je mel nekde na webu hezky pohromade, a jednak abych an ne mohl odkazovat kdyz se nekdo bude ptat na osazeni a tak...
Prave to hodnoceni bohuzel ve me, a asi nejen ve me, vzbuzuje pocit, ze tam patri jen ukazkove modely na ukazovani ostatnim, i kdyz ja osobne to povazuju za osobni galerii kazdeho uzivatele, aby si tam dal vsechno s cim lita

Jinak z reklam mi vadi akorat jedna konkretni reklama, ktera je pri prohlizeni fotek zobrazena pod nahledy fotek a tvari se jako dalsi radka nahledu - ale delat reklamu tak, aby si ji uzivatel spletl s casti webu a klikl na ni je akorat ostuda zadavatele te reklamy, RC galerie s tim nema nic spolecneho - jinak reklamu beru jako nutne zlo bez ktereho se tyhle projekty neobejdou, ale je pravda ze nektere by mohly byt umisteny citliveji
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
m2
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od m2 »

Comet 4 píše:Ty bannery jsou zdrojem informací ( tip na pojištění, služby, výrobky ) a jejich zobrazování dává všem zcela jedinečnou možnost: ZCELA ZDARMA využívat všechny služby serveru. Bez reklamy by jsi nevydělal ani korunu, protože by zaměstnavatel zbankrotoval.

Pozor na jednu vec. To, že majiteľ WEBu inzeruje na WEBe a získava tak prostriedky na jeho prevádzku je OK. Avšak to, že mnou napísané / nafotografované veci sa dávajú DO PRIAMEHO SÚVISU s nejakým inzerovaným prodkutom (tým prekladaním textu a obrázkov bannermi) je prinajmenšom pre mňa, a myslím si, že nie som jediný, jednoducho neprijateľné.

Keď som toto videl, bol som zhrozený:

Obrázek

toto je z môjho pohľadu ďaleko za hranicou férovosti a vybalancovaného prístupu. Lebo to, že tí používatelia majú možnosť ZCELA ZDARMA využívať služby serveru má aj druhú stranu - že tí používatelia musia byť motivovaní ZCELA ZDARMA tam tie príspevky uvádzať.

Jednoducho je to v súčasnom stave mimo balans a následky už badať...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od lubo1 »

[quote="m2"]quote]
Práve toto dostalo aj mňa.... A tvrdiť, že je to pre moje dobro....
Comet 4
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Comet 4 »

were píše:... Jinak z reklam mi vadi akorat jedna konkretni reklama, ktera je pri prohlizeni fotek zobrazena pod nahledy fotek a tvari se jako dalsi radka nahledu

Pokud máš na mysli tenhle banner

Obrázek

, tak to není úmysl, tohle běhá na stovkách jiných serverů. Citlivé vsazení je jedna z věcí, která se řeší.
...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Abu »

Hodnoceni bych nechal tak jak je. Sice na jeho objektivitu mam svuj nazor, ale kdyz uz tam je, tak bych to nemenil. Rozsireni hodnoceni povazuji za zbytecne az kontraproduktivni, bude to jen slozite a neprehledne.

Naopak bych se klidne primlouval za rozsireni parametru modelu (profil kridla atd) a mozna bych udelal aspon nektere parametry jako "povinne", proste bez vyplneni zakladnich udaju to neumozni model vlozit.

Ty bannery jsou zdrojem informací ( tip na pojištění, služby, výrobky ) a jejich zobrazování dává všem zcela jedinečnou možnost:
ZCELA ZDARMA
využívat všechny služby serveru.

Tak pokud tohle nebylo mysleno jako legrace, tak je to demagogie nejhrubsiho zrna :evil: Jestli se bude RCalbum dale rozvijet v tomto duchu, tak je to dalsi projekt, ktery se svym vyvojem nahle ocitl ve slepe ulicce (mozna spis zumpe). A v tom pripade - sbohem a satecek. :(

Skoda, zezacatku to vypadalo slibne. Jeste ze smazat sve modely a vyhodit jeden zaznam z bookamrku je prace na minutu....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
were
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od were »

to Comet 4: Jj, tohle jsem mel na mysli - ono tim jak to sedne presne pod ty nahledy, tak jsem si myslel ze je to "usite na miru" RC galerii :D podobne jako se i reklamy jinde snazi tvarit jako soucast stranek
Naposledy upravil(a) were dne pon 01.02.2010 13:13, celkem upraveno 1 x.
were
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od were »

Abu píše:a mozna bych udelal aspon nektere parametry jako "povinne", proste bez vyplneni zakladnich udaju to neumozni model vlozit.

Ja myslim ze je lepsi zadny parametr, nez nejake hausnumero ktere tam dotycny dal jen aby mu to uznalo jako vyplnene :D Zadne parametry se aspon pak nepletou do vyhledavani - a je to jedine dobre, pokud nekdo neumi vyplnit ani rozpeti, tak jsem jedine rad ze jeho model neni k nalezeni :D
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Speedy »

Taky souhlasím s m2. Tento baner je velmi nepříjemný.

Co se týká hodnocení modelů - taky mi přijde, že to spíš odrazuje od vkládání vlastních pokusů a to je škoda. Vidět 20x to samý koupený letadlo a ještě často s obdobným vybavením je pro mě nezajímavý, prohlížím si zejména samo domo letadla.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“